Örgü Bebeklere patikler ve yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
gülüm ,beni kırmayıp ayrıntılı açıklamayı yayınlamışsın ,tatlım çoooook tşkür ederim
çok mutlu oldum :) bir süredir nete giriş yapamadım kusura bakma yeni gördüm
herşey gönlünce olsunnn Şeniz

NOT:bebiş patiği normal patiklik iple mi örülür?

Son düzenleme:
gülüm ,beni kırmayıp ayrıntılı açıklamayı yayınlamışsın ,tatlım çoooook tşkür ederim
çok mutlu oldum :) bir süredir nete giriş yapamadım kusura bakma yeni gördüm
herşey gönlünce olsunnn Şeniz

NOT:bebiş patiği normal patiklik iple mi örülür?

ne demek canım benim.olumunekankayizsmileyardımcı olabilirsem ne mutlu:)canım evet patiklik iple ördüm.eskiden lif ipleriyle örüyordum değiştirdim şimdi.:hulya:eek:puyorumnanaktan

2700.jpg

bu benden yabangülüm nasıl olmuş
yabangülüm bu foto niye böyle kocamAN dana kadar çıktı şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyyyy patikler cok güzel yarin ip ve kalin tig alicam yapmaya calisacagim innsallah becerebilirim eger becerirsem eklerim

ayyyyyy patikler cok güzel yarin ip ve kalin tig alicam yapmaya calisacagim innsallah becerebilirim eger becerirsem eklerim

teşekür ederim. kolay gelsin yaparsan eklemeyi unutma.ilk yaptığın çok çok güzel olacak diye bişey yok.1.olmaz 2.olmaz 3.de başarırsın.

süper olmuş ellerine sağlık canım.işallah onu giyecek bebiş gelir en kısa zamanda.

teşekkür ederim canım.becerebilmişmiyim.:kedi::kedi:marifet bende değil modelin kolaylığında.hiç bilmiyodum da int.te tarifide vardı da ondan yaptım.dediğin gibi inş en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı.
:hulya::hulya::hulya:

teşekkür ederim canım.becerebilmişmiyim.:kedi::kedi:marifet bende değil modelin kolaylığında.hiç bilmiyodum da int.te tarifide vardı da ondan yaptım.dediğin gibi inş en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin anne olmayı.
:hulya::hulya::hulya:

canım sende marifet olmazsa ne kadar model olursa olsun yapamazdın.ben yapamam mesela demekki marifet lazımmışolumunekankayizsmile işallah canım allah büyük elbet bir gün gelecek bebişler.senin kıyafetlerin benimde patiklerim boş kalmayacak.

YABANGÜLÜMDEN GÖZ NURU ÖRGÜLER - Blogcu

bloğum bu bakmak istersen.

yaaa ben beceremdim onu buzuk olmadi arkasiyla ayni oldu hayatimda ilk defa patik oruyorum ama olmadi offf

dogru soyliyosun canim evet yaptim biraz biseye benzedi sanki simdi digerini yapiyorum yardimin icin cok tsk ederim

ellerine sağlık harika olmuşlar ve çok güzel anlatmışsın
paylaşımın için çok teşekkür ederim

ben de örmeden duramayanlardanım ve bu patiklerden hemen yapıcam opuyorumnanaktan

7674.bmp

süper olmuş ellerine sağlık.ama gözleri nerede?

ilahi yabangülüm gülmekten öldürdün beni.:roflol::roflol::roflol:gözlerini daha yapmadım.alınca yapcam.senin patiklerin yanında bunun süperliği falan kalmaz ama öğreniyom işte yavaş yavaş.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X