Bebeklerimiz bugn ne yedi?

ay nil nerdeyse 1 hafta oldu sadece emio,memişleri acıo..bi de elleriyle hamur gibi oynamıo mu??
hergün muhallebi,meyve ,mama deniorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğ die bağırıo!!!
çok kızıorum çokkk:kızgın:

ay nil nerdeyse 1 hafta oldu sadece emio,memişleri acıo..bi de elleriyle hamur gibi oynamıo mu??
hergün muhallebi,meyve ,mama deniorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğ die bağırıo!!!
çok kızıorum çokkk:kızgın:

duygu umarım gecer bir süre sonra eski düzenine döner...
metine bugun 2 yk pirinc ununa 2 dilim muz 2 cice bebe (sans mı ne hep 2naniknanik)azcıkında peynir koydum bulamac gibi görüntü igrenc tabii şap şup yedicokacimcoook
uyansın yogurdu var bugunluk bu kadar yeter
1 tk da üzüm pekmezi içirdim sevdi gibi...

sabah kahvaltısı hero baby sütlü muzlu büsküvili mama içine 1 kaşık labne 1 kaşık pekmez yarım kase yedi
öğlen milupa sebze çorbası içine yarım haşlanmış kabak yedi
biraz önce yarım armut ve yarım şeftali püresi 3-4 kaşık yedi
ayça benimkide bunları yedirirken beni yedi

anne sütü :icecream:

bu ay sonu yoğurt vermeye başlıyacağımda babymix varmış onu önerirmisiniz?
ben yoğurt yapmayı becerememde sizler ne dersiniz?

biri sabah biri akşam kayısı püresi ve muhallebi karışımı 2kase, yarım kase yoğurt yaklaşık 500cc mama biraz su, çok az da emdi

anne sütü :icecream:

bu ay sonu yoğurt vermeye başlıyacağımda babymix varmış onu önerirmisiniz?
ben yoğurt yapmayı becerememde sizler ne dersiniz?
sayfada gezinirken gördüm..kızlar ben aslında ekim annesiyim...baby mix ben kullanıyorum 6. aydan itibaren..elmalı ve sade olarak satıyorlar çok güzel ve prebiyotik..diğerlerinde katkı maddeleri var..babymix bebek sindirimine göre özel üretilmiş 4 lü paketlerde 3,40 tl..benim oğlum çok seviyor. ben tavsiye ederim..sadesini yemezse içine iki tane bebe bisküvisi koyabilirsinn yada tatlı meyvelerden rendeleyebilirsin...

arkadaşlar kerkese merhaba....gördüğüm kadarıyla herkes ek gıdalara geçmiş...bizim dr. 6 ay anne sütü konusunda ısrarlı..bende hiçbişey vermiyorum..yani sadece yalatıp tadını aldırıyorum..ama öğün olarak vermiyorum..biz 4.5 aylık olduk...ama versem yicek gibi şapur şupur yalamnıyo...ama bide emmeyi bırakırsa die düşünüyorum...

aslımı_beklerken yahu ne guzel seyler yapıyorsun senın yazdıklarını okuyunca mutfaga gıdıp yapasım gelıyor bravo :)) bıde maşallahh nazar degmesın :)

bende hergun buraya yazıcam :)) gercı sorunluyuz bısey yemıyor ama ıllede annem dıyor :))) olsun nı gıderse mıgdeye kar dıyorum
bugun sabah kalktı emzırdım aradan 2 saat gectı 90 cc mama verdım sonra bıcı bıcı yaptı tekrar emzırıp uyuttum kalkınca muhallebı yapıp verıcem bır saat sonra da meyva suyu ve de su
2 saat sonra da emzrırıcem aksam da fasulyelı dometeslı bısey var mılupanın hazır onu verıcem su verırım tekrar emzırırım ve takrar emzırırım :))))) ınsallah gece yatmadan sutum kalmıs olur yıne emzırırım ve de uyuyrrr :)) bu da bızım ask dolu bı gunumuz olur ınsallahhhhh
tabı yerseee
ya da aksama kadar emmek ıstıcek benımde sutum olmucak halıyle emıp bıtırecegı ıcın o aglıcak ben aglıcam

Bende yazayım bakalım yediklerimizi,

Bizimki sabaha kadar beni sağmal inek sandığı için sabah memişlerde hiç birşey olmuyor.Sabah 8-8,30 gibi kalkıyoruz, 10 gibi kahvaltı yaptık.Egehana da yarım yumurta sarısı, küçük bir parça peynir, biraz su, ekmek içi küçük bir parça.
Saat 11 gibi meme + uyuma,
uyandıktan 1 saat sonra,12,30 gibi hero babynin karışık meyveli püresi, 1 gibi uyumak için meme.
3,30 gibi sebze çorbası, (2-3 kaşıktan sonra pek istemeyince içine yoğurt karıştırdım öyle yedirdim) 4 gibi uyumak için meme
Birazdan ya da akşam uykusuna yatmadan evvel yoğurt yedireceğim.Muhallebi yemiyor ama, sade yoğurt ve ayranı çok seviyor.

aslımı_beklerken yahu ne guzel seyler yapıyorsun senın yazdıklarını okuyunca mutfaga gıdıp yapasım gelıyor bravo :)) bıde maşallahh nazar degmesın :)

Canim tesekkur ederim. O kadar ugrastan sonra yedigini gormek beni biraz daha
heveslendiriyor acikcasi.
Bide corba tarifi okumustum onu da yazayim bari. Bu arada taze fasulye fazla lifli bir
sebzeymis 7-8. aylarda verilmesi iyi diyorlar , bilginize

yarim havuc yarim patates 1 tatli kasigi pirinc pisirilip suyuyla suzgecten geciriliyor. icine
bir cay kasigi saf zeytinyagi (bu havucun bagirsaklardaki emilimini artiyormus) bide bazilari
o suzulen suyun icine 1 tatli kasigi irmik koyup pisiriyorlar tok tutsun diye sanirim.
Ben 2 kere denedim corba sonra ara verdim bugunlerde yine denerim.

FIlizcim sen pirinc unu nu pisirmeden mi koydun? Metinin karni agrimiyor mu?

Kizlar bide vitaminli unlar falan var ben su an onlari arastiriyorum kendi cicibebemi
kendim yapmak istiyorum sekersiz falan bakalim becerebilicem mi? Pazartesi bir
deneyeyim bari.

duygu umarım gecer bir süre sonra eski düzenine döner...
metine bugun 2 yk pirinc ununa 2 dilim muz 2 cice bebe (sans mı ne hep 2naniknanik)azcıkında peynir koydum bulamac gibi görüntü igrenc tabii şap şup yedicokacimcoook
uyansın yogurdu var bugunluk bu kadar yeter
1 tk da üzüm pekmezi içirdim sevdi gibi...

işallah canım:Saruboceq:
muzu nil de çok sevio ama veremiorum korkudan:tomato:
bend e danonenin kahvaltı die bi yoğurdu varmış küççük küççük ondan almıştım bi kaşık zorla yedi bugün gerisi ben..valla süt yetmio diodum çektikçe gelio ..sevinsem mi üzülsem mikafamçokkarıştı

bugun aysima hanim sabah mama yedi.geri uyudu 3 saat falan.kalkinca iki tane cicibebeyi elma suyuyla ezdim onu yedi.hava sicakti disardi gittik o zaman da rezene cayi icirdim.eve gelince emzirdim uyudu.3saat sonra mama yedi.aksam da elma püresi verdim.saat 9 da mama yedi simdi uyuyor.masallah benim kizim yeni tatlara cok cabuk alisti.

X