bebeklere tatil için neler alalım???

sanki banada öyle geliyo ama güneş gelince de acayip bi şekle giriyo kızıyo hiiç sevmiyo

Batu güneşte ağlıyo sinirli b i şekilde kesinlikle istemiyo güneşi ama ben gözlük alamam , tutmaz ki gözünde yer , atar , saniyesinde kırılır , gerek yok bence , yani bize gerek yok..

kızlar bu nasıl ,ben beğendim aslında ,hem plajda hemde annemin bahçesinde kullanabilirim diye düşündüm ..toyikide 15 lira ..

kızlar bu nasıl ,ben beğendim aslında ,hem plajda hemde annemin bahçesinde kullanabilirim diye düşündüm ..toyikide 15 lira ..

canım aynısından ben aldım şimdilik ewde içinde oynuyo sadece o üstündeki palmiye tam dik durmuyo..yoksa çok kullanışlı we güzel tawsiye ederim..yerimseniben
bişey daha bu havuzun dibide şişiriliyo bilginize...

Son düzenleme:
süppersin efekan ,bende dibi şişiyomu şişmiyo mu diye kararsız kaldım şişenlerden almak istiyordum iyi oldu söylediğin ,içinde düşse bile yere çarpmasın istiyorum .ama gölgelik dik durmuyo diyosun şimdi kafama o takıldı acep güneş geçermiki başına CADIARZU

şişirince dik duruyo ama oynarken üstündeki oyuncakları çekiştirirken''benim oğlum biraz yaramaz:kedi:''
eğiliyo bazen sonra tekrar düzeltince duruyo..ama ben memnunum ilgisini çekti oynuyo içinde..

aa çok tatlı bu ya çok beğendim bende istiyomzemuszemus ama ben bi tanede büyüklerinden alcam benim balkon çok büyük oraya koyup kızımla birlikte gircez oynuycaz:)) ayy hani burhan evi tatil köyüne çeviriyoduya şezlong filan miami gibi yapçam balkonu piroş tatil köyü beklerim:))))

pirayecim eee senin balkon benim salon kadar mübarek :)) değil seni piroşu üstüne bide beni meloşu bide sülalemizi alır ,ayarlayalımda kayınvalidemleri filan getireyimzemuszemus

Bu arada piraye bizi davet etmek yokmu(( lmaz: Çok kıskandım ve üzüldüm( Ağlıyacam şimdisenağlama:a015:

pirayecim eee senin balkon benim salon kadar mübarek :)) değil seni piroşu üstüne bide beni meloşu bide sülalemizi alır ,ayarlayalımda kayınvalidemleri filan getireyimzemuszemus

lülülülülülükaydirigubbakcemile3 :teytey: gelin beklerim:)5 yıldızlıdır balkonumuz:))bidahaki gelmende havuz almış olurum ben o zaman kızları sokarız bizde girerizkaydirigubbakcemile3

Bu arada piraye bizi davet etmek yokmu(( lmaz: Çok kıskandım ve üzüldüm( Ağlıyacam şimdisenağlama:a015:

hilalcim ne demek hepinizi çağırıdım gel buyur canımcım başımın üstünde yerin varopuyorumnanaktan

Kızlar tatil dönüşü bildiriyorum: mutlaka almanız gereken iki şey var. Biri kabız fitili. ıyi ki kansuk almışım diyorum kendime. Yoksa kızım kıvranıp dururdu. Kabız oldu ilk gün, fitilden sonra hiç sorunumuz kalmadı. ıkincisi de keşke alsaymışım diyorum. O da ince bir tülbent. Hanımefendi şezlong üzerinde uyuyakalınca üzerine bir şey örtemedim çok sıcak olacaktı. Ama bir yandan da böcek sinek gelmesin istedim. Keşke yani ince bir açık renk tülbent alsaymışım.

canım gecen hafta carrefourdan 17,00 tl ye aldık bız
cok guzel annemın bahcesınde kurduk oglusum bayıldı hemde bogulma rıskı falan yok

julicim deneyimlerini paylaş bizimle hayatım , tülbenti not aldım..fitili hep yanımda taşıyorum zati

Hayatım mayo bezlerden alın kesinlikle o çok rahat oluyor. Gerçi bende az vardı bir sefer de normal beziyle soktum denize ama çok su tutuyor ya rahatsız olabilir diye hemen çıkardım 5 dakikada ve altını değiştirdim.
5 yıldızlı otele bile gitseniz mutlaka mama tabağını ve kaşığını yanınızda taşıyın.
Eğer fırsatınız varsa yanınıza biberon strelizasyon edebileceğiniz alet götürün. Çünkü biberon ve emziği sürekli yere düşürdü. Kaynatamadım da 3 yedekli emzik vardı ama üçü de yere düşünce mecbur iyice yıkayıp öyle vermek zorunda kaldım ki evde 3 ünü de her gün kaynatırım ben. Bir kere kullandığı biberon oı akşam mutlaka kaynatılır. Oyuncaklarını buzlukta dezenfekte ederim. Bu tatilde hiçbirini yapamadım tabii ki. Dedim hayatı boyunca aldığı tüm mikropları aldı heralde :))
Bebeğimi yastıksız yatırırım ama bazen geceleri sallamak için yastık kullanırım bunun için mutlaka yastık kılıfı da almak gerekiyor. Benim işime yaradı.
Havlu da çok önemli bence. Biri denizde diğeri banyodan sonra kullanılmak üzere Banusu için 2 havlu aldım. Daha uzun kalsaydık 3 tane alırdım.
Yemekleri hep taze pişenlerden yedirmeye çalıştım meyveleri de öyle ama hazır mamaların hakkını yemeyeyim. Bayağı işe yaradı. Cici bebeleri unutmamak lazım tabii ki. Sabah kahvaltıda peynir çok veremedim çünkü tuzsuz peynir bulamadım onun yerine yoğurt yedik.
Onun dışında çok da abartmamak ve doğal olmak lazım. Sanki o da bireymiş gibi. O zaman tatil gerçekten tatil oluyor.
Haaa bir de unutmadan. Sudan ve güneşten daha çabuk büyüyorlar sanırım. Tırnakları da çok çabuk uzuyor. O yüzden 3 günlüğüne bile gitseniz tırnak makası almadan yola çıkmayın :))

bEBEKLERıN BESLENMESı KONUSUNDA NELER YAPACAKSINIZ BENıM EN ÇOK MERAK ETTıĞıM O. OTELDEKı YEMEKLERDEN YEDıRMEK DOĞRU OLURMU? HAZIR MAMA YADA KAVANOZ MAMA VE PÜRELERDE 1 HAFTA YADA 15 GÜNLÜK TATıL BOYUNCA YEDıRMEK KONUSUNDA TEREDDÜTTEYıM.

He bırde tatılı nerelerde geÇırmeyı planlıyorsnuz, hangı ayda ve nerede kalmayı dÜŞÜnÜyorsunuz. (yazlık, otel, motel apart....) bu konuda da kafam karıŞık.

Gülter yapacak bir şey yok canım. Otellerdeki sebzeler meyveler sonuçta taze geliyor. Ya onlardan vereceksin ya da yanında küçük tüp, blendır, küçük bir tencere taşıyacaksın ki bana pek sağlıklı bir düşünce gibi gelmiyor bu :))) Diyet bölümünden yararlanıp oradaki sebzeleri püre yapıp yedirebilirsin canım. Ben öyle yaptım, patates havuç, karnıbahar, kabak, brokoli vardı hepsi haşlanmış. Ezip ezip yedirdim kızıma. Hatta bu tatilde aştı kendini kızım kaşarlı sandöviç bile yedi uçakta :))) Hem de vermediğim zaman ağladı o kadar sevdi yani.
Kavanoz mamalarını sadece yedireceğim bir şey bulamadığımda verdim. O da sadece bir kere. Izgara balığın içinden bile yedirdim. Bakma artık her şeyi yiyebiliyorlar. Üstüne bir de emiyorlar dert olmuyor yani.