bebeklere tatil için neler alalım???

elifcim kesinlikle değdi , o kadar yorgunluğa koşturmaya değdi , o kadar çok eğlendi o kadar mutluydu ki kuzum hiç dönesim gelmedi inan zemuszemus

ya kızlar suda hazırlanan muhallebı ve meyve puresı yazmıssınız ben cahıl kalmöısım nedır ooooo

elifcim kesinlikle değdi , o kadar yorgunluğa koşturmaya değdi , o kadar çok eğlendi o kadar mutluydu ki kuzum hiç dönesim gelmedi inan zemuszemus

canım tatile nereye gittiniz? otel tavsiye eder misiniz? bi de otellerde bebek karyolası oluyor mu, deneyen var mı? ay sonunda tatile çıkmak istiyoruz ne yapsak,nereye gitsek bilemedik...

bizde tatilden döndük yorucu ama kızım için çok eğlenceli bi tatildi en çok lazım olan gerçekten park yatağı bebek arabası bol bol çıtçıtlı badi şortlu takımlar ve bikaç uzun alt ha bide küçük termosu unutmayalım evde çorbasını hazırlayıp saati gelince döküp yedirdim bu arada oto koltuğuda çok işe yaradı yüksek olduğu için kızım bakınırken uyudu uyandığındada duraklama yapıp dolaştık oyalandı tekrar uyudu birde güneş kremleri gerçekten harika chicco 50 factörlüktü bizimki gittiği gibi geldi kızım :) darısı gidiceklerin başına

morcadı biz bodrumdaydık , otellerde bebek yatağı oluyo ama ben kullanmadım , şimdi çıkmam lazım , detay veririm sana ilk girdiğimde canım