Bebeklerimiz ve Biz

2 gundur acaba acaba demekten bugun bır ohhhh cektım ishal lçin kan testı ıstendı hem revırde hemde devlette yaptırdık emın olmak ıçın revırdekı sonucu ordakı asttegmen belkı akdenız anemısı tasıyıcısı olabılır demış
Ertesı gun devlettekı test sonucunda hersey temız çıkmıştı hangısı dogru dıye kafamız karıştı bugun 4 tane dra gıttım uzman ve profösör kesınlıkle böyle bışı yok akdenız anemısı tayıcılıgı bıle anne ve babanın kanıyla ortaya cıkar hastalık olsa doguştan bellı olunur dedı butun drlar kanımızda normal cıktı

Tekrar revırdekı dr cıktım sız bızı çok korkuttunuz neyapalım bız dedım astegmende sızde tasıyıcılık varmı dedı bende ne esımde nede bende yok dedım ozaman efede olma sansı sıfır dedı bızı telaslandırdıgı ıçın özur dıledı eger ıçınız hala rahat degılse hemen sevk yazıp esınız ıçınde ızın hakkının verılmesını ıstıyorum yazayım dedı bende yazın dedım gıdıp gıtmemek bıze kaldı napalım sızce 5 tane drda ımkansız dıyor yok dıyor havalarda guzel 3 gun dıyarbakırda kalıp gezebılırızde

kızlar bugun kadın doguma aysenura 3 saatlıgıne yardıma gıttım 2 tane dogum gerceklestı superdı ya zevklı gercekten ızlemesı sadece ama bır okadarda komıkler kadının biri 9.cuyu doguruyor asla catala yatmıyor kocası gırdı nasıl vuruyor kadına yat dıye yok ıllakı dömelerek dogurcakmış ,yle dogum yaptı valla.hele bıtane küçok kız vardı epilepsi hastası 5 cm acıklıgı vardı beklıyordu bırden krıze gırdı hemen sezaryana alındı 30 haftalık erkan hoca var dr gel gır dedı ama cesaret edemedım ortam çok guzel senı bılgısayar basına alalım dıyolar olur dedım
Ayrıca gunede gırdık 5 hemşire 2 kadın dogum dr birde ben kişi başı 100 tl ben temmuzda alıcam malum tatıle gıdıcez

slm kızlar
kimse yok bugün nedense
yoğunluktan sanırım
bizde kahvaltı yaptık, bulaşıkları yıkadaım azcıcık ortalığı toparlayıp alışverişe gidicem
akşama eşi vefat eden eltimi çağırdım

tünaydın kızlar.büyük görümcen 3.bebeğini doğum yapmıştı.40 çıkmış birazdan yola çıkıyoruz bebek sevicez yine.ankaranın dışında olduğu için yatılı gidiyoruz.hepinizi öpüyorum.
bu arada zehram resimler süper yavrucum...

eltim gelicekti ama işleri varmış yetiştirememiş yarın akşam geliceklermiş

mevcancım demek 3. yü dünya ya getirdi görümcen valla bravo diyorum çok zor zanaat çocuk büyütmek
allah analı büyütmeyi nasip etsin inşallah

doğurmak o kadar zor değil ama hakkıyla büyütmek çok zor sabır istiyo
dün bi prof. dr çocuk büyütmek iğneyle kuyu kazmaya benzer dedi, sabırı olmayan hiç çocuk sahibi olmasın falan dedi hakketen çok zor yaa kızlar değil mi ama

demek beğendin imzamı
açık resmim var diye değiştirmek istedim
k k dan bi arkadaş saolsun dün yaptı baya bi zahmet çekerek

Son düzenleme:
günaydınlar
c.tesi evdeydim evi toparladım akşama arkdaşlara gittik uzun süredir görüşmüyorduk iyi oldu.
pazar günü dersaneye gittim herzamanki gibi.
kayınvalidem gün aldı 30 ocakta hastaneye yatıyor 1 şubat ameliyat günü.
hepimize güzel bir hafta diliyorum.

Günaydınlar, herkese iyi bir gün iyi bir hafta diliyorum.

Keyifler yerindedir inşallah.

Bizler iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok ( dün geceki iki sulama dışında  ). C.tesi eşimin teyzesine gittik görümce ve k.walide ile beraber teyzesi kuzuma barby evi hediye etti ( resimini eklerim) bayıldı bebişim bayıldı “ aaa annemde bana alıcaktı” dedi . C.tesi akşamı söz verdiğim gibi halasında kaldı. Pazar günü kahvaltıda buluştuk , günümüz k.walidemde geçti biraz yardım ettim temizliğine akşama evimize geldik, balıklarımızın suyunu değiştirdik, bayılıyor onlara elini akvaryumun içine sokup seviyor .

Böyle işte, öpüyorum herkesi.

merhabalar güzel bir hafta olsun hepinize canlarımmm

bende cumartesi evdeydim sabah erkenciydik kahvaltımızı yaptık kuzumla işe koyuldum temizliğimizi hallettik beraberce oda bana yardım edermiş gibi eline bezi alıp aynaları kapılara sürdü bezi :)

işimiz bitince kuzuyu yıkayıp yatırdım hemen bende bir duş aldım biraz pc takıldım yemeğimi koydum ocağa kuzu kalkınca karnını doyurduk ve anneanneye gittik geçen sene vefat eden eniştemin senesiydi kuran-ı kerim okundu yemek verildi ama ben gidemedim dilekle beraber kaldım annemlerde tek olduğu için kuzununda kolu yeni alçıdan çıktığı için kalabalık olur diye götürmedim koşar moşar kollayamam kalabalıkta diye eşim işten geldi evimize döndük regl olduğumdan çok ağrım vardı sıcak su torbasını koydum ayağımın altına bir güzelll karnım ağrısıda geçtii sonra kuzuyla beraber yattık

dünde kahvaltımızı yaptık evdeydik hava buz gibiydi biryere çıkmadık kuzuyla saklambaç oynadık öğle uykusuna yatınca bende ısapanaklı gül böreği yaptım güzelde oldu afiyetle yedik

akşamda eşim pc gitti bende dizimi izleyip yattım bizde böle geçti bir hafta sonu daha

slm kızlar hafta sonları guzel gecmış esım 1 şubatta dıyarbakıra gıdıyormuş 1 haftalıgına sızıde götureyım ordu evıne yerlestıreyım tatıl yapmış oluruz dedı ıyı olur dedım 1 hafta yokuz ınsallah havalarda guzel olur

selam kızlarr
güzel bir hafta diliyorum

cuma günü kuzuyu babaanneye bırakıp , işyerime gittim, çeklerimi aldım,arkadaşlarımla hasret giderdim, kankimin doumgünüydü, birde bi arkadaşımızın son günüydü pastalar kesildi, öğelen yemek yendi, akşamında arkadaşımın süpriz partisi vardı taksimde, kayınvalideyi ikna ettik eşimle gittik, yarım saat katıldık fazla geç olmadan döndük, cumartesi sabahı kuzuyu babay bıraktım doktora gittim, alerjik astım dedi, nasıl oluyosa artık pek memnun kalmadım doktordan başkasına gidicem cumartesi evdeydik , dün babayla kuzu markete gitti, pazara gitti sonra babaanneye gititk yemeğiizi yiyi sohbet edi döndk

bugünde sabahtan heryeri sildim süürdüm, banyoyu yıkadım heryerim çamaşır suyu kokuyo, sonra kuzuyla markete gittik, pasta malzemelerimizi aldık, babayla kuzu seviyor diye gene kabaklı pastamı yaıverdim, eşim dörtgözle bekliyor, birazdan yemeğe girişicem

yelizcim güle güle oynasın deniz sultan
kadişim yezdamızda daha iyi galiba alçılar çıkmış
betülcümde arkadaşıyla görüşmüş
ekincim de iyi galiba

öpüyorum heinizi

sevsinler senin barbi eviniii
ayrıca balıklarınızın isimleri çok hoşmuşş :)))
çok tatlısın kuzum benim, küpeleri de çok yakışmış annesi
Allahım uzun uzun ömürler versinn :nazar:

yelizcim barby eviniz çok güzel iyi günlerde oynasın deno balıklarınızda güzel deno zaten güzeldi ama küpeli dah bir tatlı olmuş 41,5 kere maşallah kuzuya hele o dudak pozu çok hoşşş:nazar:

yelizcim balıklarınızın ısmıne bayıldım kım buldu ısımlerı
Küpelerıde çok yakışmış kuzuma

Ayrıca barbi evınızıde gule gule kullanın

Selam fıstıklar...
Hepinize mutu, huzurlu, sağlıklı bir hafta dilerim...
Gerilere pek bakamadım ama genel olarak keyifler ve kuzular iyi gibi görünüyor.

Yelizcim herşey süperrrrrr Deniz ne kadar büyümüş öyle 41,5 kere Maşallah...

Bizde iyiyiz çok şükür cuma ablam bebişi görmeye geldi ordanda annemeydi bende oraya geçtim. Bolbol yemek yaptık annemle kardeşime gönderdik.
Bebiş de anneside iyi gibi annenin biraz dikişleri ağrı yapıyor. Aynı zamanda miyom ameliyatı olduğu için dikiş biraz daha fazla inşallah en kısa sürede toparlar...

Back