Örgü Bebeklere patikler ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
emeklrine sağlık bende yaptım yeğen çok bizde her gün bitene yaptım çoçuk patiğiiiiii
bu modeller daha güzellerrr ama bunlarda yapcağımmmm izninleee:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya pardon yeni editör oldum.senin mesajında alıntı yap diyeceğime edite basmışım senin mesajınla oynamış gibi olmuşum.tabikide yapabilirsin.kolay gelsin.

yabangülüm selamlar.ben senin patiklerine hastayım.uzun bir süre takip ettim en sonunda yapmaya karar verdim.ama şu convers patiğin burun kısmındaki yuvarlak parçayı yapamıyorum.acaba örüpmü diktin,yoksa direk üstündenmi ördün.yardımcı olursan çok sevinirim.

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş, bu patikten yapmaya çalışmıştım da becerememiştim. Anlatımını görünce çok sevindim. Yalnız ben biraz acemilikten bazı yerlerde takıldım, açıklayabilirsen sevinirim.

3655.jpg

3.sırada bu defa üstüne almadan sık iğne tarzında devam ediyoruz.taki resimde işaretli olan küçük bölüme kadar.sonra bu defa kalan yeri bir boşluk atlayıp diğerine batarak bitiriyoruz.resimdeki gibi ön kısım büzülecek.

3. sıradaki sık iğneyi patiğin ön tarafına mı uyguluyoruz o işaretlediğin yere kadar? Bir boşluk atlanıp batılan yer topuğun üstü mü?

3704.jpg

şimdi geldi 5. sıraya buradada sık iğneyle yaptığımız gibi yapıyoruz ama bu defa trabzanla yapıyoruz.yine işaretli yere kadar trabzanla örüp işretli kalan yeri 1 boşluk atlayıp diğerine batıp bitiriyoruz.umarım anlatabilmişimdir.adım hıdır elimde gelen budur:)

İşaretli kalan yer patiğin önü mü?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarını takip ediyorum canım. Büyük işler yapabilecek vaktim yok inşallah bu patik işini becerebilirim..

nesemese ben sana yardımcı olayım istersen.patiğin topuğuyla ilgili ekstra bi işlem yapmıyorsun.3.sıradaki sık iğne patiğin önünde.işaretli kalan yerde patiğin önü.

nesemese ben sana yardımcı olayım istersen.patiğin topuğuyla ilgili ekstra bi işlem yapmıyorsun.3.sıradaki sık iğne patiğin önünde.işaretli kalan yerde patiğin önü.

Elifbursam canım biraz acemiliğime ver, tam anlayamadım da. Şimdi doğru mu anlamışım?
Topuk tarafında hiçbr işlem yapmıyoruz. sadece düz trabzan.
Ön tarafta işaretli alanda işlem yapıyoruz hep. O da ilk 2 sıra normal trabzan. 3. sırada sık iğne, 4. sırada 1er atlayarak trabzan, 5. sırada yine birer atlayarak trabzan. Doğru mu?

Yabangülüm inşallah becerebilirsem fotosunu çekip buraya koyarım. Anca haftasonu vaktim olursa inşallah. Ellerine sağlık tatlım çok beğendim, hepsi çok güzel...

canım anlatımın için ayrıca teşekkür ederim birara denemeliyim harika olmuşlar ellerine sağlık

X