bebekleri ters duran var mı?

arzu-ela

hayat bana güzel...
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.523
1
39
kızlar bebekleri hala ters duran varmı?benimki hala ters duruyor böyle giderse sezeryan olmak zorunda kalcam insallah döner,kız dedi doktor ama ben güvenemiyorum ters oldugu icin.ters olanların cinsiyetleri bellimi?

en son gittiğinde normaldiii. şu an tersmi bilemiyorum canımm..zaten öyle yada böyle sezeryan düşünüyorummm.:icecream:

Canım kız denildiğinde yanılma payı her zaman var az da olsa.

Ama erkek dendiyse yanılma payı yok diye duymuştum.Yine de seni yanıltmış olmayayım.tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

Bizim bi öğretmen arkadaşın başına geldi.Kız dendi 9 ay.Doğdu ki erkek :) Kadın inanmamış duyunca.

Test duruşu değişebilir belli olmaz.

canım zaten şuan ters durması normal son aylarda döner kızın merak etme benimde tersti kızım acmış bacaklarnı cinsiyetini gösterdi bize:icecream:

en son gittiğinde normaldiii. şu an tersmi bilemiyorum canımm..zaten öyle yada böyle sezeryan düşünüyorummm.:icecream:

gelincik sen neden sezeryan düşünüyosun :uhm: yaa aslında bende de sezeryana karşı bir kayma var hayırlısı bakalımfisfisfis

gelincik sen neden sezeryan düşünüyosun :uhm: yaa aslında bende de sezeryana karşı bir kayma var hayırlısı bakalımfisfisfis

adasucuğumm sezeryanı düşünme sebeblerimm çooook..

1- normal doğum ..... yemiyo:icecream:
2- normal doğumda orasını mahvetmek istemiyorum:roflol:
3- yakın bi arkadaşımın normal doğumda bebeğinin başı zedelendişu an beyin özürlü:eek:klava:
4- bana bebek açısından biraz riskli geliyoo... ................ v.s

yani hem benim açımdan hemde bebeğimin sağlığı açısında %1 ihtimalleri bile göz önünde bulunduraraktan ben sezeryanı düşünüyorum canım...a.s.

arzu ela canım bebeğin şuanda dönüp duruyordur zaten içerde.son haftalarda ters durmaması önemli şimdi değil.benimde bebeğim bazen aşağıdan tekmeliyor bazen yukarıdan yani sürekli değişiyor.daha küçükler canım onlar şimdiden endişelenme.büyük bi ihtimalle son haftalarında normal pozisyonunu alacaktır.

adasucuğumm sezeryanı düşünme sebeblerimm çooook..

1- normal doğum ..... yemiyo:icecream:
2- normal doğumda orasını mahvetmek istemiyorum:roflol:
3- yakın bi arkadaşımın normal doğumda bebeğinin başı zedelendişu an beyin özürlü:eek:klava:
4- bana bebek açısından biraz riskli geliyoo... ................ v.s

yani hem benim açımdan hemde bebeğimin sağlığı açısında %1 ihtimalleri bile göz önünde bulunduraraktan ben sezeryanı düşünüyorum canım...a.s.

aslında bu konuları bende düşünüyorum işte gelincik bide acıyı aşagıdan cekmek istemiyorum sürekli orayı kuru tutmak etmek ne biliyim yaa doktorla konuşucam bakalım ne diycek ama bu durumlar benide sezeryana itiyo acıkcası fisfisfis

Canım kız denildiğinde yanılma payı her zaman var az da olsa.

Ama erkek dendiyse yanılma payı yok diye duymuştum.Yine de seni yanıltmış olmayayım.tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sana.

Bizim bi öğretmen arkadaşın başına geldi.Kız dendi 9 ay.Doğdu ki erkek :) Kadın inanmamış duyunca.

Test duruşu değişebilir belli olmaz.

wallahi benim arkadaşada erkek dediler 9 ay boyunca hatta doğuma girmeden 2 gün önce pipisini göstermiş doktor:smiley-cool: bi doğdu kızz şok oldular wallahi arkadaşım benden çıktığını görmesem inanmıcaktım ddedi yazık herzaman yanılma payı olabilioo :icecream:

kızlar normal dogum cok zor ama bebeginizi rahatca emzirceksiniz yatarak zor oluyor ablamdan biliyorum,sancı cok zor dogum anını anlamıyorsunuz ıkınmaktan.dogumdan sonra 10 günde iyilesiyor onuda söyleyim aslına bakarsanız ikiside zor,hepimizi allah kurtarsın.

kızlar normal dogum cok zor ama bebeginizi rahatca emzirceksiniz yatarak zor oluyor ablamdan biliyorum,sancı cok zor dogum anını anlamıyorsunuz ıkınmaktan.dogumdan sonra 10 günde iyilesiyor onuda söyleyim aslına bakarsanız ikiside zor,hepimizi allah kurtarsın.

evet canım ona bakarsan kolay hiç bişey yokki.. herkes için hayırlısı ne ise o olsun.. zor işler ama sonucunda bebeğimizi kucağımıza alınca hepsi geçer diye düşünüyorumm.. allah herkese kolay doğumlar versin yarabbimŞeniz

aslında bu konuları bende düşünüyorum işte gelincik bide acıyı aşagıdan cekmek istemiyorum sürekli orayı kuru tutmak etmek ne biliyim yaa doktorla konuşucam bakalım ne diycek ama bu durumlar benide sezeryana itiyo acıkcası fisfisfis

Ya kızlar burdaki normal doğum düşünen arkadaşları etkilememek için yazmadım ama hep normal doğum taraftarı biriyken artık tamamen sezeryan düşünüyorum çünkü geçen hafta doktora gittiğimde hiç gerek yokken ebe tarafından alttan muayene edildim ve ilk kez alttan muayene oldum böyle bişey olduğunu bilmiyodum zaten 10 saniye bile sabredemedim dışardan duyanlar kesin doğum yapıyorum zannetmişlerdir :))) öyle bağırdım yani düşünün artık. Sonra düşündüm ben bi muayenede böyle yapıyosam doğumda naparım diye sonra doktora söyledim dedimki üner bey beni iyiki gönderdiniz oraya doğum şeklime karar verdim kesinlikle normal doğum yapmıcam dedim :KK43:( oda daha şimdiden böyle düşünme dedi ama ben kararımı verdim sezeryan yapıcam tamam onunda sonrası var ama meğer benim orası baya bi narinmiş bende bilmiyodum.

Normal doğum düşünen arkadaşlar sakın kızmasınlar bana niyetim kimseyi korkutmak değil aksine cesareti olan herkezin normal doğum yapmasını isterim keşke benimde olsaydı :KK43:(( Meğer ben ötleğin tekiymişim yaaa:çok üzgünüm:

hayda kizlar korkmayin bu kadar herseyin allahin izniyle hersey guzel gecer
normal olsun bence en iyisi ama
bakalim benimki acilen aldirlar sezaryene oglumda
bunda belki normal belki sezaryen ama
gelincik sende demisin oram bozulmasin diyejeyyar
ondan sonra orayi duzeltmek icin tedaviler var turkiyede yok mu :uhm:
ona gidersin ne olcak sanki :bbo:

hayda kizlar korkmayin bu kadar herseyin allahin izniyle hersey guzel gecer
normal olsun bence en iyisi ama
bakalim benimki acilen aldirlar sezaryene oglumda
bunda belki normal belki sezaryen ama
gelincik sende demisin oram bozulmasin diyejeyyar
ondan sonra orayi duzeltmek icin tedaviler var turkiyede yok mu :uhm:
ona gidersin ne olcak sanki :bbo:

ayy ne bilimm işteee... hem oranın acısıyla sezeryanın acısı bir olmaz diye düşünüyorumm. ya bide çok hassasım ben o kadar acıya katlanamam.. sezeryanı bile nasıl olucam diye düşünüyorumm.. ödleklikten başka bişey değil benimkiiisenağlama

benim bebişte ters duruyor maalesef ve ters bebeği taşımak daha zor:KK43: kafası yukarda olduğu için nefes almayı çok zorlaştırıyo ve ağrı yapıyor. Dönme ihtimalide var dönmeme ihtimali de:) hayırlısı artık onun keyfine kalmış bişey:)

benim bebişte ters duruyor maalesef ve ters bebeği taşımak daha zor:KK43: kafası yukarda olduğu için nefes almayı çok zorlaştırıyo ve ağrı yapıyor. Dönme ihtimalide var dönmeme ihtimali de:) hayırlısı artık onun keyfine kalmış bişey:)

senin bebeginin cinsiyeti bellimi?

benim bebişin ayakları aşağıda sürekli tekmeliyor çok acı çekiyorum.doktor döner daha dedi bakalımm çok acıtıyor yaa :KK43:(

X