• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebeklere patikler ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
3704.jpg

şimdi geldi 5. sıraya buradada sık iğneyle yaptığımız gibi yapıyoruz ama bu defa trabzanla yapıyoruz.yine işaretli yere kadar trabzanla örüp işretli kalan yeri 1 boşluk atlayıp diğerine batıp bitiriyoruz.umarım anlatabilmişimdir.adım hıdır elimde gelen budur:)

emeğine sağlık canım. çok iyi anlatmışsın da inşallah ben becerebilirim :))) hemen denemeye geçiyorum becebilirsem hemen resim ekleyeceğim :))) ipin markası farkedermi... elimde yarım nakonun ipleri var böyle kalıp gibi dururmu onlarlada.

ya harikasınız..
çok sevindim bu patikleri ne zamandır yapmak istiyordum ama yapılışını bilemediğim için yapamamıştım.
bende hemen yapmaya çalışacağım umarım becerebilirim
çok teşekkürler canım.

emeğine sağlık canım. çok iyi anlatmışsın da inşallah ben becerebilirim :))) hemen denemeye geçiyorum becebilirsem hemen resim ekleyeceğim :))) ipin markası farkedermi... elimde yarım nakonun ipleri var böyle kalıp gibi dururmu onlarlada.
teşekür ederim yaparsan ekle.elinde olan iplerle yap marka filan farketmez.nakoyla güzel olur.kolay gelsin.
ya harikasınız..
çok sevindim bu patikleri ne zamandır yapmak istiyordum ama yapılışını bilemediğim için yapamamıştım.
bende hemen yapmaya çalışacağım umarım becerebilirim
çok teşekkürler canım.

sanada kolay gelsin resim ekleyin olurmuyerimseniben

canim bunlar super olmus
allahkismet eder de hamile kalirsam ilk isim bunlardan ormek olacak
ve canim allah seni inandirsin benhic orgu ormedim
ama olsun ben yapacagim
hersey cocuk icin

teşekür ederim.rabbim en kısa zamanda göstersin o günleri canım.şimdi örme zaten bakınca onlara daha zor oluyor.ben en az 150 tane yapmışımdır ama hepsini hediye verdim.dedim olursa yeniden örerim.

ayy ne kadar da tatlı şeyler bunlar.canım ellerine sağlık.içim gidiyo böyle örgü şeyler görünce,bebiş olmadığı için ara sıra yapıyom.yapmim diyom ama duramıyom.
gerçekten çok güzel işlemişin..

ayy ne kadar da tatlı şeyler bunlar.canım ellerine sağlık.içim gidiyo böyle örgü şeyler görünce,bebiş olmadığı için ara sıra yapıyom.yapmim diyom ama duramıyom.
gerçekten çok güzel işlemişin..

teşekürler canım:kedi: :kedi: :kedi: bende duramıyorum valla yapmak istiyor canım hep.:hulya: Şeniz

bunlar ne güzel ya allahim

insanin bebek yapasi geliyor:kedi:

emegine saglik gülüm

keske bende yapabilsemboshayallersmile

teşekürler canım:kedi: :kedi: :kedi: bende duramıyorum valla yapmak istiyor canım hep.:hulya: Şeniz

CANIM AYNI DEDİĞİN GİBİ BENDE DURAMIYOM ÖRÜYOM.AMA ÖRDÜKLERİMİ KİMSEYE GÖSTEREMİYOM.ÇEKİNİYORUM.BEBEK FALAN YOKYA.ÖRDÜKLERİMİ GÖREN OLSA BEBİŞ ÇEYİZİ YAPIYOM ZANNEDER.BU ARALAR YAPMIYOM.ARA VERDİM AMA ZOR TUTUYOM KENDİMİ.
:hulya::hulya::hulya:

ay bunlar ne kadar guzel olmus ellerine saglik gulum, ilk firsatta yegenime oreyim, zaten kucuk hanima calisiyorum, bende bi ara orduklerimi gostereyim bari:hulya:
tekrar ellerine saglik

CANIM AYNI DEDİĞİN GİBİ BENDE DURAMIYOM ÖRÜYOM.AMA ÖRDÜKLERİMİ KİMSEYE GÖSTEREMİYOM.ÇEKİNİYORUM.BEBEK FALAN YOKYA.ÖRDÜKLERİMİ GÖREN OLSA BEBİŞ ÇEYİZİ YAPIYOM ZANNEDER.BU ARALAR YAPMIYOM.ARA VERDİM AMA ZOR TUTUYOM KENDİMİ.
:hulya::hulya::hulya:
valla bende önceden saklıyordum.baktım ne gelen var ne giden hediye ettim bazılarını.bazılarınıda yengem ankarada ona gönderiyorum satıyor saolsun.hem zamanım geçiyor hemde para kazanıyorumboshayallersmile
ay bunlar ne kadar guzel olmus ellerine saglik gulum, ilk firsatta yegenime oreyim, zaten kucuk hanima calisiyorum, bende bi ara orduklerimi gostereyim bari:hulya:
tekrar ellerine saglik

teşekür ederim ayşem.kolay gelsin işallah en kısa zamanda bebişin gelir onada örersin.ördüklerin eklemeyi unutmaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Back