• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

mavice gece gece pek bir romantik gördüm senüü danamm
senmi yazdın gıı bunuuu.allah mutluluğunuza mutluluk katsın bebeğümmmmmmmm

saolasın danam

heee ben yazdum ayuptur sölemesi:asigim:

çok severim birşeyler karalamayı çenemde kuvvetlidir ama kalemim daha iyidir hehehehehsırnaşık şey yahu bişi soracağım sen niye bu aralar pek bi seyrek giliyon bakem:oklava:

günaydın kılzar..mutlu güzel bir gün diliyorum hepinize..ben oruç değilim malum sebbpeten dolayı....
bitsede bende tutsam..geçen sene bu zamanlar hamişdim..hiç tutamamıştım..karnım acıkınca ayakta duramıyordum...
şimdi minişim büyüdü de 8 aylık bile oldu...
cadı bu aralar çok huysuz...uykuya yatırmak büyük problem...
gündüüzleri hiç durmuyor..bakalım ne zaman düzelecek...

huuu, herkesi ramazan çarptı galiba:1closedeyes:, öğlen oldu nerdeyse kimse uğramamışş

ne açlık ne susuzluk beni uykusuzluk mahvediyorrrr:bbo:, sizin bebişler de gece sık uyanıyor mu ya

delirmek üzereyim arda gece defalarca uyanıyorrrrrkafamçokkarıştı

şimdi de leyla gibi dolanıyorum vallaaa, yazmadan edemicemmmmm, okuyun da gülünnn

dün berkanın üstünü değiştirmesine yardım ederken berkana ardanın eşofmanını giydirmeye çalışmışım:utangac:, bir bacağını zorla soktum ayağına, çocuğun gülmesiyle ayıktımmm, allahımmm sınıfta neler yaparım bilmiyorummm-tatlicadiarzu-

mavilimmmm saç rengini çok beğendimm, çok yakışmış tatlım, hiç değiştirme bence

ruzecik de büyümüş kocaman olmuş prensesss, kocaman öpüyorum onu

Günaydın kıslarrrr
Bugün daha iyiyim dün felaket başım ağrıdı. İftardan sonra geçer dedim ama ne mümkün daha da şiddetlendi. Bir ağrı kesici alıp yattım sahur için 4 de kalktım kalkış o kalkış tam yatacakken kuzu uyandı. Bugün nasıl biter hiç bilmiyorummmmm. Resmen ayakda uyuyorum.
Mavilim saçlar süper olmuş vallaha bence hiç değiştirme çok yakışmış.
Hülyacım Allah yardım etsin bitanem uykusuzluk hiçbirşeye benzemiyor. İnşallah en kısa zamanda düzene girer ardacığın uykuları.

ohhh herkesler gelmiş..teşekkür ederim kızlar saçım için yorumlarınıza..
hülyacım arda çok sık uynaıyor gerçekten ..ruzyele bir sayılır ayları..ama ruze bu kadar kalkmıyor...
akşam 9 da yatarsa bazen o da gece en fazla 4 kere kalkıyor...
çoğu zaman 2 yada 3 kere başka hiç kalkmıyor canım...
arda sürekli emmek istiyor...meme aşığı olmuş bence o...ama uykusuzluk çok zor hele ki çalışan anne için..yaşayan bilir valla.
semihacım günaydın şekerim..
soytarım nasılsın canım..denom nasıl?
sevilcim sana da günaydın canım..tahmin edebiliyorum ağrını..bende öyle oluyorum çünkü...
ama oruç değilim ben bakalım başlayınca neler çekeceğim..irem nasıl canım...

kızlar günaydın
gece sahura kalmaduk biz bu gece
saat 3 gibi zeynebe uyandım, daha var deyip yattım
tabi yatış o yatış, baktım hava aydınlanmış
zeynep te şimdi kalktı, çocuklara kahvaltı hazırlayayım

Bugün biraz daha iyiyiz sanırım yavaş yavaş alışıyor
bünye..3.günden sonra herşey rayına oturur iyice alışmış oluruz.

Sabah minik kelebeğim aşk böceğimin öpücüğü ile uyandım nasıl mutlu oldum anlatamam...büyüdükçe
dahada bir bağlanır oldum..
Mavilim dün yazamadım saçların çok hoş olmuş bence hareketli bir fönle çok güzel durur..öpüyorum seni ve ruzemi..
Jegecim sanada çok geçmiş olsun cnm...derin ile deniz in hareketleri hemen hemen aynı...
çok şeker oluyorlar dimi büyüdükçe :)

uykusuzluk zor gerçekten kızlar allah sabır versin sağ salim bitirin şu ramazanı
sahurda iyi beslenmeye çalışın yoksa bünye yenik düşer..

ohhh herkesler gelmiş..teşekkür ederim kızlar saçım için yorumlarınıza..
hülyacım arda çok sık uynaıyor gerçekten ..ruzyele bir sayılır ayları..ama ruze bu kadar kalkmıyor...
akşam 9 da yatarsa bazen o da gece en fazla 4 kere kalkıyor...
çoğu zaman 2 yada 3 kere başka hiç kalkmıyor canım...
arda sürekli emmek istiyor...meme aşığı olmuş bence o...ama uykusuzluk çok zor hele ki çalışan anne için..yaşayan bilir valla.
semihacım günaydın şekerim..
soytarım nasılsın canım..denom nasıl?
sevilcim sana da günaydın canım..tahmin edebiliyorum ağrını..bende öyle oluyorum çünkü...
ama oruç değilim ben bakalım başlayınca neler çekeceğim..irem nasıl canım...

İrem bu aralar pek keyifsiz. Huyu suyu değişti iştahı çok azaldı. Sanırım dişleri yapıyor. Üst damak acayip şişti kıpkırmızı yara gibi hayırlısı ile bir çıkarsaydı. Haftaya cuma aşınız var bakalım kilomuz boyumuz ne alemde

Herkese günaydın aslında Tünaydın,nasıl gidiyor umarım tğm anneler vede bebişleri iyidir.
ben hala uyuyorum başım çok fena ağrıyor üstelik grip oldum bozğalrımda yanıyorkafamçokkarıştı

şimdi de leyla gibi dolanıyorum vallaaa, yazmadan edemicemmmmm, okuyun da gülünnn

dün berkanın üstünü değiştirmesine yardım ederken berkana ardanın eşofmanını giydirmeye çalışmışım:utangac:, bir bacağını zorla soktum ayağına, çocuğun gülmesiyle ayıktımmm, allahımmm sınıfta neler yaparım bilmiyorummm-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızığaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm sınıfta dikkat et nan bebelere abuk sabuk şeylerden konu açmasırnaşık şeynaniknanik
güldürdün beni valla sabah sabahyerimseniben

Herkese günaydın aslında Tünaydın,nasıl gidiyor umarım tğm anneler vede bebişleri iyidir.
ben hala uyuyorum başım çok fena ağrıyor üstelik grip oldum bozğalrımda yanıyorkafamçokkarıştı

geçmiş olsunn.dikkat et mücüm kendine havalar artık değişkenlik göstermeye başladı yani.

günaydın günaydın günaydınnnnsengözlerimebaksanab

nasılsınız bakalımmmm geçmişe bi bakındım genelde sıkıntılar aynı

mavilim saçların konusunda arkadaşlara katılıyorum ayrı bir hava vermiş ssna güle güle kullan canım

mücümmmm geçmiş olsun datlummm ya sorma 8-9 dündür benimde seslerim kısık bu gün daha beter sanırım bir dokora görünmem gerekecek....

semihacım günaydın sanada tatlım

yelizcim ne güzel bir uyanış darısı başıma çağatay büyüdü artık yapmıyor sıra çağanda güzel bit gün canım

zehracım uyku çok tatlı geliyor dimi ve saat 4 civarı uykunun en tatlı olduğu zamanlarada kalkıyoruz neyse birdaha olmaz inşallah

sevilcim sanada merhaba kuzuşun sanırım diş çakaracak hayırlısı ile kolayca çıkarır inşallah incilerini öpüyorum tatlım

unuttuğum kimse varmı bilmiyorum ama herkese günaydınnnn yada tünaydın neyse siz anladınız onu...kafamçokkarıştı

şu egece uykuları konusunda çağataydan çok çektim ama sanırım çağanda kendimi şanslı görebilirim çoooooookkkkk uzun zaman oldu geçe uykusunu düzene koyalı hatırlamıyorum ayani ne zamandı anlayın yani darısı uykusuz kalan tüm annelerin başına :Saruboceq:

Back