- Konu Sahibi yabangulumZ
-
teşekür ederim yaparsan ekle.elinde olan iplerle yap marka filan farketmez.nakoyla güzel olur.kolay gelsin.emeğine sağlık canım. çok iyi anlatmışsın da inşallah ben becerebilirim :))) hemen denemeye geçiyorum becebilirsem hemen resim ekleyeceğim :))) ipin markası farkedermi... elimde yarım nakonun ipleri var böyle kalıp gibi dururmu onlarlada.
ya harikasınız..
çok sevindim bu patikleri ne zamandır yapmak istiyordum ama yapılışını bilemediğim için yapamamıştım.
bende hemen yapmaya çalışacağım umarım becerebilirim
çok teşekkürler canım.
teşekür ederim.rabbim en kısa zamanda göstersin o günleri canım.şimdi örme zaten bakınca onlara daha zor oluyor.ben en az 150 tane yapmışımdır ama hepsini hediye verdim.dedim olursa yeniden örerim.
eline koluna sağlık canım...
maşallah çok güzeller....
ayy ne kadar da tatlı şeyler bunlar.canım ellerine sağlık.içim gidiyo böyle örgü şeyler görünce,bebiş olmadığı için ara sıra yapıyom.yapmim diyom ama duramıyom.
gerçekten çok güzel işlemişin..
bunlar ne güzel ya allahim
insanin bebek yapasi geliyor:kedi:
emegine saglik gülüm
keske bende yapabilsemboshayallersmile
teşekürler canım:kedi: :kedi: :kedi: bende duramıyorum valla yapmak istiyor canım hep.:hulya: Şeniz
valla bende önceden saklıyordum.baktım ne gelen var ne giden hediye ettim bazılarını.bazılarınıda yengem ankarada ona gönderiyorum satıyor saolsun.hem zamanım geçiyor hemde para kazanıyorumboshayallersmileCANIM AYNI DEDİĞİN GİBİ BENDE DURAMIYOM ÖRÜYOM.AMA ÖRDÜKLERİMİ KİMSEYE GÖSTEREMİYOM.ÇEKİNİYORUM.BEBEK FALAN YOKYA.ÖRDÜKLERİMİ GÖREN OLSA BEBİŞ ÇEYİZİ YAPIYOM ZANNEDER.BU ARALAR YAPMIYOM.ARA VERDİM AMA ZOR TUTUYOM KENDİMİ.
:hulya::hulya::hulya:
ay bunlar ne kadar guzel olmus ellerine saglik gulum, ilk firsatta yegenime oreyim, zaten kucuk hanima calisiyorum, bende bi ara orduklerimi gostereyim bari:hulya:
tekrar ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?