benim kuzu yayla çorbası, tarhana içmiyor.bana bebeklerin hoşlanacağı çorba tarifi verebilirmisiniz.şu anda sadece sebze püresi meyve birazda yoğurt yiyor.zannedersem aynı şeyleri yemekten sıkıldı.
canım benim kızımda tarhana içmiyor, ben ezogelin yaptım onu bayağı sevdi, tarif bize yaptığımızın aynısı, eksik olan ise tuz ve baharatlar (yalnız tereyağında nane yapıp attım çorbaya o hariç) dene istersen. Bunun dışında un çorbası, bezelye çorbası, domates ve tavuk çorbalarındada hoşlanabilir.
biz de yoğurdu koymuorz ağzımıza.ama sebze çorbasına bayılıo.ne varsa evde maydonoz havuç,patates,kabak,börülce taze,barbunya pirinç vs.hepsini haşlıyorm eziorm veriorm.bide zeytin yağı 3 tatlı kaşığı kdr.meyve falan yemio bu aralar.halbuki elmayı çok seiodu. bi de prinç ununa bayılıo.okdr tatsız ki nası sevio anlamıom.içine pekmez koyuyorm artk.yumurta peynir ekmek kahvaltıyı da 3 günde bir veriorm.öle işte.
mevsim meyvelerini vermeyi denesene, kayısı şeftali bayılıyorlar hele karpuz soğuk soğuk hoşuna gider kuzumun
zümrütcüm emrede aynı delirmek üzereyim hiçbişi yemiyooo 1 kaşık onuda 1 saat ağzında tutyor elimde kaşığı görünce etinden et koparmış gibi ağlıyor. ben napcam yaaa sadece süt içmek istiyor biberonla meme de emmiyo mafoldumben
canım ya sizindemi diş sıkıntısı üzme annesi kendini, emrecim belki çok sıkıntı çekiyor dişten. Su yolunu bulur ececim biraz daha sabret
canım seninki allahtan biberon alıyomuş benim sıpa 4. ayında bıraktı onuda ağzına bile sürmüyooo mecbu7r sadece memişlere kalıyoruz o da ne kadar doyurursa artıkkk
((
benim fındık kurduma sen nasıl kızarssın annesi:)) meyva vermeyi dene sols, kes biraz karpuzdan ayıkla çekirdeklerini ver eline bak nasıl yiyor, belki kuzum artık kendisi yemek istiyor:))))
canım ben sinirden dün kaseleri lavaboya fırlattım,kırıldı ikisi birden...en azından sinirim çıktı
dün hiç bişi yediremedim...ne kahvaltı ne çorba ne mama...öyle ağzında tutuyo...dakika tuttum 15 dk...ben de elim yanağımda öööle yutmasını bekliyom gözüm saatte napim.....en son işte çıldırdım kaseleri fırlatmaya başladım....takımım da bozuldu:mymeka:
dr 15-20 güne üst dişler gelir dedi...tamam artık...onlar gelene kadar yandık,ne uyku ne iştah...ki biz daha yolun başındayız...en zor azılar geliyomuş..onlar gelirken....sempatiksalakcinni
zezecim sinirlenme, bebeğinde strese girer, nerde okumuştum bilmiyorum arkadaşlardan biri doktora götürmüş diş sancısı varmış bebişte, doktor demiş ki siz şu halinizle bu acıya katlanamazsınız. Düşünebiliyormusun ne kadar zor, o hiç annesini üzmek istermi kızma sende bebişine, takımıda bozdun nolcak şimdi
tesekkur ederım tarıf ıcın pekı yogurdu pastorıze sutten mı yapıyorsun yoksa sutcude satılan gunluk sutten mi?
canım bende başlarda yapıyordum sonra kendi yediğimizden vermeye başladım, ben günlük şişe sütten yapıyordum, her 200 ml süte 2 çay kaşığı dolusu yoğurt çalıyordum vala tava yoğurdu gibi oluyordu. 5-6 saat sıcakta, 4-5 saatte dolapta saklıyordum, eski günler:)