- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.421
elifimin gecesi daha güzel geçmiş sevindim
bu tarifi ben kaçırmışım ya bana da versenize
tünaydın herkese
elifcim pasta çok güzel ya .afiyet olsun.
nimi verdimi tarifi ben görmedim.bari sen versen...
betülcüm temizlikte kolay gelsin sana.ap yap hep aynı.
kadis ve vira vira sizlerede günaydın.
elifcim zymaflour için neden geç kaldınız ki?sonrası için koruma olur...
elifcim balbakalı pastan çok güzel görünüyorrr canım allerine sağlık eminim güzeldir tadı
afiyet şeker olsun
gecende diğer günlere göre daha iyi geçmiş inşallah dahada düzelicek
ee tarifi bizede verinde bizde yapalım ?
gunaydın elıfcım uyku problemı sızden bıze gectı ama bızde mızmızlık yok sadece gece 5 e kadar oturuyor tv ızlıyor oyun oynuyor asla uyumuyor ayrıca alışkanlık halıne getırdı 3 gecedır saat 2 oldumu çorba ıstıyor tuka basa yıyor yıne uyku yok napsamkı
Dipnot:benım oglan çorba hıç içmezdı şimdi çorba hastası oldu sızce bol vıtamınlı ve ekmeklı çorba kılo aldırırmı.
Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım.?
Ohh elifkom pasta harika hadi sen yaz bende tadını çok merak ediyorum, az çok tahmin ediyorum. yok yok vazgeçtim yazma , yeterince yiyorum zatenne olcak benim bu halim bilmem.
hoşgeldin yeliz...
kızlar eşim c.tesi günü burun ameliyatı olacak.burnunda et vardı ve son zamanlarda sürekli kanıyordu.c.tesiye gün vermişler fakat kalpte ritim bozukluğu olduğu için kontrolleri arttırdılar.az önce yine gitti bakalım hasteneye.tam tarih geldiğinde belli olacak...
offf elıfcım o aglama vardı 1 hafta once oda gece 2 de kalkıp ıçerı gıdelım dıye aglıyordu şimdi hıç uyumadıgı için aglamaya gerek yok.efe yer ve mekan degışıklıgınde uyku duzenı yerıne gelıyor dıyarbakıra gıdıp 1 hafta kalcaz ya onu beklıyorum sonrada kaynanam gelıcek
çok çok geçmiş olsun bahsediyordun hatırladım...
allah şifa versin eşine...
Selam fıstıklar....
Ay Elifcim dün gece o ağlama krizli gece bizdede vardı. Eşim son derece sabırlı bir insan olmasına rağmen o bile çıldırdı. En son hadi kızım git yatağında yat diye aldı çıktı odadan ondan böyle bir tepkiyi beklemediği için sesini kesti tekrar odaya geldiler. Ama uyumamız saat 3'ü bulmuştu. Sinirden okadar çok sıkmışımki kendimi hala başım ağrıyor.
Semihacım çok geçmiş olsun eşine... İnşallah sıkıntısız bir ameliyat ve iyileşme süreci olur. Allah yardımcınız olsun...
Elifcim pasta süper görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık...
canım gerçekten sinir bir durum ben deriden anlarım canım deri bayayan yerler vardır oradan sorup ne ile temizlenir ögrenebilirsin
ayrıca zippoda temizler ama koltukları riske atma her derinin işlentisi başkadır çünkü sorup dene yada görünmeyen bir yerinde dene dilerim temizlersina.s
.yiyim çok şükür elifim, kuzumda iyi halasıyla kek börek yapmışlar misafirleri gelecekmiş :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?