bebeklere tatil için neler alalım???

ben sırf bu yüzden tatili biraz geç yapıcam ağustosta,10 aylık olucaz ve beslenme konusunda biraz daha aşmış olacağımız için iyi olur diye düşünüyorum..

Evet diet menüleri düşünmemiştim. Hani yemekler yağlı, salçalı, acılı.... felan olur ya onlardan veremem ki diye düşünmüştüm. Bizde Ağustosta çıkmayı düşünüyoruz. Oğuz da o zaman 10. ayında olmuş olacak. tatile gidipte şunları yanınıza mutlaka alın diyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Demeyenlerse fikirlerini ve tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun oluruz. Geniş ve rahat olmak çok istediğim birşey bu konuda çünkü hamilelikti doğumdu acaip yoğun bir sene oldu ve tatile çok ihtiyacım var ama bir yandanda kendim tatil gidip deniz kum güneş üçlüsü yapcam die bebeğime eziyet edermiyim acaba die endişelenmektende kendimi bir türlü alamıyorum ama.....

çok güzel bir konu olmuş
bende burda yazan herşeyi alırım heralde
haftaya bizim tatil başlıyo önce kaynanamlara.sonra adanaya inş.
denizede bi ara uğrarız

bende park yatağı götürüyorum gittiğimiz yerlere,en azından kalkınca düşermi korkusu olmuyor,hemde kendi yatağında olunca bebek de yabancı yeri çok yadırgamıyor.

gözlük benim kız da takmaz.şapkayı bile çıkarıyo artık.

yemek konusunda ben acılı ekşi demeden herşeyi veriyorum azar azar.
,

julianne huggies little swimmer bez mayoları kaç saatte bir değiştirdin ya da gün de kaç tane kullandın canım
biz iki haftalığına tatile gideceğiz bir pakette 12 adet varmış
belki gittiğimiz yerde bulamayız önceden almak lazım

Remedios, denize girerken takıyordum çıkınca da değiştiriyordum hemen. Günde 2 kere denize girdiğini düşünsen heralde sana yetmez.

Canım yıkanabilir mayo bezler de varmış o daha ekonomik olur heralde senin için istersen onu da bir araştır.

He bİrde tatİlİ nerelerde geÇİrmeyİ planlıyorsnuz, hangİ ayda ve nerede kalmayı dÜŞÜnÜyorsunuz. (yazlık, otel, motel apart....) bu konuda da kafam karıŞık.

bu konuda bende çok tereddütlüyüm yemek problemi yüzünden birde arkadaşlar siz bebek arabası normal arabalardanmı yoksa baston olanlardanmı kullanıyorsunuz hangisi daha kullanışlı bu zamana kadar heryere araba ile gittiğimiz için gerekli olmamıştı şimdi alıcaz tatildede lazım olucak yardımcı olurmusunuz

Gene ben cevap vereyim :))) 4 günlük tatille bilirkişi oldum iyi mi :)))

Minik81 ben baston puset alayım dedim ama hem şimdi ona bütçe ayırmak istemedim hem de normal bebek arabası gözüme daha rahat göründü. Gittiğimde gördüm ki iyi ki baston pusetle gitmemişim. Ruslar bile kocaman bebek arabalarıyla gelmişler. Tabii küçük bebeği olanlar. Bence 1 yaşından önce tatilde bile olsa baston puset pek kullanışlı değil. Kaldı ki tatilde bebek arabasını ayaklı beşik gibi kullanıyorsun. ıçinde uyuyor, içinde mama yiyor. Tüm gün onun içinde. O yüzden eğer taşıyabileceksen normal bebek arabasını al, yazık yavrucak rahat etsin tatilde.

Son düzenleme:
Evet bende aynı şeyleri yazacaktım, henüz tatile çıkmadık ama gündelik gezmelerimizde normal araba gerçekten daha kullanışlı oluyor çünkü uyuyakalıyor felan henüz küçükler ya..
Bu arada arada yazmaya çalışıyorum bu konuyu güncel tutmak için. Tatil tecrübesi edinenler lütfen yazın, bekliyoruz.

kıslar nihayet park yatağımızı aldık
uygun oldu fiyatı içinin yatağıyla beraber 140 a aldık
hemen koyayaım resmini
551689k.jpg

bi tek deniz simidi eksiğimiz kaldı. o da hiç bi yerde kalmamaış
artık izmirden alıcam

valla kıslar benim araba zaten öyle çok hantal bişey değildi
güneşliği koruması falan çıkınca zaten baston pusete yakın bi hale geliyo
yalnız acaip bir yük durumu var nasıl taşıyacağız bunca şeyi bilemiyorum:KK43:((

elifdem park yatağınız çok güzel canım..Bebişine içinde sağlıklı sıhhatli tatlı uykular ve oyunlar diliyorum...Bizim yatağımız abladan kalma...Eğer olmasaydı bende böyle bişey almak isterdim..

kızlar bebek arabası aldık teşekkürler yardımlarınız için şuan kızım tutunma yerini ısırmaya çalışmakla meşgul nasıl oturtcam bu çouğu bilmem ne bulsa ısırmaya çalışıyo beni bile :)

elifdem güle güle kullansın tatlış nerden aldınız bizde alıcaz da yatağı ayrı hep satılıyo nette bi yerde buldum storkunmuş 135 kampanyalı ama sadece kendi yatağıda alıncak tatil bize baya pahaloya patlıycak anlaşılan :KK43: bu arada bizde ızmir'e gidicez :)

elifdem park yatağınız çok güzel canım..Bebişine içinde sağlıklı sıhhatli tatlı uykular ve oyunlar diliyorum...Bizim yatağımız abladan kalma...Eğer olmasaydı bende böyle bişey almak isterdim..

saol canım daha iyisi sizlerin olsun inş.

kızlar bebek arabası aldık teşekkürler yardımlarınız için şuan kızım tutunma yerini ısırmaya çalışmakla meşgul nasıl oturtcam bu çouğu bilmem ne bulsa ısırmaya çalışıyo beni bile :)

elifdem güle güle kullansın tatlış nerden aldınız bizde alıcaz da yatağı ayrı hep satılıyo nette bi yerde buldum storkunmuş 135 kampanyalı ama sadece kendi yatağıda alıncak tatil bize baya pahaloya patlıycak anlaşılan :KK43: bu arada bizde İzmir'e gidicez :)

ankarada özelcan bebe var subeleri var bi kaç yertde ordan aldım
kraftın jenny modeliymiş
en uygun olanı buydu valla bunu aldık bizde

ben bundan alıcam kızlar , hemde 5 tl :ecrin_bebek:

bestwaytentelibebeksimi.jpg

andinacığım kiraz bebe'ye baktım
internette 12,90 TL fiyatı

kızlar hepsiburada.com'da güneş korumalı deniz simidi kirazbebe'den daha ucuz
aklınızda olsun

BESTWAY 34061 GÜNEŞ KORUMALI BAYBY FLOAT (61 CM )
Fiyat 10,00 TL + KDV
KDV Dahil 11,80 TL
Havale ile 11,33 TL

kızlar bu nasıl ,ben beğendim aslında ,hem plajda hemde annemin bahçesinde kullanabilirim diye düşündüm ..toyikide 15 lira ..

ben bu havuzu aldım çok memnun kaldım.şuan tatiltdeyiz havuzun yanına koyuyorum kızım içinde hem güneşleniyor hem oynuyor.e bebekte buna benzer havuzlar 34 38 tl arasındaydı.

bebekle tatil biraz zor oluyor ama benim gelmeden önce korktuğum kadar değilmiş ben çok sorun yapıyordum ne giyecek ne yiyecek diye encok da ne yiyecek diye sorun yapıyordum ama bişekilde oluyor .yolu sorun etmiştim oda rahat geçti çok şukur.denizdede eşimle nöbetleşe giriyoruz.yada arkadaşlara bırakıyoruz.yanımıza neler almamız gerektiğine gelince bence en olmazsa olmaz bence arabası yemeğini onda yediriyorum gündüzleri hep onda uyutuyorum onunla oyalıyorum çok işime yaradı.uzun pantolan az almışım a kşamları lazım oluyor ve bol bol çıtcıtlı badı

MUCıZEE, Çok rahatlatıcı ve faydalı bir bilgi olmuş. Teşekkür ederiz.
Devamını bekleriz.