Bebeklerimiz gülmeye ve agulamaya başladı mı?

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
Bebeklerimiz gülmeye ve agulamaya başladı mı? Benim miniş bayadır onunla konuşunca gülüyor ve sıpa en çok babasına aguluyor. Bir kerede rüyasında sesli güldüğünü duydum. sizin bebişleriniz dünyaya gülücükler atmaya başladımı..

Son düzenleme:
aynen benimkiside agulamaya ve gülmeye basladı ama en cok babaya aguluyor bizimkiside kaydirigubbakcemile3

benim balböcüğüm onunla konuşunca gülücükler atıyo..sesli olarak gülebiliyor ve çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3.. agularımız da başladı... en çok bana tepki veriyor fıstığım

bu bebişlerde hep babalara gülüyor. emeği sen ver gitsin babaya gülsün :))) zemuszemus

Son düzenleme:
canım bebekler 2-2.5 aydan önce agu ve benzeri sesleri çıkarmazlar,gülücüklere gelince 4 aydan önceki gülücükler bilinçli değil tamamen reflekstir

canım bebekler 2-2.5 aydan önce agu ve benzeri sesleri çıkarmazlar,gülücüklere gelince 4 aydan önceki gülücükler bilinçli değil tamamen reflekstir

valla oyle diyorlar ama seslenince, konusunca bariz gulucuk atip aguluyo. cokda tesaduf oldugunu dusunmuyorum.

Yağmurumda gülücüklerini saçıyor etrafa dikkatli dikkatli önce dinliyor bakıyor bakıyor bakıyor sonrasında hani benim kızım napıyor benimi dinliyormuş deyince başlıyor ağzını aça aça gülmeye doktorumuz bu ay başlayacak beklediğin anlar artık geldi Nazlıcım tepkisiz kalmayacak oda sana ilk ödülünü verecek demişti öyle tatlıki bazende yandan yandan gülümsüyor çapkın gülüşlü diyor babamızda..Biz zaten ana kız sürekli bakışıyoruz babamıza henüz yoğunlaşamadık malum bir sürü olay yaşandı o yüzden tepkileri hep anneye hatta ben bırakıyorum arkamdan ağlıyor alıyorum susuyor kokudan tanıyor görünüşümü artık biliyor..Allaha emanet bu yavrular:)

benim kızımda aguuuuuu aguu demeye erken başlayanlardan zaten kendisi dünyayada erken geldi 29 haftalık doğdu sanırım aguuu demesinde benim payım biraz buyuk cunku sürekli ona aguuuu aguuu diye diye oda başladı ama ençokta babasına aguuuu demeyi ve onunla konuşmayı ona gülmeyi seviyoo ahhhh ahhh sen bak bak ama babaya gül olacak işmi bu yaaa

kızlar babaya düşkün olur derlerdi ama bu tez benim büyük kızımda geçerli değildi o hep bana düşkündü. ama bu miniş babasına hayran. Allah bebeklerimizi her zaman dünyaya gülücükler bakmayı nasip etsin inşallah...

Yağmurumda gülücüklerini saçıyor etrafa dikkatli dikkatli önce dinliyor bakıyor bakıyor bakıyor sonrasında hani benim kızım napıyor benimi dinliyormuş deyince başlıyor ağzını aça aça gülmeye doktorumuz bu ay başlayacak beklediğin anlar artık geldi Nazlıcım tepkisiz kalmayacak oda sana ilk ödülünü verecek demişti öyle tatlıki bazende yandan yandan gülümsüyor çapkın gülüşlü diyor babamızda..Biz zaten ana kız sürekli bakışıyoruz babamıza henüz yoğunlaşamadık malum bir sürü olay yaşandı o yüzden tepkileri hep anneye hatta ben bırakıyorum arkamdan ağlıyor alıyorum susuyor kokudan tanıyor görünüşümü artık biliyor..Allaha emanet bu yavrular:)

ne guzel di mi o tepkileri almak. buyuk insan gibi konusuvericek sanki yuzume bakarken. ama biz biraz babaciyiz, babaya acayip gulucukler agucuklar yapiyo cimcime.kaydirigubbakcemile3

aman babaya duskun olsun. oglum bana cok duskundu, surekli benim yapmami isterdi herseyi, hala oyle. buda babaci olsun, babadan istesin. hatta gece uyaninca baba diye seslensin, oyle ogreticem.:jeyyar:

benim oğluşumda gözleri sürekli bende evde takip ediyo annesini..agulama değilde konuşunca gülüyor ve heyecanlanıyor..bazen ufak çığlıklar atıyo:)

aman babaya duskun olsun. oglum bana cok duskundu, surekli benim yapmami isterdi herseyi, hala oyle. buda babaci olsun, babadan istesin. hatta gece uyaninca baba diye seslensin, oyle ogreticem.:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5
Bumudur Budur aynen babayada düşkün olsunn onuda şapadanak öpsün habire zira bende oğlanla yapışık gezdim halada öyle kaydirigubbakcemile3Kesinlikleee katılıyorum canım sana :lepi:

kaydirigubbakcemile5
Bumudur Budur aynen babayada düşkün olsunn onuda şapadanak öpsün habire zira bende oğlanla yapışık gezdim halada öyle kaydirigubbakcemile3Kesinlikleee katılıyorum canım sana :lepi:

:lepi:kaydirigubbakcemile5:lepi:

bizde hemen hemen 10 gündür gülücükler atmaya başladık bi çoğunuzunda dediği gibi babişe çok gülüyor bıdığım haaa birde altı açık olduğunda değmeyin keyfinekaydirigubbakcemile3

benim kuzuda 40 ı çıkınca başladı bilinçli gülmelere rüyasında gülüyordu eskiden 40 ı çıkınca konuşmalara tepki vermeye başladı takip etmeye gözüyle herkesi tanımaya anne babasını resmen beni görünce coşuyor sonra altı açıkken deymeyin keyfine aguu gıı birde çığlıklar başladı ufaktan

benim kuzuda 40 ı çıkınca başladı bilinçli gülmelere rüyasında gülüyordu eskiden 40 ı çıkınca konuşmalara tepki vermeye başladı takip etmeye gözüyle herkesi tanımaya anne babasını resmen beni görünce coşuyor sonra altı açıkken deymeyin aguu gıı birde çığlıklar başladı ufaktan

Yani bunlar yaklasik bir buçuk aylikken mi oldu ?? Masallahh..

Benim oğlunda 40 i ciktiginda guluodu ama sadece dudak hareketi seklinde veya ruyasinda yada oyle bos bos bakarken.. saniyelik gulmeler..
gozleriyle takip etmeye yeni yeni basladi ki suan tam 2 ayli olduk..

X