Bebeklerimiz ve Biz

herkese merhaba..
ancak gelebildim kızlar...
işlerim vardı bitirdim çok şükür...

biz iyiyiz...kuzumun dün saçlarını kestirdim...kısalttık çabuk uzasın diye sizin gördüğünüzden başka bir ilerleme yoktu saçında.
çabucak uzar inşallah...

bizimde iyiydi hafta sonumuz herkes de iyi maşallah...

yelizcim oyuncağınız çok güzelmiş canım..
ne zaman gördü de beğendi bu oyuncağı maşallah kuzuma..
küpelerini de güle güle kullansın inşallah...
bizim akvaryumun nerdeyse aynısı ben kesinlikle elini sokturmuyorum ruzeye..yakalrsa hepsini öldürür..
ya ama çok çabuk kirleniyor ya.
sizinki de öyle mi canım....

nimi duy sesimi balkabaklı pastanın hemen acil tarifini istiyorum..
kadın yemekteyiz dede yapıyor şimdi..
kaynanamlara yapacaktım kadın yapıyor ya ordan görmüş gibi olcam şimdi...
ben senden duymuştum halbuki...

kızlar bi haftalık maratonum sonucu 1.5 kilo verdim acaip mutluyum.emeğimin karşılığı almak gerçekten çok güzel.böyle giderse 1 ay içersinde 6 yada 7 kilo veririm yuppi.

Bugün başım çok kötü ağrıyor gece 3'te bu ağrıya uyandım sabah içtiğim ağrı kesici kesmedi hiç ağrımı nedense regl döneminde oluyor bu ağrı yaaa çarşambaya nürolojiye randevu aldım sabahtan gidicem
bu sefer doğru yere aldım kızlarr kesinlikleee:))))

Sevilim 2 ameliyat birden geçirmiş kızcağız acil şifalar en kısa sürede toparlar inşallah

elifcim hoşgeldin yoğundun bayağı bitirivermişsin neysekii

yezdada balıkları çok seviyorr daha doğrusu bütün hayvanları ama balıklara ayrı bir ilgisi var nedense
bende almak istiyorum ama bakamam ölürler üzülürüm o yüzden cesaret edemiyorum dileğin balıkları var onları seviyor bazen elinide sokuyor :) anne bak baliik diyor

mevcan gözün aydın aynı hızla verirsin inş. istemediğin kilolarını

Teşekkürler mev.can ve sevil :)

Reklamlardan canım :), bende bilerek almadım kumbarandaki paran biriksin alıcam dedim, kumbara alışkanlığı olsun diye ama bizden evvel davrandılar.
Aynen çok çabuk kirleniyor ve yarım damacada su alıyor :)

Tebrikler mev.can, :)

Benimde o dönemde çok ağrır kadiscim, kansızlığa bağlıyorlar.

kansızlık bende zaten hat safhada var yelizcim bakalım artı bir problem olmaz inş. çarşamba belli olur

maşallah denoma hiç bişeyi de unutmuyor..
güle güle oynasın annesi..
bizimki azcık para ver.bakkala gidicem çuko alcam diyor..
henüz birikim yok

kadiscim geçmiş olsun cnm...
randevuyu da almışsın..
iyi sonuçalrla dönersin inşallah cnm..
iyi akşamlar bende de kızlar...
öpüyorum hepinizi...

e61c57fabe0af2f6202f3dc25e3a7808.jpg

ba716a662628fd77fed99d5b9d0e94bc.jpg

buda bizim balığımız atlantis, normalde 2 taneydiler birisinin malum şahıs tarafından kafasına kaşıkla vurularak katledildi

Son düzenleme:
db37a7f89ed27fd6d2fe59d79fd7e050.jpg
ca5087fa777cd7058d73f2991d7dea9d.jpg
4d5f07529341554a32ac5ecff521e21d.jpg
c923cac9ee37e508c0fda43d3c37a065.jpg

bunlar geç kalmış footlar, zehrama giderken betülümle buluşmuştuk, beklerken kuzuların fotolarını çekmişitm, bizimki her zamanki gibisevgigösterisindeydi, biraz zorladı ama zorlada olsa ötü zeynebi :)))

Son düzenleme:
kızlar mutlulugumu hemen sızınle paylasmak ıstıyorum en çok ıstedıgım sey gerceklestı gönullu aile olduk esımle kardesımede arkadas olcak ne guzel

günaydınlar
c.tesi evdeydim evi toparladım akşama arkdaşlara gittik uzun süredir görüşmüyorduk iyi oldu.
pazar günü dersaneye gittim herzamanki gibi.
kayınvalidem gün aldı 30 ocakta hastaneye yatıyor 1 şubat ameliyat günü.
hepimize güzel bir hafta diliyorum.
cnm demek gün alındı hadi hayırlısı, çok zor ve iyileşme süreci baya uzun bi ameliyat, allah sizede yardımcı olsun ve eşinede özellikle sabır versin , görümcemin eşli olmuştu bayy pass dr kaç çocuğunuz var demiş görümceme, 3 deyince şimdi 4 oldu demiş, bakımı, ilgisi herşeyi çocuk gibi oluyo birde çok alıngan oluyolarmış ameliyattan sonra psikolojileri de baya bi çöküyomuş, çok çok geçmiş olsun şimdiden
zehracım ne güzel resimler Allahım esirgesin yavrularını...

Günaydınlar, herkese iyi bir gün iyi bir hafta diliyorum.

Keyifler yerindedir inşallah.

Bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok ( dün geceki iki sulama dışında  ). C.tesi eşimin teyzesine gittik görümce ve k.walide ile beraber teyzesi kuzuma barby evi hediye etti ( resimini eklerim) bayıldı bebişim bayıldı “ aaa annemde bana alıcaktı” dedi . C.tesi akşamı söz verdiğim gibi halasında kaldı. Pazar günü kahvaltıda buluştuk , günümüz k.walidemde geçti biraz yardım ettim temizliğine akşama evimize geldik, balıklarımızın suyunu değiştirdik, bayılıyor onlara elini akvaryumun içine sokup seviyor .

Böyle işte, öpüyorum herkesi.

küpeleri çok yakışmış denoya, barbi evi ise bi harika, fiyatlar nasıl cnm ya belki bende düşünürüm zeynep için

kansızlık bende zaten hat safhada var yelizcim bakalım artı bir problem olmaz inş. çarşamba belli olur
bende de var cnm kansızlık, zeynebe de baktırmadım hiç bi fırsat bulupta
bi kere gitmiştim sabah aç karnına gelinceği için yapmamışlardı sadece anne sütü aldığı halde doğru çıkmaz demişlerdi ölee kaldı yaptırmadım da bi daha

pastan bi harika görünüyo cnmm yaa , ellerine sağlık
yemekteyizdeki böle güzel değildi sadece krem şantiyle kabak tatlısını pasta şekline getirmişti

3920d1b9f440107b8b22b7f861e10368.jpg

buda uykudan uyanmış melek
maşallah kuzuma ne kadar güzel böleee :nazar:
uykusunualmış belli keyfi yerinde yerimseniben:1hug::asigim:

db37a7f89ed27fd6d2fe59d79fd7e050.jpg
ca5087fa777cd7058d73f2991d7dea9d.jpg
4d5f07529341554a32ac5ecff521e21d.jpg
c923cac9ee37e508c0fda43d3c37a065.jpg

bunlar geç kalmış footlar, zehrama giderken betülümle buluşmuştuk, beklerken kuzuların fotolarını çekmişitm, bizimki her zamanki gibisevgigösterisindeydi, biraz zorladı ama zorlada olsa ötü zeynebi :)))

ilk baktım diyorum bunlar hangi ara tekrar buluşmuş, bizden gizli saklı:1ninca:
bide baktım yazlık giysilerle betül anladım hemen o zaman çekildiğiniCADIARZU

mevcancım maşallah cnm ya demek 1.5 kg verdin 1 hafta da
neler yiyosun neler yemiyosun anlat bakıyımmm
ben çok fena oldum tam bi dubaaaa
ne olcak benim bu halimmm
yedikçe de yiyesi geliyo insanın bu gidişe bi dur demeli artık ama nasıl

ekinim nazım uğramamış hiç bi sorun yoktur umarımm

diğer ekin imzamdaki resimleri beğenmiş çok saol cnm benimmm

teşekkür ederim kızlar.zehracım yediklerime dikkat ediyorum az ama öz yiyorum.ara ve ana öğün yapıyorum.abur cubur tabii başta kola ve kahve tüketmiyorum.evde bol bol egzersiz yapıyorum 68 kiloyum sorma ,hedefim yaza 52 olmak hayırlısı artık.

ıYı AKŞAMLAR KIZLR..
herkeze keyifli bir hafta diliyorum..
bugün doğum günüm.. cepim hiç susmadı:))))
mail kutum da onlarca mail..galiba seviliyorum:)))

kk yönetimindende çok güzel mail. aldım.. tşk ediyorum burdan..iyiki varsınız..:)

yelizzz Denocum güle güle kullansın barbie evini..
küpeleride pek yakışmış.. büyümüşte maşşallah .. öpüyorum kocaman..

nimi pastan harika görünüyor.. ellerine sağlık tarifini müsait bir zamanda verirmisin cnm.. köyden gelmişti 1-2 kabak bende yapayım...

mevcan tebrikler cnm.. hızlı veriyorsun.. bende ekmeği kısdım. oruçlarım bitsin.. sıkı rejime girecem inş..

Back