How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebeklerimiz İçin Sağlıklı ve Değişik Kahvaltı Tarifleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende az önce menemen verdim egeye.(domates rendesini yazdan kavonozlara koyuyorum.)
yumurtanında sadece sarısı koydum.
alıştırma bardağıyla da süt içti.
ama zor bir kahvaltıydı yine yememekte direndi......

bebek omleti;
1 yumurta sarısı,
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı taze kaşar rendesi.

-minik bir tavaya zeytinyağını koyun.
-yumurta sarısı ve kaşar rendesini bir kabta karıştırıp tavaya dökün.
-omleti önlü arkalı kızartın.

eeeeee kızlar kimse tarif yazmıyormu değişik kahvaştılar değişik tatlar bekliyoruz

bende az önce menemen verdim egeye.(domates rendesini yazdan kavonozlara koyuyorum.)
yumurtanında sadece sarısı koydum.
alıştırma bardağıyla da süt içti.
ama zor bir kahvaltıydı yine yememekte direndi......

1 yaşına kadar süt yasak demişti bizim doktor,ben hep suyla karıştırıp veriyorum:1shok:

Lavaş kiri peynir (kibrit kutusu kadar)
Yumurta sarısı
Halk ekmeğin içinden bir tutam
3,4 tane bisküvi
çay ve sütle ıslatıp yediriyorum.

benimde ayrı ayrı verdıgım zamanlar oluyor yıor maşallah koca insan oldu bunlar yaa

bizim kahvaltımızda

1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı pekmez
1 kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı ceviz
1 tane bıldırcın yumurtası
2 kaşık devam maması
1 tatlı kaşığı tereyağ..

ecem severek yiyor afiyet olsun:))

Canım bıldırcın yumurtasını hergün mü veriyorsun?
Çok faydası olduğunu duymuştum fakat hergün ağır olur demişlerdi bana.

Bizim kahvaltımız
2 tane cicibebe bebek ekmeği
3 cicibebe
1 tatlı kaşığı pekmez
2 tatlı kaşığı labne peyniri
1 çay kaşığı ceviz
1 yumurta sarısı
Ben 1 çay kaşığı da zeytin veriyorum

çiçektee dr gibii maşallahhh..giripp yazıpp kaçıooooo...

bu sabah ki kahvaltımızz oldukçaa sıra dışıydııııı..benim küçükk paşamm..kesinliklee ne yumurtaa ne peynir ne süt içmedii..

son çaree teyzeciğimin yayla çorbasını ısıttık bi buçukk kaseee yediiiii..amann yesinde dedikk..çorbaa yesinn..

bu gunku kahvaltımız
2 cerı domatesı rendelenır ıçıne 1 kıbrıt kutusu peynırın yarısı ve 1 dılım tam buğday ekmeğinin içi konur karıştırılr 1 yumurta sarısına dığer kalan peynı ve az zeytınyağ pişirilir ve elınede 1 dılım salatalık o salatalıkla oyalanırken kahvaltı bu arada yedırılırrrrrrr

ben ara sıra sigara böreğini parçalayarak veriyorum. kek, peynirli poğaça da veriyorum sabahları. ek gıdaya geçti geçeli hiçbir zaman bulamaç yediremedim. hep ayrı verdim. yumurtayı da çok nadir yiyor. yağda veriyorum genelde. 2-3 parça yese benim için kafi. milupanın peynirli pekmezli kahvaltı mamasını veriyorum çok severek yiyor. biraz pahalıya patlıyor ama bu bize. danonenin kahvaltı zamanı bisküvili yoğurdunu da çok severek yiyor. aslında tüm danone yoğurtları yiyor. sevdiği bir şeyi kesinlikle esirgemiyorum çünkü çok yiyen bir çocuk değil.

benim kızım da çay içiyor. annem alıştırdı tabi ama çok severek içiyor. annem geldikçe veriyor işte yoksa ben normalde çay içen biri olmadığımdan aklıma bile gelmiyor doğrusu.

ben de ceviz çektim vermeyi denedim ama bir türlü yediremedim.

Back