bebeklere tatil için neler alalım???

teşekkürler mucize bizde yarın sabah yola çıkıyoruz şu an hazırlanmakla meşgulüz...verdiğin bilgiler için sağol akşam tekrar bakarım varsa bikaç tüyo daha verirsen seviniriz...iyi tatiller...

kızlar doktorumuz denize sokun, mineralleri alsın dedi , ege veya akdeniz tabi.
havuza sokmayın dedi.
markette dalin in 50 faktörlü güneş kremini gördüm fiyatıda uygundu ama güvenemedim nedense alan var mı? cuma doktora gidicez sorucam ne alalım diye. birde bu sivrisinekler için birçok şey var, prize falan takılıyo acaba zararı olur mu? bişey almak şart, ne olur ne olmaz.

selam kızlar ben tatilden bugün döndüm zannettiğim gibi zor geçmedi çok eğlendik..mutlaka şu güneş korumalı deniz simidinden alın biz çok kullandık ve çok rahat ettik..mayo bezlerinden de alın mutlaka..bide bornoz çok rahat oluyo havlu yerine bornozu tercih edin...umarım tatiliniz keyifli geçer..

effekaan canım bebşlerimiz çok küçük ya simit kullanışlı oluyor mu cidden?
bizde ctesi izmire gidicez kardeşim var orda arkadaşlarıyla kalıyo,onda kalıcız evde klima da var bu evine ilk defa gidicem , ama ben endişeleniyorum yine de.zaten o izmirin içinde oturuyor deniz kenarına arabayla gidice. denizde ne kadar kaldınız? şemsiye altında oturması yeterli olur mu ki? inan kafam çok karışık.

canım benim ki 8.ayını bitirdi bebek simitleri var onlar çok rahat oluyo biz bi sorun yaşamadık..zaten en fazla yarım saat suda kaldık hemen yoruldu sora da bi güzel uyudu arabasında ..o uyuyuyunca biz girdik.. biz yaklaşık 3- 3 buçuk saat kaldık sahilde zaten yetiyo..eğer siz daha fazla kalıcaksanız kremini her fırsatta sür şapkasınıda ihmal etme
ben güneş kremini 2 kez sürdüm..şemsiyenin altında durdu hep çok şükür yanmadı..umarım iyi vakit geçirirsiniz..opuyorumnanaktan

çoğu kişi ızmir'e gidiyor sanırım :) gölgelikli simitlerden alıcam bende kızıma ama toyikide bulamadık ya kalmamıştı yada yok birde oto koltuğumu kullanıyorsunuz siz 9-18 kg. olanlardan yoksa puset olanlarlamı gittiniz tatile oto koltuğu almak istiyoruz ama kararsızımda kullanan varmı?

canım oto koltuğu kullanıyo musunuzdaki kastını anlayamadım , arabadayken mecburen kullanman lazım zaten , inşallah oto koltuğu olmadan bindirmiyosundur bebişini..

kızlar bu gerçekten çok önemli bir konu , bizim bir yakınımız bebeğini kaybetti sırf bu yüzden.. ailecek tatile giderken edirne yolunda ara yoldan çıkan bir araç çarpıyo tanıdığımızın ailesine , kimsenin burnu bile kanamıyo çok şiddetli bir çarpma değil ama oğulları arka koltukta anneannesinin kucağındaymış , çarpma anında fırlıyo çocukcağız yola , neyse sonrasını anlatmak istemiyorum çok üzücü bi olay mafoldumben
ben bazen kısa yol deyip kucağıma alıyorum ama 5 dakika uzağa bile gitsek araba koltuğuna oturtmamız şart..

ben bugün yola çıkıyorum inşallah , artık tatilde fırsat buldukça nete girmeye çalışırım

hepinizi öpüyos kocaman :lepi:

andinacım minik81 yanlış anlamadıysam normal otokoltuğumu yoksa arabaların taşıma koltuğunumu kullanıyosunuz diye sormuş
iyi tatiller herkese

piroşum anlayamadığım için sordum zaten neyi kastediyorsun diye ?
ben henüz almadım büyük oto koltuklarından tatil dönüşü alıcam inşallah..

bende alcaktım araba koltuğu ama biraz daha beklemeye karar verdik piroş daha minicik çünkü:))yaşına gelince alcaz,bendeki puset çok rahatsızdı o yüzden alcaktım ama şimdi başka bi puset kullanıyoruz o daha rahat

ay evet minik prensesime gerek yok o kocaman koltuklardan , canım bu arada zarada da indirim var aklında olsun zemuszemus

dün akşam kocişe dedim gap te indirim varmış gidelim yorulmuş üşendi gitmeye bu hafta evde yokum bugün çatalcaya gitçem anca bi dahaki h.sonuna kaldı inş.bitmez indirim zara yada bayılıyorum oraya da bakarım masrafa sokçan bizi looooonaniknanik ama olsun sen haber ver indirimleri:)))

sorma şekercim bende almıycam bişey diyorum dayanamıyorum , kocam uzakta ya rahatım tabi , burda olsa kırk tane laf söylemişti kaydirigubbakcemile3

andinacım minik81 yanlış anlamadıysam normal otokoltuğumu yoksa arabaların taşıma koltuğunumu kullanıyosunuz diye sormuş
iyi tatiller herkese

evet canım kraftın kampanyada oto koltukları vardı arkadaşımızın kraft bayii var aldık ama hiç rahat değil yani bikaç aya onu kullanamazdı o yüzden geri verdik ( http://www.nar-bebe.com/index.php?do=catalog/product&pid=3463 ) chicconun 0aydan başlayan oto koltuğu var ( http://www.nar-bebe.com/index.php?do=catalog/product&pid=3854 ) ona bakıyoruz ama en rahat o gibi geldi ama kullananların tavsiyelerini öğrenmek için yazdım hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz diye

Son düzenleme:
tabikide arabada çocuğu kucağımda oturtmuyorum 0-13 kg puset oto koltuğu var onda oturuyo kemeriyle bağlıyoruz

tabikide arabada çocuğu kucağımda oturtmuyorum 0-13 kg puset oto koltuğu var onda oturuyo kemeriyle bağlıyoruz

Canımcım sana oturtuyosun demedim zaten yanlış anlama lütfen, sadece neyi sorduğunu anlamadım ama konu açılmışken de belirtiyim diye anlattım , çok üzülüyorum öyle annesinin kucağında yolucluk yapan bebekleri gördükçe hatta arabayı durdurup uyarıyım diyorum ama tırsıyom manyak insanlardan

evet canım bi haber izlemiştim tvde evli çiftin senelerce çocuğu olmuyo uğraşıyorlar uğraşıyorlar sonunda bi bebekleri oluyor tabi sevinçle bütün aile minübüsle geliyorlar hastaneye çıkartmaya güle oynaya yola çıkıyorlar bebeğide kucağındaymış araba ani bi fren yapınca bebek kadının kucağından fırlayıp yan camdan çıkmış ve ölmüş o yüzden emzirmek için kucağıma aldığımda bile sıkı sıkı yapışıyorum bebeğime korkudan ona bişey olur diye trafik malum bide İstanbul'daysan yola Allah'a emanet çıkıyorsun yola

minikçim verdiğin link açılmadı bakamadım ama bende chicconun bi modelini beğenmiştim onu alcaktım chicco proximaydı sanırım oda 0 aydan itibaren kullanılıyomuş
ayy evet yaa oto.koltuğuna koymadan alıyolar kucaklarına hatta bide öne oturup bebek kucağında kasım kasım kasılanlar varya dövesim geliyo onlarıklava:

pirayeHira evet proxima benimde dediğim şuan en iyi o gibi geldi ama görüntü olarak bilmiyorum yinede kullanan tavsiyesi olsa insan kullanmadan anlıyamıyor

Bu arada Çatalca'da annenler falanmı oturuyor senin bende Büyükçekmece'de oturuyorum yakınız haftasonları o tarafa kaçıyoruz piknik için hem hemde dolaşmak için bi temiz hava almış oluyoruz yemyeşil doğada

evet cnm çatalcalıyım ben ama şuan orda oturamıyorum malesef annemler orda sürekli gidiyoruz, ben bahçelievler tarafındayım şuan bıktım burdan arabalardan bizde oraya kaçıyoruz:)b.çekmeceyi de çok seviyorum taşınmak istediğim yerler arasında
buarada araba koltuğuna bende yakından bakmadım cnm ama güzel görünüyor alacağım zaman muhakkak bakıcam