• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

teşekkürler semihacım iyiyiz çok şükür oğluşda iyi çok yaramaz işte hala dişi çıkmadı iki gündür öğlen uyutamıyorum işte böyle sen nasılsın bakalım meleğin nasıl?
müücüm bebeğüm hoşgeldin nasılsın yevrüşüm egem nasıl?
kızlar oruç tutuyormusunuz bebişler emiyor ya...

canım semihacım,sağol iyiyiz berra nasıl?
ege azmanatlık yapıyor az önce konuştum telde anni anniş diyip duruyor.
bende kafayı dik tutmaya çalışıyoru klasik ilg ramazan günü sendromlarını yaşıyorumda:bbo:

ya bizde iyiyiz berra kuduruyo işte hep gezmek istiyo
sanki gezerken doğdu :)))
bende çok susadım ya mahf durumdayım

teşekkürler semihacım iyiyiz çok şükür oğluşda iyi çok yaramaz işte hala dişi çıkmadı iki gündür öğlen uyutamıyorum işte böyle sen nasılsın bakalım meleğin nasıl?
müücüm bebeğüm hoşgeldin nasılsın yevrüşüm egem nasıl?
kızlar oruç tutuyormusunuz bebişler emiyor ya...

hoşbulduk csanım nirdesin bakayım anlattttttttttttttsengözlerimebaksanab
aliş nasıl
ege iyi maşallah hasta değilizi şükürler olsun.
ben orucum canım zaten emzirmiyorumda.

okula başlayan yavrularımıza başarılar diliyorum ayırcana:utangac:
sevil canım diştir o korkma bir kaç güne geçer rahatlar iremcik.
yeliz nirdesin ampilin yanıyor yoksun oruçmusun bebem:delphin:
ben acayip kafa gidik durumda-tatlicadiarzu-mirmirmirmir

evdeyim şekerüm nirde olam delü oğlanla depişip duruyoruz işte şimdi bi markete gidip gelcez malum iftara mamlar hazırlanacak görüşürüz egenin iyi olmasına sevindim çok şükür canım öperim şlap şlap..

sıcakta hiç çekilmez ama 3 makina ütüm birikti oruçlu zor olacak ama şu ütülerimi bi yapam artık

Ayşegül hoşgeldin cnm nasılsın...özelttin kendini..!

Müüü bebem sen nasılsın evet cnm oruçluyum...( allah kabul etsin hepimizinkini)
bende bir uyku hali mevcut kafayı heryere koymak istiyorum ne acıktım ne susadım nede nikotin krizim tuttu..
ama sersem gibiyim...

herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar,dualarınız kabul sofranız bereketli olsun....
monpetit cım dogum gunun kutlu olsun canım. a.s.

biz kızımla bogusuyoruz,benden 2 dak ayrı kalmak ıstemıyor butun gun ustumde dıyebılırım ,ama hosuma gıdıyor
umarım butun bebişler ve anneler iyidir

kızlar nabersiniz bakemm...
hepinize hayırlı ramazanlar....işim var gelemedim sabah kuzumu kontrole götürdüm kilosu 7750 boyu 69,5 çıktı..doktor kilosuna az dedi bir ay önce 7700 dü zaten ilerleme yok..çok üzüldüm...eve gidip kaynanama çattım..ikide bir çocuk toparladı diyip duruyordu...
idrar tahlili falan yapıldı..şükür bişey çıkmadı...
cumartesi günü saçlarımı bnoyatmıştım..resim ekliyorum şekerler...ben pek beğenmedim ama işte..
ayrıca fotoda göründüğünden daha açık renk

Son düzenleme:
hastamısın sen alişi anası hasta yazıyor canım ruh halinde geçmiş olsun.
yelizicim selam canım bende çok açlık yok ara ara geliyor ama geçiyor sadece sersem gibiyim ve çok hata yapmaya açığımkafamçokkarıştı

my.php

mavili canım güle güle kullan saçlarını
boşver sıkma canını kilo için sağlığı yerinde maşallah

semihacım saol canım ..teşekkür ederim...1 ay sonra değiştiririm galiba saçlarımı..
pek beğenmedim dediğim gibi..
sağlığı yerinde çok şükür ama ne biliyim işte takıyor insan kafasına...

herkese çok teşekküe edrim arkadaşlar iyi dilekleriniz için
mavili güle güle kullan saçını
benimde başım ağrımaya başladı 8 e kadar nasıl olcak ebrarda 15 dk uyudu kalktı dinlenmekte yok
semiha ne ütüsü ayol ilk gün hemde sıcakta

semihacım saol canım ..teşekkür ederim...1 ay sonra değiştiririm galiba saçlarımı..
pek beğenmedim dediğim gibi..
sağlığı yerinde çok şükür ama ne biliyim işte takıyor insan kafasına...

Back