- 21 Ağustos 2008
- 570
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebekler 2-2.5 aydan önce agu ve benzeri sesleri çıkarmazlar,gülücüklere gelince 4 aydan önceki gülücükler bilinçli değil tamamen reflekstir
valla oyle diyorlar ama seslenince, konusunca bariz gulucuk atip aguluyo. cokda tesaduf oldugunu dusunmuyorum.
Yağmurumda gülücüklerini saçıyor etrafa dikkatli dikkatli önce dinliyor bakıyor bakıyor bakıyor sonrasında hani benim kızım napıyor benimi dinliyormuş deyince başlıyor ağzını aça aça gülmeye doktorumuz bu ay başlayacak beklediğin anlar artık geldi Nazlıcım tepkisiz kalmayacak oda sana ilk ödülünü verecek demişti öyle tatlıki bazende yandan yandan gülümsüyor çapkın gülüşlü diyor babamızda..Biz zaten ana kız sürekli bakışıyoruz babamıza henüz yoğunlaşamadık malum bir sürü olay yaşandı o yüzden tepkileri hep anneye hatta ben bırakıyorum arkamdan ağlıyor alıyorum susuyor kokudan tanıyor görünüşümü artık biliyor..Allaha emanet bu yavrular:)
kaydirigubbakcemile5aman babaya duskun olsun. oglum bana cok duskundu, surekli benim yapmami isterdi herseyi, hala oyle. buda babaci olsun, babadan istesin. hatta gece uyaninca baba diye seslensin, oyle ogreticem.:jeyyar:
kaydirigubbakcemile5
Bumudur Budur aynen babayada düşkün olsunn onuda şapadanak öpsün habire zira bende oğlanla yapışık gezdim halada öyle kaydirigubbakcemile3Kesinlikleee katılıyorum canım sana :lepi:
benim kuzuda 40 ı çıkınca başladı bilinçli gülmelere rüyasında gülüyordu eskiden 40 ı çıkınca konuşmalara tepki vermeye başladı takip etmeye gözüyle herkesi tanımaya anne babasını resmen beni görünce coşuyor sonra altı açıkken deymeyin aguu gıı birde çığlıklar başladı ufaktan