• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydınlar güzeller.yine gece uyandık ama önceki geceye nazaran daha iyiydi.
zehram hayırlı olsun hediyen bu arada
ekinim çok geçmiş olsun ya tatlım ya nazımıza.o kadar az bakabiliyorum ki siteye doğru dürüst okuyamıyorum bile kızlarda aynı.yoksa canım benim seni merak etmezmiyiz hiç.iyi bayramlar canım bende balıkesire gidicem inşallah

Son düzenleme:
kadisim günaydın tatlım valla bende geleceğim yarın kamu kurumları yarımgün çalışıyor mecbur geleceğiz.c.tesi sabahtanda balıkesire gidicez gerçi annem ve babam elazığda.
ablamları görücem yiğenlerimi özledim çok

aynen betülcüm bizim burda birde aşırı gerginlik bayram arifesi yoğunluk birde üstüne regl iyice geriliyorum yarında gelsekte bayrama geçsek birkaçgün kafa dinlesek ya

bugece daha iyiymiş zeyno hadi bakalım inş. daha iyi olcak

günaydın zehrammm off gelmemmi ama malasefff betüşümün dediği gibi yakın olsak hemencik

bende bayramda ablama gitmek istiyorum ama zor gibi yol uzakya eşimin gözü kesmiyor belki onlar gelir kızkardeşimde 2 gün gelicek 1 gün biz kayınvalidede oluruz zaten sonraki günlerde evde geçer ziyarette tatilde biter zaten

valla zehram yakın olsak şöyle bir atlayıp gelmek vardı:))

ah be gülüm buna şükür neyseki aynı şehirdeyiz arada bi görüşürüz ne yapalımŞeniz
günaydın zehrammm off gelmemmi ama malasefff betüşümün dediği gibi yakın olsak hemencik

bende bayramda ablama gitmek istiyorum ama zor gibi yol uzakya eşimin gözü kesmiyor belki onlar gelir kızkardeşimde 2 gün gelicek 1 gün biz kayınvalidede oluruz zaten sonraki günlerde evde geçer ziyarette tatilde biter zaten

ne güzel olur kahvaltı muhabbetidezemuszemus
allah izin verirse gene bende bi kahvaltı organizasyonu yaparız kızlar:icecream:
şöle bahara doğruyerimseniben

ben bayramın ilk günü apartmandaki büyüklerle bayramlaşıp ordan da belki sevgiye geçebilirim oda yanlızmış
hem bebğini de görmüş olurumyerimseniben

Selam kızlar , nasılsınız bakalım dün akşam bende biraz uğraştım yetiştirememiş , banyo fayansları kalmış.Ama eline sağlık vallahi pırıl pırıl olmuş ev.

Bu akşam kuaför ve ütü işim çok, yarın tüm gün çalışıcam :(

Sizler nasılsınız bakalım?

Saol zehroşum şimdi konuştuk annemle oda dışarı çıkmış denize bayramlık almış :)( boş geçtiği nerde görülmüş)
P.tesi kontrolü vardı herşey iyi patolojidende sonuçlar temiz gelince yüreğimize su serpildi. Ara ara ağrısı oluyor haliyle bir aya kalmaz oda geçicek demiş dr.u. Ve Menopoz için ilaç tedavisine başladı.

iyi akşamlar kızlar...en sonunda temizlik bitti şükür.yarın tüm gün benim.kuaförden randevu aldım bayram haftası çok yoğunlar yarın kaş la maniküre gidicem..birazda alışveriş düşünüyorum akşama ama kalabalık olur sanırım..

bu arada yarın belki nete giremem.şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun.eşlerimizle,bebişlerimizle çok bayramlar görelim daha..

Selam şekerler...
Sabahdan kuzuya pantalon almıştım küçük gelmişti onu değiştirdik ordanda terziye paçaları için bıraktık. Son kalan çorapdı iç çamaşırıydı bayram alışverişimizi yaptık eve döndük. Kuzumu yedirdim, yıkadım, yatırdım. Yarın annem çalışacağı için süprüz yapıp evini temizlemeye gideceğim. O yüzden kendi evimin son rütuşlarını yaptım. Biraz ütüm var onuda halledersem tamamdır.

Ekincim geçmiş olsun kuzucuğa daha iyi olmasına sevindim...

Yelizcim annecik iyice toparladı demek maşallah Rabbim tekrarlarını yaşatmaz inşallah...

Bende büyük ihtimalle yarın uğrayamam şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun... Sevdiklerimizle sağlıkla, mutlulukla nice bayramlar görürüz inşallah...

Selam cnm güle güle giyinsin fıstık bayramlıklarını, ne iyi düşünmüşsün anneciğininde temizliğini halletmekle. kutluyorum seni :).

Çok şükür cnm çok şükür, amin inşallah.

Bende senin bayramını kutluyorum nice bayramlara sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah.

Herkese iyi akşamlar bugün bir koşturmaca vardı şükrüler olsun yarın çalışmamız yokk evdeyim kalan küçük işlerimi hallederim ütü toz alma vs. gibi

yelizcim annenciğinin iyi olmasına sevindim dahada iyi olucak inş. ,denizin bayramlığıda hayırlı olsun
ben kuaför işini pazartesinden hallettim bayram arifesi yoğun oluyolar işten çıkışta geç oluyor onun için erken halletmek gerekir

sevilim kuzunun cicileri hayırlı olsun nişce bayramlar görsün anneciğin içinde çok güzel düşünmüşsün yükünü alırsın vallahi hayırlı evlatsın ne güzel keşke bende yapabilsem ama kendime zor yetişiyorum birde çalışınca daha zor oluyor malesef

bende herkesin bayramını şimdiden kutluyorum yarın koşturmacadan giremem herkesin bayramı mübarek olsun kuzularınızla , eşlerinizle ve tüm sevdiklerinizle daha nice bayramlar görelim inş. herkesi öpüyorum kendinize ve kuzulara iyi bakınŞeniz:dance:

günaydınlar gecemiz yine çok kötüydü.işede geç geldim zaten.bilemiyorum napsam.
çok canım sıkkın sabah da eşim rahatsızlandı aklım onda

Back