sagol canim insallah sever sepzeyle meyve suyunu karistiracagim yani hic aklima gelmemisti kafamçokkarıştı denemekte fayda var
ohh ohh masallah uzmanligin bizede faydasi dokunuyor ne guzel benim tariflere ihtiyacim var canim kizima saglikli bir sekilde kilo aldirmam lazim okumussundur gecen ay 300 gr kadar alinca cok uzuldum oyuzden ek gidaya basladim aslinda emzirdigim zaman doyuyor cok aglayan bir bebisim degil doydugunu dusunuyorum ama sutum sanirim kilo alimina yetmiyor kafam karisik halen mutlu ve guler yuzlu bir kizim var allaha sukur seninde oglunu allah bagislasin bekar yaziyor medeni halinde ozel olmassa ayrimi yasiyorsun ?
valla supersın canım daha ne olsun yınede burada tarıflerı paylasalım bence ıyı bır topık olur
evet canım az almış bebişin en az 500 normaldede800grm alması lazım unutma. sen once sekerlı yoğurtla basla sebzelerle devam et bu arada en ıyı ve faydalısını soyleyım seftalının ıçıne bebe biskıvısi kat pure yap yedır hergun. esimle 3aylık hamişken ayrıldım ben birdahada gormedım.
kolay gelsin snookie canim 4 aylik ken verdinizmi yumurtanin sarisini erkenmi yada
ama kahvaltı gıbı birseyler vermek istıyorsan bir kasık irmige yarım cay bardagı suyla kaynat içine tuzu alınmış peynır bir kasık pekmez biskıvı koy yesin cok saglıklı hem tahılda almış olur
canım almana gerek yokkı evde bir bardak sute bir cay kasığı yoğurt koy 3saat beklet hazır yoğurdun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?