bebekleriimiz va bayram gezmeleri

bencede soyle mikrop kapar falan de yada bebek emmiyorsa goturme kardesine falan burak

nefret edıom vallahaa yaaaaaaa
gecen bayram maf oldu cocuk
bu bayram annecme izmre gıdyyoz ama bılet 2. gune bulduk..
1 de yıne kocamn tarafını gezcez ufffffffffffff ya ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Arkadaşlar, bir arkadaşımın bebğei 1 aylık. Ortalık hastalığı olmuş. Böyle bir hastalık varmış biliyormusunuz? Virüs kapmış çocuık kalabalıktan. Antibiyotik kullanmaya başladı;(
Dikkatli olun. Benim bebeğim 3 aylık oldu. Bayramda bi yere çıkarmayacağım, hem soğuk hem kalabalığa daha girmesini istemiyorum.

valla ben geçen bayram gezmeye çıkmadığım halde alya hasta oldu sadece ananem,babamlara geçtiğimiz halde.
soranlarada alya hasta demiştik.
bu bayramda aynı şekilde çocukta kırgınlık var arabamız da yok biliyorsunuz bayramda görüşemeyiz diyerek şimdiden gördüklerime yer yapıyorum.
el kadar bebeyi birilerinin gönlünü yapmak için çıkaramam kimseler kusura bakmasın

Al benden de o kadar begümcüm yaa...allahtan Mersinde kimsemiz yok da gezecek yer sayısı az.bi k.validemlere gidicez MECBUREN!!......bi de eşimiz teyzesi ve teyzeoğulları var ama eşimin arası olmadığı için gitmeyiz sanırım.zaten benim zorumla gidiyoduk.bı zırzırla da nereye gideceksin üstelik.yok mama saati gelir yok uykusu gelir.ben acaip geriliyorum dışarı çıkınca.çıktığıma da bin pişman oluyorum her seferinde.neyse domuz gribi var deriz yırtarız heralde ya..

zaten ortalıkda domuz gribi var benimde en çok korktugum okula giden çocuklar yapmadan dokunmadan da anlamıyolar bide bende kucagıma alıcam demiyolarmı zıvanadan çıkıyorum. valla kızım günlerim öyle şaşdıki bayram nezman onu bile bilmiyorum annem ve kayınvalidemden başka kimseye gitmiyeceğim kimse kusura bakmasın bakarsada tıııınnn

Aynen annem ve kayınvalidemlere gidiciem. Bırde ananem var. Gerçi ananem ailenin en büyüğü olduğu için evi full kalabalık oluyor. Yani herkese gitmiş kadar oluyorus.
Offf zor geçicek bu kış. Ben korkumdan anneme bile gidemiyorum.Kardeşim lisede, babam ve görümcem öğretmen. Domuz gribi için potansiyeller yani.
Paranoyak oldum iyice. Kış vakti elden ele gezicek bebişler bayram gelince. Şimdiden stresi sardı.
Geçen gün kuzenimin bebişinin doğumgünü vardı. Mecbur gittik. ELif kucaktan kucağa gezdikçe fenalık geldi bana. Ağlayacaktım neredeyse. Hepsi de aile büyüğü almayın da denmiyor. ;Offf zor yani.

valla bana kalsa bnde gıtmıcemde
kayınvalıdemler kpıya gelıo arbyla alıyolar kaydirigubbakcemile
mecburum sankii
bin tane laf sayar zaten gıtmezsemmm..
gecen gun zorlaaaaaa alış verse cıktık..
kızım bebek arbasında uyudu kaldı ıcım parcalndı..sokklarda maf oldu dönelım dedım..
yemn edıyrım ınadına gezdıler...
bnde arabdan ınmedım şimdi gelmıolar yok böle bısey yaaaaaa..kızım agladı cok dedım baba banada yazık onada dönelım çokkk bılıyon sen dıo aglasn alışırkötükedihüso
neye alışçksa..sokkta sürunmeye galıba..valla aramsnlr gelmsnler umrummm dışııı hatta oh beeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt

canım eşine bebişin ne kadar kuçuk olduğunu bır sekıılde anlat bu soğuklarda bayram falan olmaz.
hasta olduğu zaman kım bakacak
sen sen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…