Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
effekaan canım bebşlerimiz çok küçük ya simit kullanışlı oluyor mu cidden?
bizde ctesi izmire gidicez kardeşim var orda arkadaşlarıyla kalıyo,onda kalıcız evde klima da var bu evine ilk defa gidicem , ama ben endişeleniyorum yine de.zaten o izmirin içinde oturuyor deniz kenarına arabayla gidice. denizde ne kadar kaldınız? şemsiye altında oturması yeterli olur mu ki? inan kafam çok karışık.
çoğu kişi İzmir'e gidiyor sanırım :) gölgelikli simitlerden alıcam bende kızıma ama toyikide bulamadık ya kalmamıştı yada yok birde oto koltuğumu kullanıyorsunuz siz 9-18 kg. olanlardan yoksa puset olanlarlamı gittiniz tatile oto koltuğu almak istiyoruz ama kararsızımda kullanan varmı?
andinacım minik81 yanlış anlamadıysam normal otokoltuğumu yoksa arabaların taşıma koltuğunumu kullanıyosunuz diye sormuş
iyi tatiller herkese
tabikide arabada çocuğu kucağımda oturtmuyorum 0-13 kg puset oto koltuğu var onda oturuyo kemeriyle bağlıyoruz
Canımcım sana oturtuyosun demedim zaten yanlış anlama lütfen, sadece neyi sorduğunu anlamadım ama konu açılmışken de belirtiyim diye anlattım , çok üzülüyorum öyle annesinin kucağında yolucluk yapan bebekleri gördükçe hatta arabayı durdurup uyarıyım diyorum ama tırsıyom manyak insanlardan