Bebeklerimiz ve Biz

ekincim ben b grubu memurum a grubu istiyorum ben yani uzman yada denetmen şeklinde olabilmek için tekrar kpss e girmek gerekiyor aslında yerimden memnunum ama kadrom yükselsin istiyorum hayırlısı tabi şansımı denemek istedim bu sene bakalım hayırlısı

esımle gönullu aile olduk demıştım ya eve alıcagımız cocugu bızmı secıcez yas aralıgı fılen varmıdır acaba bır bılgınız varmı.
Ay hemen gelsınde ne ıstıyorsa alayım ıstıyorum

eftuncum hayırlısı olsun cnm bu sene bende denıcem dogu bölgelerını ıstedıgın zaman atamalar rahat oluyormuş denemekte fayda var cnm

ekincim ben b grubu memurum a grubu istiyorum ben yani uzman yada denetmen şeklinde olabilmek için tekrar kpss e girmek gerekiyor aslında yerimden memnunum ama kadrom yükselsin istiyorum hayırlısı tabi şansımı denemek istedim bu sene bakalım hayırlısı

hımm anladım canım çok iyi yapıyosun o zaman
ben de maliye istiyorum ama şimdi değil bi dahaki tayin yerine
geçerken başvurumu yapıcam o da seneye tabi bakalım hayırlısı

esımle gönullu aile olduk demıştım ya eve alıcagımız cocugu bızmı secıcez yas aralıgı fılen varmıdır acaba bır bılgınız varmı.
Ay hemen gelsınde ne ıstıyorsa alayım ıstıyorum

sibel çok güzel ama bi kodar da zor olur sanırım, sürekli kalacakmı yokssa arada bir mi
arada bir olursa efe içinde sizin için de daha iyi olur

selam kızlarrrr
ezgiyi okula yolladım bi bakayımm dedimm
herkes iyii
zehracım canımm ne güzel tecvitli okumak
bende çok iyi okuyordum tecvitli
biraz unutmuşum kuranı iyi okuyorumda tecvitli pek okuyamıyorum
canım ya valla sana imreniyorum herşeye yetişiyorsun rabbim herşeyi kalbine göre versin canım arkadaşımm

Teşekkür ederim kızlar , çok mersi :)

Elifkom Hoşbulduk tatlım:)
Zewkleriniz aynıymış, :) Teşekkür ederim cnm.

Numune gönderdiler, denedim-baktım dizaynı dışında gece kiloduna benzer bir yanı yoktu- yine kalın bez gibi, Mühim olan ona bezi anımsatmıcayacak bi kilod olması, yoksa rahat davranır, çişe kalkmaz diye korktuğum için almadım cnm.

zehracım hafta sonları ve özel gunlerde alıcaz cnm valla çok heyecanlıyım 3 yaşında bir kız çocugu olmasını çok isterim hayırlısı

Eftuncum esımın bölük komutanı sormuş ıstermısınız dıye esımde bana sordu olur dedım

İYİ AKŞAMLAR KIZLR..
herkeze keyifli bir hafta diliyorum..
bugün doğum günüm.. cepim hiç susmadı:))))
mail kutum da onlarca mail..galiba seviliyorum:)))

kk yönetimindende çok güzel mail. aldım.. tşk ediyorum burdan..iyiki varsınız..:)

Doğumgünün kutlu olsun canım...
Sevdiklerinle, kuzunla, eşinle daha nice mutlu yıllara....

ohh ne güzel ailecek birarada çok imreniyorum canım
ben atladım galiba kim ameliyat oldu canım geçmiş olsunn kusura bakma
atladım galiba canımm

]

İmrenilmeyecek gibi değil vallahi Ekincim...
Kardeşimin eşi doğum yaptı birde kist vardı o alındı canımcım...

Selam canlarım...
Oh maşallah keyifler yerinde Elifimin uykusuzluğu ve Yelizimin sulu gecesi dışında:(

Bizimde huysuzluk ve mutsuzluk had safhada sinirlenince herşeyi fırlatıp atıyor. Hiç birşeyden memnun olmuyor. Birde dün babamız izinli olduğu için evdeydi hepten çıldırdı.

Nimetcim ne tatlı olmuş o zilli öyle... Saçlara hepden uzamış tam bir küçük hanımefendi olmuş...

Yelizim iyi günlerde kullan hediyeni beğenmene nasıl seviniyorum anlatamam...

Sibel sizide çok tebrik ederim. Çok güzel ve taktir edilecek bir hareket... Rabbim yüzünüzü kara çıkartmaz inşallah. Bir çocuğu mutlu etmekden daha güzel birşey olabilirmi bu dünyada????

merhaba kızlar
berra nın dün kontrolü vardı.doktor amcası iyileştiğini söyledi.berra da anladı sanırım iyileştiğini doktora sen tatlı şurup verdin bende içip iyileştim.sen hep tatlı şurup ver ben hiç hasta olmam dedi.koptuk gülerken:):):)
benim öksürüğüm kaldı sadece.oda çok uzun sürüyor zaten kış biter benim öksürüğüm bitene kadar.

zeynep doğum günün kutlu olsun.
sibelcim tebrik ederim sizi.çok hayırlı bir davranışta bulunuyorsunuz.
elifcim ruze güle güle kullansın saçlarını.nasıl beğendimi kendni.?
yeliz hediyen çok şık.güle güle kullan.sevilin kesesine bereket...
nimet melek ne kadar büyümüş maşallah saçlarıda çok uzamış...
unuttuğum varsa affola...

kızlar mutlulugumu hemen sızınle paylasmak ıstıyorum en çok ıstedıgım sey gerceklestı gönullu aile olduk esımle kardesımede arkadas olcak ne guzel

canım çok güel birşey, çok sevabı var

ilk baktım diyorum bunlar hangi ara tekrar buluşmuş, bizden gizli saklı:1ninca:
bide baktım yazlık giysilerle betül anladım hemen o zaman çekildiğiniCADIARZU

balım sensiz olurmuuuu heeeççççççççç, telefondaki resimleri atmak yeni aklıma geldide fıstıııkk
mevcancım maşallah cnm ya demek 1.5 kg verdin 1 hafta da
neler yiyosun neler yemiyosun anlat bakıyımmm
ben çok fena oldum tam bi dubaaaa
ne olcak benim bu halimmm
yedikçe de yiyesi geliyo insanın bu gidişe bi dur demeli artık ama nasıl

ekinim nazım uğramamış hiç bi sorun yoktur umarımm

diğer ekin imzamdaki resimleri beğenmiş çok saol cnm benimmm

he vallaaaa ya insanın yedikçe yiyesi geliyoooooo
teşekkür ederim kızlar.zehracım yediklerime dikkat ediyorum az ama öz yiyorum.ara ve ana öğün yapıyorum.abur cubur tabii başta kola ve kahve tüketmiyorum.evde bol bol egzersiz yapıyorum 68 kiloyum sorma ,hedefim yaza 52 olmak hayırlısı artık.

hadi bakalım mevcancım , sen veriyon süerrr, keşke bende verebilsemmmmmmmmmm
İYİ AKŞAMLAR KIZLR..
herkeze keyifli bir hafta diliyorum..
bugün doğum günüm.. cepim hiç susmadı:))))
mail kutum da onlarca mail..galiba seviliyorum:)))

kk yönetimindende çok güzel mail. aldım.. tşk ediyorum burdan..iyiki varsınız..:)

zeynepcim doğumgünün kutlu olsun canımcımmmm, nice mutlu yıllaraa
yelizzz Denocum güle güle kullansın barbie evini..
küpeleride pek yakışmış.. büyümüşte maşşallah .. öpüyorum kocaman..

nimi pastan harika görünüyor.. ellerine sağlık tarifini müsait bir zamanda verirmisin cnm.. köyden gelmişti 1-2 kabak bende yapayım...

mevcan tebrikler cnm.. hızlı veriyorsun.. bende ekmeği kısdım. oruçlarım bitsin.. sıkı rejime girecem inş..

denomun babrbi evi süperrrrrrr canım güle güle oynasın, küperleri de şahaneeeeeeeeeee
fıstık ne olcakkkk

günaydınlar.
öncelikle zeynepçim doğumgünün kutlu olsun canım
nimetim eklediğin fotolar çok hoş meleğim ne güzel olmuş maşallah ona ne güzeldi ogün inşallah tekrarlarız en yakın zmanda.
kadisim geçmiş olsun canım
zehram ve ekinim sağolun kızlar zor bir süreç inşallah sağlıkla hayırlısıyla atlatırız
elifim ruzem güle güle uzatsın saçlarını
yelizim denomada maşallah güzelliğine.oyuncağınıda güle güle kullansın.
sevilimin ablası gelmiş gözüaydıın
benimde pazar günü ablamla yiğenim gelecek bi 10 gün kalacaklar inşallah
günümüz güzel geçsin inşallah

betülcüm, amaliyat sonrası ruhi anlamda bi değişiklik oluyor, hayırlısıyla atlatın inşallah, ablanda gelcek ne güel aile saadeti süper
Günaydın kızlarr hava çok soğuk acayip derecede .....

zeybennepcim doğum günün kutlu olsun nice senelere canım albina ve eşinle sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle

nimocum pastan süper görünüyor tarifi bir açıkça yaz anacım yaaa meleğin fotoları hoş çıkmış
maşllah kuzuma allah nazardan saklasın

elifcim ruzeninde saçlarını kestirmişsin güle gle uzansın elma yanklımın saçları bende biraz daha toplansın diyorum epeyce uzadı şöle bir toplattırıcam

betülüm kayınvalidene gün almışsınız acil şifalar canım en kısa süredetoparlar inşallah

zehram uğramış naber şekercim nasılsın sen azimli hatunsun verirsin istersen kaçmaz senden

ekinnazım uğramış nasılsın canım kuzular nasıllar deldir kıss bişeycik olmaz azcık ağlar susar

yelizcimide atlamıyim günaydın şekercim

herkese geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler bugünde ısrarla devam ediyor baş ağrım bakalım ilerleyen saatlerde ne olcak mali müşavirde burda uğryamam bugün herkesi öpüyorum

kadişim inşallah bi tedavisi bulunur canım, çok geçmiş olsun yedam da daha iyidir inaşllahhh

benden de günaydın herkese...
güzel bir gün diliyorum...
sabah gözümü açamadım acayip karanlıktı..
hava da soğudu..
kış yeniden geldi...

ruze hanım iyi diyelim iyi olsun..gece zor uyudu.sabah 4 de kalktı.sonra da sabah ağladı işe geç kaldık onu susturacağım diye.

işte durumlar böyle bizde...
betülcüm gününüz belli olmuş dün pek bakamamıştım...
allah sağlık sıhhat şifa ve sabır versin inşallah..

nimicim ben dün gittim bütün malzemeleri aldım ama kabak bulamadım ya.
bugünde bakıcam olmadı çarşamba günü pazara uğrarım..seninkinin resmini gördüğüm iyi oldu..
eline sağlık bacım...

kadisim hala geçmedi mi hayatım başın..
ne zordur ya...
benim arada sırada ağrıyor başım ama çok zor dayanılması.
allah kolaylık versin cnm...

ruemin fıstığımın saçalrı kesilmiş galiba güle güle uat canım, kabak bulursan hemen ya şekerimmm
ruze zillisi gene gece 3-5 nöbetindeymiş,daaayan da nereye kadar
Herkese günaydın güzel bir gün diliyorum, hava çook soğuk gerçekten.

Herkese teşekkür ederim :)

Nimi pasta harika, Nil dahabi harika o uykudan uyanmış ağzını bilmiş şekil almış halini seveyim ben :)

Zehra evi eşimin teyzesi hediye etti, fiyatını bilmiyorum ne yazıkki.!

Zeynepcim doğum günün kutlu olsun eşinle kızınla ve sewdiklerine nice nice senelere :)

Kadiscim geçmemiş ağrın, kuşburnu iç ve karaüzüm yemeye çalış canım kansızlığa iyi geldiği için oto. baş ağrısınada iyi geliyor.

Elifkom Allah iyilik versin canım, bizim bu gecede sulandı yatak, zaten bir start verdimi bi hafta on gün sürer böyle :)

ah o sulama durumları yokmuuuu
5 yaşşa kadar idare etce artık
Sewilimin bana olan hediyesi :)

çok güelmiş, evkli hatundur benim arkadaşım, güle güle kullan canım

inşallah istediğin gibi olur canım
yelizcim hediyen çok güzelmiş güle güle kullan canım.
zeynebin de doğum günü kutlu olsunn hayırlı yaşlar diliyorumm
nimetcim nil koca kız olmuş maaşallah Allah esirgesin ayrıca pastan harika görünüyo
tarifini yazarsan sevinirimm
betülcüm kayınvalidene geçmiş olsun canım ayrıca ne için gidiyodun sen dershaneye?
mevcan ve zehracım yeşil çay için kızlar sabah aç karına ve gece yatarken işe yarıycak inanın.
elif günaydınlar canımm

ekincim, ah ahh her sabah içiyorum emmeee,keşke nerdee
selam kızlarrrr
ezgiyi okula yolladım bi bakayımm dedimm
herkes iyii
zehracım canımm ne güzel tecvitli okumak
bende çok iyi okuyordum tecvitli
biraz unutmuşum kuranı iyi okuyorumda tecvitli pek okuyamıyorum
canım ya valla sana imreniyorum herşeye yetişiyorsun rabbim herşeyi kalbine göre versin canım arkadaşımm

na hanımda saçlarını budamış galiba, benimkide dün hallediyodu nerdeyse zor aldım elinden

Selam canlarım...
Oh maşallah keyifler yerinde Elifimin uykusuzluğu ve Yelizimin sulu gecesi dışında:(

Bizimde huysuzluk ve mutsuzluk had safhada sinirlenince herşeyi fırlatıp atıyor. Hiç birşeyden memnun olmuyor. Birde dün babamız izinli olduğu için evdeydi hepten çıldırdı.

Nimetcim ne tatlı olmuş o zilli öyle... Saçlara hepden uzamış tam bir küçük hanımefendi olmuş...

Yelizim iyi günlerde kullan hediyeni beğenmene nasıl seviniyorum anlatamam...

Sibel sizide çok tebrik ederim. Çok güzel ve taktir edilecek bir hareket... Rabbim yüzünüzü kara çıkartmaz inşallah. Bir çocuğu mutlu etmekden daha güzel birşey olabilirmi bu dünyada????

bak sen iremimeeee, zilliii, baba olunca şımarma vakti tabiii

Çok teşekkür ederim kızlar, çok mersi.

Sewilim sen alırsında ben beğenmezmiyim şekerim, tekrar teşekkürler bitanem.

Berrada iyiymiş bende çok sevindim cimcimeye bak maşallah :nazar:

Back