Bebeklerimiz ve Biz

zymaflouru ben hamileliğimde kullanmadım ama berra ya doktoru 6.ayda başladı vermeye ve biz hala kullanıyoruz onu...

tünaydın kızlar.sohbetiniz bol olsun.ben malum anca vakit bulabiliyorum nete.face diyet derken vakit çabuk geçiyor.herkes iyi anlaşılan.
elif yine zor bi gece geçirmiş.allah yardımın olsun.
kadisimde migren çıkmış çok üzüldüm geçmiş olsun canım.
sibel süprizin çok hoş ama not konusuında bi şey diyemeyeceğim o konuda biraz özürlüyümde.
unuttuğum varsa affola hepinizi öpüyorum.

kızlar berfenin 20 dişi var daha kaç diş çıkartacakki.
bide size bi şey sormak isityorum.berfe meyveyi çok seviyor.hergün düzenli olarak 1 elma,1 muz,1 kivi(versem 10 tane yer),1 bardak ta portakal suyu içiyor.sizce yeterlimi bu meyve yada çokmu.

mevcan hangi guruptasın canım diyette.
bende orda bir gruba girdim.
iyi gidiyorum şimdilik.
o grupların çok faydası oluyor bana

ah be mevcan maşallah berfe ye. ne kadar güzel yiyor.
berra yarım elma yada yarım armudu zor bitiriyor...
meyve suyu ise portakal suyunu hiç içmiyor

ilacı gidince sorayım bakalım dr.a merak ettim...
faydalı bişi demekki...

mevcan hoşgeldin...
maşallah berfeye..
bence yeterli o kadar meyve...

ıyi akşamlar kızlar..
Kadiş geçmiş olsun cnm. Migren görümcemde var ondan biliyorum.Allah şifa versin cnm.. tuttumu kötü oluyor..

Sibel valla çok hoş plan yapmışsın.. çok hoşuma gitti..bende arada not yazar cebine, cüzdanına vs. koyarım.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..not konusundada int bir sürü site var cnm.. illaki hoşuna gidecek değişik sözler bulursun..

Elifcimm Allah kolaylık versin cnm..

Ben kullandım semiha hamileliğimde, ama denize artık kullanmıyoruz, elif sende bi sor dr a canım.

Son düzenleme:
mevcan hangi guruptasın canım diyette.
bende orda bir gruba girdim.
iyi gidiyorum şimdilik.
o grupların çok faydası oluyor bana

canım kilom dan ötürü:kedi:60 69 kilo olanlar birlikte yazıflıyor bölümünde yazışıyorum arkadaşlarla.cuma gruplarına katılamadım.düzenli nete girmediğim için.sen kaç kilosun neler yapıyosun.

canım kilom dan ötürü:kedi:60 69 kilo olanlar birlikte yazıflıyor bölümünde yazışıyorum arkadaşlarla.cuma gruplarına katılamadım.düzenli nete girmediğim için.sen kaç kilosun neler yapıyosun.

ben 4.gruptayım canım.kilom 62 hedef 55
özel çok fazla brişey yapamıyorum.biraz yediklerime dikkat ediyorum.birazda egzersizlerimi arttırdım o kadar.

saolun teyzeleri.kızım çok şükür iştahlı bi çocuk meyveyi de çok severek yiyor.heleki kivi yi 1 taneden fazla vermiyorum ama önündeki kivi bitince kıyametler kopuyor.

ben 4.gruptayım canım.kilom 62 hedef 55
özel çok fazla brişey yapamıyorum.biraz yediklerime dikkat ediyorum.birazda egzersizlerimi arttırdım o kadar.

hmm allah kolaylık versin o halde sanada.bende az yiyip bol bol su içip egzersiz yapıyorum.başlayalı 10 gün oldu ama baya fark etti kilomda.

selamlarrr
oku oku bitiremedim yaww

zeynepcim canancım geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun

vira vira hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlar canım bu arada kuzun çok tatlı allah bağışlasın

yelizcim paylaşımın için sağol canım başım ağrısından okuyamadım ama eminim faydalıdır. topiğimizin araştırmacı annesi olaraktan :)

bende yezdaya zymaflour diye bir ilaç var onu kullanmıştım kolay çıkarmasını sağlıyormuş jheli yeni çıkarmaya başladığında kullanmıştım ama sonradan bu ilacı kullandım

tekrardan takvimler yapılmış bende deniyeyim bari :)

Diş hapını tatlım :)

hıı:):):) canım bize yaşına kadar kullanmamızı söyledi doktorumuz. 2 yaşına kadar 1 tablet 2-4 yaş arası 2 tablet 4-6 yaş ise 3 tablet dedi.çürümesini ve diş lekelerini önlüyormuş.
ben dişlerin kolay çıkmasına faydalı olduğunuda sizlerden öğrendim.:)))

Back