Bebeklerimiz neler yiyorlar paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kıslar yazdıklarınızı okuyunca sok girdim ben daha bişey vermiyorum düzgünce sadece emiyor...bazen sabahları yumurta sarısı ve peynir oda tattırmalık..gecenlerde corba vereyim dedim içmedi..ben de zorlamadım..mama hiç sevmiyor hepsini denedim syılır actıgım paketler bir ayı gecine hep çöpe gitti yazık
gece yatarken asla bişey yemez illa beni emecek
yogurt yiyordu az az ama hasta olunca onu da kesti...
ayy napacam ben nasıl alıstıracam...doktor kilosu gayet iyi sakın bisküvi falan verme dedi..

seldus benimkide yemio bende deli oluyom burda yazılanları görüdkçe hepsi çöpe gitti walla ne organik maması kaldı ne arı maması kaldı taze sebzelerle çorbalar neler neler yok yok yemio tükürüo hepsini kilosu ii ama ben bittim emio ama yetmio artık geceleri bişiler azcık yese tutsa karnını bende dinlendimmi güzel sütüm oluyo ama yok yemio yemio

şeyma babymix'in tadı kefire benziyormuş bu sebeple sevmemiş olabilir, ev yoğurdu ver boşver daha iyi hazıra alışmasın

evde yaptım su gibi oldu onlamı uğraşcam yaw...
ya kıslar yazdıklarınızı okuyunca sok girdim ben daha bişey vermiyorum düzgünce sadece emiyor...bazen sabahları yumurta sarısı ve peynir oda tattırmalık..gecenlerde corba vereyim dedim içmedi..ben de zorlamadım..mama hiç sevmiyor hepsini denedim syılır actıgım paketler bir ayı gecine hep çöpe gitti yazık
ayy napacam ben nasıl alıstıracam...doktor kilosu gayet iyi sakın bisküvi falan verme dedi..

işte hiç bişey vermeyip hep anne sütü verince çocuk alışmıyor yemeye çok zorlanıcaksın selduşum allah yardımcın olsun..

benim oğlumda evde yaptığım yoğurda bayılıyordu. bi ara üşendim baby mıx aldım iğrendi resmen tadından :( şimdi evde yaptığımıda yemek istemiyor:(

Ben de aynı durumdayım ben okuldayken annem meyve püresi yoğurt çorba vb birsürü şey denemiş ama yemiyormuş. ben gelene kadar bas bas bağırıyormuş. Ben acıkınca yer diye süt sağmayı bırakmıştım tekrar başlıyacağım galiba.bilmiyorumkismile

.ero .abby biberonda eriyebilen gece maması çıkarmış gördünüz mü?
hemen aldım ama henuz denemedim.

ha kızlar bi de devam sütü ısıtılmıyomu?
devam sütünde yapılan mamaları suyla yapsak olmaz mı?
bir de, +12 yazan devam sütünü mamada kullansak bişi olur mu?
bilmiyorumkismile

Belkı ınanmıcaksınız ama kızım hıcbır mamayı begenmıyo yemıyo cıcbebe muzlu verıyorum kahvaltıda 1yumurta sarısı peynır ve azda pekmezle mam yapıyorum onu eh ıste yıyo asıl dıkkatıme ceken konu kendı yedıgımız butun yemeklerı ıstahla yıyo mesela ıspanak yemegı pılav makarna cora yanı bıze yaptıklarımı cok severek yıyo bıberon tutmuyo kasıkla hersey ayrıca meyveyı cok sevıyo ne olursa yıyo benımkının mamalara alerjısı var sanırım yedıremıyorum hepsını denendım her markayıda allahatan hala emısıyoruz kuzumlada ac kalmıyo

sadece biizm yedıklerimizi yemek istiyor.zayıflaıyor sabhları cok yıyor tüm gün götürüyor sanırım

anneler bebeklerınız gun boyunca neler yıyor paylasırmısınız?bız daha bır duzen koyamadık sızlerden ornek alalımm...

benim oğlumda bu aralar kilo alımı yavaşladı. bebelere neler yediriyorsunuz arkadaşlar??? acil önerilere ihtiyacım var:(

kahvaltı ve ağırlıklı meyve yiyoruz, sebzeye pek fazla itibar göstermiyoruz. Yoğurt yerdik onu da bıraktık. ışimiz gücümüz meyve.

Bizim sabah kahvaltısında meyve suyu, peynir, yumurta, reçel, tereyağı, ekmek ayrı ayrı yiyo benle beraber ara öğünde bir tane meyve,
öğlen yemeğinde etli sebze yemeği ( tavuk,kıyma,et hangisi denk gelirse bize yaptığım gibi sebze yemekleri, çatalla eziyorum biraz pütürlü püre gibi yiyo)
Akşam da yoğurt biraz ekmekle veriyorum, Reflüsü olduğu için sıvı yiyecekleri hala kusuyo.Onun için çorba falan hiç yemedi. Arada kıymalı tarhana yapıyorum ama oda yoğun kıvamlı muhallebi gibi nerdeyse

Tabii sebze yemeklerine çok bayılmıyo ama ısrar etmiyorum ne kadar yerse. Bi de çok ona özel bişey pişirmemeye çalışıyorum. bizim yediğimiz gibi daha çok seviyo sanki, sadece salça, yağ kısıtlı baharat tuz yok gibi.
Bu aydan sonra artık bakliyat da vermeye başlıcam bakalım onları da sever inşallah....

sabah: 2kibrit kutusu kadar peynir pekmez devam sütü ve ballı irmikli mama yiyo karıştırıp omalzemelerle bir kase ediyo hepsi yiyo bitiriyo arkasına bir haşlanmış yumurta yiyo sıvı sade

öglen olmadan bikere emiyo beni 20dk kadar

öglen: 1patates bir havuç bir kabak 4adet taze fasulye 1yemek kaşıgı irmik 1yemek kaşıgı bulgur 1yemek kaşıgı mercimek atıyom bir taşım pişiriyom sebzelerle beraber 1kase çorba yemiş oluyo ikigün yetiyo çorbam

arada :meyve püresi yiyo herobaby kavonoz meyveli tahıllı normal meyve olarak az muz yiyo elinde ve salata yiyo kemire kemire

ikindi : yogurt yiyo babymix yerse 2küp yiyo danino yerse meyveli 3küp yiyo
emiyo arkasına
tavugu: beyaz etini minik minik koparıp elde yiyo mangalda oluncaaa
kıymayı her çorbasında yiyo

akşam: irmikli ballı sütlü bebelac mama yiyo 1kase

gece : sabaha kadar emiyo uyku aralarında
bazen çorbayı günde iki kere içiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah: 2kibrit kutusu kadar peynir pekmez devam sütü ve ballı irmikli mama yiyo karıştırıp omalzemelerle bir kase ediyo hepsi yiyo bitiriyo arkasına bir haşlanmış yumurta yiyo sıvı sade

öglen: 1patates bir havuç bir kabak 4adet taze fasulye 1yemek kaşıgı irmik 1yemek kaşıgı bulgur 1yemek kaşıgı mercimek atıyom bir taşım pişiriyom sebzelerle beraber 1kase çorba yemiş oluyo ikigün yetiyo çorbam

arada :meyve püresi yiyo herobaby kavonoz meyveli tahıllı normal meyve olarak az muz yiyo elinde ve salata yiyo kemire kemire

emiyo arkasına

hay maşşallah valaaa. neydi şu şurubun adı musyas.delikafadulden

emiyo arkasına

maşallah anacımmmm :lepi:

emre bunların beşte birini yemiyo yahuuu?

ben daha çorbasına hiç kıyma koymadım et koyuyorum onuda pişince blenderden çekiyorum diğer sebzelerle...tavuk da vermedim henüz ama aldım yakında koycam çorbasına balık verdim çipura ve dil balığı balığı sevdi gibi..

anacım allah iştahsız çocuk vermesin cokacimcoook
adayı öüpyorum

Back