bebeklere tatil için neler alalım???

arkadaslar deniz yada havuza girme konusunda dikkatli olun lutfen.cunku bizim komsunun bebegi gecen senelerde yaz ayinda usutup bronsit oldu denizden sonra o gun bugundur dogrudurust iyilesemedi.surekli tekrarliyor.aman lutfen dikkat edin.ruzgara falan islak islak kalmasin bebisler.

julicim ben sordum doktorumuza havuzu kesinlikle önermiyor ki bende pek sokmaya niyetli değilim.
denizi ise normalde ilk bebekleri sabah 11-15 dışındaki saatlerde 15 dakika kadar suda tutabilirsiniz derler dedi ama bana göre güneşten koruduğun ve dikkat ettiğin sürece isediğin saat diliminde istersen 2 saat oyanayarak suda tut ama yeterki deniz suyu olsun dedi..
biz şimdilik küçük bir havuz aldık annemlerin terasına duru havuz keyfini şimdilik onda yaşayacak eylüle kadar denize girmek bizde hayal gibi birşey anca hafta sonu kaçamağı bir yerlere gidebilirsek :KK43:

Olsun canım o havuzda da eğlenir ne olacak, ne bilecek ona eğlence olsun hoppidi hoppidi olsun yeter :))) Ben de küvetine balkonda su doldurup içinde oynatmayı düşünüyorum bu haftasonu sıcak olursa. Tabüüü ılık suyla. Ya deniz suyu da olsa üşütür benim kuzum ya hadi neyse bakalım ne olacak. Havuz suyundan çok mikrop kapıyorlarmış. Bir de çocuk havuzlarını düşünsene. Kloru başka dert, çocukların çişlerini tutamamaları başka bir dert.

ben bundan alıcam kızlar , hemde 5 tl :ecrin_bebek:

bestwaytentelibebeksimi.jpg

işte bahsettiklerim bunlar benimde
andinacım nerede 5 lira
ben carrefourda maxi toys da falan baktım daha pahalı gördüm sankim

canım kiraz bebede 5 lira valla , bakırköyde mağazası var , internetten de satışı var , ben ordan alıcam bu akşam

bende havuz istiyorum ama havuzların dipleri genelde sadece muşamba gibi oluyo yani havasız ayy anlatamadım :)) neyse işte dibide şiş olanlardan almaya dikkat edin.yoksa düşerlerse kafa gümm yere vurcak

canım valla dün ben bu resmi eklediğimde liraydı fiyatı , nasıl arttırdılar hemen anlamadım :bbo:

derin çok doğru söyledin cnm hiç aklıma gelmemişti alırken dikkat ediyim bende
ballı andina kaptın 5 milyona arttı şimdi fiyatızemuszemus

ay şaştım valla duruma , valla piroşum gidemedim de kiraza , neyse artık napim 12 liraya alırım bende
dün akşam capacity'e gittik , oğluma sandalet aldım , kot pantalon aldım sonra yemek yedik uykusu gelince eve dönmek zorunda kaldık kiraza uğrayamadım yani.. neyse artık napim feda olsun paşama kaydirigubbakcemile3

tühh sendemi alamadım neyse 12 de çok fazla değil,haftasonu bende istiyorum capacitye gitmek piroşa bişeyler bakarım hem nerden aldın cnm sandaleti?

canım C&A da çok güzel winnie the poohlu vardı ama büyük numarası kalmamış , sonra nextte beğendim onlar da 3-6 aylıktı olmadı :KK43:
en sonunda pançoda buldum fisher'n price marka , lacivert üstünde kırmızı balıklar var , fena diil , 19 numara aldım biraz önlerde boşluk kaldı ama olsun artık o kadar dedim..bi bak sende istersen kızlar için daha çok çeşit var hem , ay erkek çocuklara hiçbişey yok doğru dürüst yaaa

güneş gözlüğü alacak mısınız
çünkü tatile gittik diyelim anne baba güneş gözlüğü takacak çocukta yok yazık değil mi minicik gözlerine
ya da tam tersi biz güneş gözlüğü ile mi büyüdük alışsın şimdiden
hangisi doğru acaba
doktora da sormayı unuttuk

bilmemki bebeklere gözlük vardır dimi varmı? aslıında gerekli yaa bence bulalım alalım.benimki güneşe gıcık oluyo

Son düzenleme:
istediğim gibi şişme havuz nerden bulcam yaww.toyiki de varmı ki

Son düzenleme:
güneş gözlüğünü hayatta almam
ne anlıyacak ayol o güneş gözlüğünden
hem takılı durmaz hayatta şapkayı bile zor tutyor kafasında
bence gerek yok