Günaydınlar güzel bir gün güzel bir hafta ve güzel bir yıl diliyorum sağlıkla mutluluklar huzurla bol bol kazanç ve bereketle inşallah. (amin)
Perşembe anneme geçti eşimle mini bir market alışverişi yaptıkdan sonra, cızbızımızı yapıp çekirdek ailemizle yeniyıl yemeğimizi yedik, teyzemler davet etmişti yemekten sonra onlara kısa bir ziyarette bulunduk evimize geldik, güzel bir geceydi. Ertesi günü kardeşim ve annemlere küçük teyzemin doğumgünün kutlamaya gitti, o kadar yememize rağmen canımız inanılmaz kokoreç istedi kendimizi sütlücede bulduk :) gece 2yi geldiğimizde, c.tesimiz sakin evde geçti,
Pazar günü sewgili kocacım kahvaltımızı hazırlamıştı, anneciğimede beni dünyaya getirdiği için çicek verip teşekkür etti :), Doğum günü yemeğini önceden söz verildiği için Eniştem tarafından yapıldı mantarlı soya soslu kremalı tavuk :) (nefisti). Yemekden sonra artık kimse gelmez diyerekten pijamalarımızı giyinmiş tv seyretmeye hazırlanırken, kapıda bir gürültü bi açtımki dayılarım teyzelerim kuzenleri cümbür cemaat karşımdalar :) şok-sevinç bir arada. Neyse pasta çay servisi, gırgır şamata ile uğurladık sevdiklerimizi. Güzel bir gündü benim için umarım bütün bir yılım hep böyle sevenlerimle sevdiklerimle neşe dolu, kahkahalarla güle oynaya geçer.
Heeeeeee bu arada pazar günü birde Denom un kulaklarını deldirdik, tabancanın sesinden korkup azıcık ağladı ama sonradan çok beğendi, çok şık oldu :)))