- 18 Haziran 2008
- 473
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay nil nerdeyse 1 hafta oldu sadece emio,memişleri acıo..bi de elleriyle hamur gibi oynamıo mu??
hergün muhallebi,meyve ,mama deniorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğ die bağırıo!!!
çok kızıorum çokkk
benimki beni yedi kaydirigubbakcemile
sayfada gezinirken gördüm..kızlar ben aslında ekim annesiyim...baby mix ben kullanıyorum 6. aydan itibaren..elmalı ve sade olarak satıyorlar çok güzel ve prebiyotik..diğerlerinde katkı maddeleri var..babymix bebek sindirimine göre özel üretilmiş 4 lü paketlerde 3,40 tl..benim oğlum çok seviyor. ben tavsiye ederim..sadesini yemezse içine iki tane bebe bisküvisi koyabilirsinn yada tatlı meyvelerden rendeleyebilirsin...anne sütü :icecream:
bu ay sonu yoğurt vermeye başlıyacağımda babymix varmış onu önerirmisiniz?
ben yoğurt yapmayı becerememde sizler ne dersiniz?
aslımı_beklerken yahu ne guzel seyler yapıyorsun senın yazdıklarını okuyunca mutfaga gıdıp yapasım gelıyor bravo :)) bıde maşallahh nazar degmesın :)
duygu umarım gecer bir süre sonra eski düzenine döner...
metine bugun 2 yk pirinc ununa 2 dilim muz 2 cice bebe (sans mı ne hep 2naniknanik)azcıkında peynir koydum bulamac gibi görüntü igrenc tabii şap şup yedicokacimcoook
uyansın yogurdu var bugunluk bu kadar yeter
1 tk da üzüm pekmezi içirdim sevdi gibi...