Ek Gıda Tariflerim

Bebek salçası 🌶️

Eklentiler

• IMG_0079.jpeg
    IMG_0079.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_0052.jpeg
    IMG_0052.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 18
Ben de dün adım attım ek gıdaya. Yoğurt denedik ekşimik surat oldu 😂 bugün de havuç haşlayıp denedim. Havucu sevdi sanki öğürmedi pek. Ben buharda pişirme aparatı alacağım. Evde yeni bir makineye tahammülüm yok 😂 tereyağını deneyeceğim teşekkürler

Ben de dün adım attım ek gıdaya. Yoğurt denedik ekşimik surat oldu 😂 bugün de havuç haşlayıp denedim. Havucu sevdi sanki öğürmedi pek. Ben buharda pişirme aparatı alacağım. Evde yeni bir makineye tahammülüm yok 😂 tereyağını deneyeceğim teşekkürler
Afiyet olsun bebise 🙏🏻
Ben simdi tekrar peynir, lor ve peynir alti suyu yapip buzluga kaldiracagim.
Bir de bebe biskuvisi yapacagim tariflere bakiyorum su anda.
Umarim severek yer bebisiniz 💚😊

Peynir labne yapmayı ben de düşünüyorum. Ispanak denedim bugün onu iyi yedi 😂 alerjen besinler haricini 3 gün denemesek ne olur ? Öyle yıllar sürer sebzeleri tanıtmak ya

Bebek loru ve peyniraltı suyu

Eklentiler

• 3C347C32-D874-4612-A5BC-7C7841489182.jpeg
    3C347C32-D874-4612-A5BC-7C7841489182.jpeg
    167,7 KB · Görüntüleme: 8
  • 94C15659-1BAB-41EF-AA4B-D2520609AC93.jpeg
    94C15659-1BAB-41EF-AA4B-D2520609AC93.jpeg
    174 KB · Görüntüleme: 8
2 litre sütü kaynatıp içine 6 kaşık ev yoğurdu ve yarım limon sıktım. Kaynadıkça kesildi ve lor oldu sonra loru süzüp altındaki suyu poşetlere doldurdum. Bebe bisküvisine, çorbalara, pürelere peyniraltı suyu koyacağım.🫶🏼

2 litre sütü kaynatıp içine 6 kaşık ev yoğurdu ve yarım limon sıktım. Kaynadıkça kesildi ve lor oldu sonra loru süzüp altındaki suyu poşetlere doldurdum. Bebe bisküvisine, çorbalara, pürelere peyniraltı suyu koyacağım.🫶🏼
Bebek loru deyince normal lordan farkını anlamamıştım teşekkür ederim. Organik maya kullandım demiştiniz marketten mi aldınız acaba onu

Merhaba hanımlar. Benim de bebeğim 6.ayını doldurdu. Tadımlar devam ediyor şu an birkaç çeşidi karıştırarak deniyorum hala. Fazla acele etmiyorum. Sadece aklıma takılan irmik, pekmez, lor, labne gibi ürünleri nerden alacağım. Piyasada çok marka var insan güvenemiyor. Var mı fikirleriniz önereceğiniz markalar?

Ben yurt dışında yaşıyorum fakat burada daha önce sormuştum bunu. Yakında 2 aylık tatile geleceğim inşallah o zaman alabilmek için.
tazemasa.com
fargeorganik
Ots organik
Biokent store
Beyorganik gıda

Bunları önerdi arkadaşlar. Ben denemedim henüz, instagram hesaplarına bakabilirsiniz.
Merhaba hanımlar. Benim de bebeğim 6.ayını doldurdu. Tadımlar devam ediyor şu an birkaç çeşidi karıştırarak deniyorum hala. Fazla acele etmiyorum. Sadece aklıma takılan irmik, pekmez, lor, labne gibi ürünleri nerden alacağım. Piyasada çok marka var insan güvenemiyor. Var mı fikirleriniz önereceğiniz markalar?

Ben yurt dışında yaşıyorum fakat burada daha önce sormuştum bunu. Yakında 2 aylık tatile geleceğim inşallah o zaman alabilmek için.
tazemasa.com
fargeorganik
Ots organik
Biokent store
Beyorganik gıda

Bunları önerdi arkadaşlar. Ben denemedim henüz, instagram hesaplarına bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim

X