- 17 Mart 2008
- 5.523
- 1
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son gittiğinde normaldiii. şu an tersmi bilemiyorum canımm..zaten öyle yada böyle sezeryan düşünüyorummm.:icecream:
canım zaten şuan ters durması normal son aylarda döner kızın merak etme benimde tersti kızım acmış bacaklarnı cinsiyetini gösterdi bize:icecream:
gelincik sen neden sezeryan düşünüyosun :uhm: yaa aslında bende de sezeryana karşı bir kayma var hayırlısı bakalımfisfisfis
adasucuğumm sezeryanı düşünme sebeblerimm çooook..
1- normal doğum ..... yemiyo:icecream:
2- normal doğumda orasını mahvetmek istemiyorum:roflol:
3- yakın bi arkadaşımın normal doğumda bebeğinin başı zedelendişu an beyin özürlüklava:
4- bana bebek açısından biraz riskli geliyoo... ................ v.s
yani hem benim açımdan hemde bebeğimin sağlığı açısında %1 ihtimalleri bile göz önünde bulunduraraktan ben sezeryanı düşünüyorum canım...a.s.
Canım kız denildiğinde yanılma payı her zaman var az da olsa.
Ama erkek dendiyse yanılma payı yok diye duymuştum.Yine de seni yanıltmış olmayayım.tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sana.
Bizim bi öğretmen arkadaşın başına geldi.Kız dendi 9 ay.Doğdu ki erkek :) Kadın inanmamış duyunca.
Test duruşu değişebilir belli olmaz.
kızlar normal dogum cok zor ama bebeginizi rahatca emzirceksiniz yatarak zor oluyor ablamdan biliyorum,sancı cok zor dogum anını anlamıyorsunuz ıkınmaktan.dogumdan sonra 10 günde iyilesiyor onuda söyleyim aslına bakarsanız ikiside zor,hepimizi allah kurtarsın.
aslında bu konuları bende düşünüyorum işte gelincik bide acıyı aşagıdan cekmek istemiyorum sürekli orayı kuru tutmak etmek ne biliyim yaa doktorla konuşucam bakalım ne diycek ama bu durumlar benide sezeryana itiyo acıkcası fisfisfis
hayda kizlar korkmayin bu kadar herseyin allahin izniyle hersey guzel gecer
normal olsun bence en iyisi ama
bakalim benimki acilen aldirlar sezaryene oglumda
bunda belki normal belki sezaryen ama
gelincik sende demisin oram bozulmasin diyejeyyar
ondan sonra orayi duzeltmek icin tedaviler var turkiyede yok mu :uhm:
ona gidersin ne olcak sanki :bbo:
benim bebişte ters duruyor maalesef ve ters bebeği taşımak daha zor kafası yukarda olduğu için nefes almayı çok zorlaştırıyo ve ağrı yapıyor. Dönme ihtimalide var dönmeme ihtimali de:) hayırlısı artık onun keyfine kalmış bişey:)