Kızlarrrr tatil bitti evimize döndük oğluşla , tatile gideceklere deneyimlerimi anlatmaya çalışacağım..
ılk hafta çok zordu , gerçekten çok yoruldum , plaja 2 bavul , bir simit bir bot taşıyıp durdum haliyle yolda bile perişan oluyodum sonradan tecrübe kazanınca götürdüğüm eşyaları azalttım da bir çanta ile gitmeye başladım neyse öncelikle deniz kenarı için mutlaka bol bol bebek bezi , içmesi için bol su , birkaç şapka ( kafadan uçabiliyor rüzgarla yada ıslanabiliyor , kumlanabiliyor vs. ) , bol bol pamuktan yapılma body , 50 faktör güneş kremi , kova ve kürek ..
batu bol bol yüzdü , kumlarda yuvarlandı , yosun yedi , taşlarla dişlerini kaşıdı , kum yedi , hep serbest bıraktım hiçbirşeye karışmadım , çok ama çook mutluydu zemuszemus
yemek düzenimiz baya bi bozuldu tahmin edersiniz , sabah kahvaltıyı bizimle yaptı , öğlen kavanoz maması yedi , akşam ise açık büfe takıldı sıpa daha doğrusu açık büfedeki diyet menüden takıldı , haşlama sebze , pilav yedi , açık büfeden birtek köfte yedirdim , plajda bol bol meyva yedirdim ama sıcaktan dolayı pek iştahı da kalmamıştı açıkcası biraz kilo vererek döndük :sinifsinif:
bebek arabası kesinlikle lazım , onsuz tatil düşünemiyorum bile , elim ayağım oldu resmen , ay anlatacak çok şey var ama aklıma gelmiyo hiçbişey iyi mi , neyse aklıma geldikçe yazarım artıkın kafamçokkarıştı