Örgü Bebeklere patikler ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Yabangülüm ilk sayfalardaki fotolar görünmüyor. Ben tarif ettiğin gibi patiklerimi yaptım ama seninkiler gibi güzel olmadı. Söz vermiştim fotosonu koyuyorum..Epey oldu öreli ama çeşitli sebeplerden bir türlü fotosunu çekememiştim. Artık acemiliğime ver..

grnt0584.jpg

Yabangülüm ilk sayfalardaki fotolar görünmüyor. Ben tarif ettiğin gibi patiklerimi yaptım ama seninkiler gibi güzel olmadı. Söz vermiştim fotosonu koyuyorum..Epey oldu öreli ama çeşitli sebeplerden bir türlü fotosunu çekememiştim. Artık acemiliğime ver..

grnt0584.jpg

evet ya gitmiş nedense fotolar.ellerine sağlık çok güzel olmuş zamanla daha güzel olacak.

Bebişlerimize kavuşmamıza da az kaldı inşallah. Kimbilir bunca zaman neler yapmışsındır sen? Bizimle de paylaşırsan bakarız. Becerikli hatun:))

Bebişlerimize kavuşmamıza da az kaldı inşallah. Kimbilir bunca zaman neler yapmışsındır sen? Bizimle de paylaşırsan bakarız. Becerikli hatun:))

evet canım ama inan 3tane patik ördüm şimdilik daha.bide bolero,tek parça süveter bide şimdi tığla yelek örüyorum.cinsiyeti geç öğrendik o yüzden bekledim ama bundan sonra yaparım.diğer yaptıklarımı sattım::KK1:

kaydirigubbakcemile3 acemilik işte. Canım yaptıklarının resimlerini koyarsan bakmayı isterim, keyifle takip ediyoruz seni...

X