Bebeklere ne aldnz memnunsunuz & memnun deilsiniz?

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
11
36
ben mama sandalyesi almayı düşünüyorum hangisinden alacağım bilemiyorum
kızım 4.5 aylık oldu hangi oyuncaklarla oynar ne tarz oyuncak alacağım yine bilemiyorum..

lütfen aldıklarınızı (tüm bebek gereçleri için) memnun kaldıklarınızı & kalmadıklarınızı burada paylaşırsak yardımcı bir konu olacağını düşünüyorum.. böylece anneler tecrübelere göre alış veriş yapar hihoyyyt

canım ben mama sandalyesi chicko poly modeli aldım şimdilik memnunum çağanda alıştı artık zaten sadece yemeklerini onda yiyordu artık mutfakta işim odluğundada ona koyucam bakalım durucakmı

chicco setden memnun degilim sampuan oglumun gözlerini fena yaktı ıslak mendil cok kokulu popomuzu mahvetti digerlerini de kullanmadım eeeeeeeen iyisi sebamed

elif topic cok iyi olmus bende cok merak ediyorum neler almamiz gerek yada arkadaslar neler önerir
ben almanyada oldugum icin sizin aldiklarinizi burda biraz zorda olsa buluyorum
ben bu zamana kadar

ben kizima fischer priceden salincak aldim cok güzel yukardan asgili ayarlanip kendiliginden sallanabiliyor üzerindede dönen hayvanciklar var kizim icinde cok eyleniyor pille calisiyor ama kocam saolsun onada care buldu akuye bagladi yoksa pil parasindan iflas ederdik:))
ama tek bir kötü yönü var 9 kiloya kadar bir sürü para veriyorsun sadece en fazla 8 ay kullaniyor ama kizim icin deger :)

ben sebamedin ürünlerinden hiiç memnun kalmadım

birde tek taraflı bebek arabası aldığıma pişmanım çift taraflı almalıymışım

hmm 9 kg lik kapasitesi olması kötü işte yoksa bende chicco nun anakucağını alacaktım o sebepten bıraktım :)

bende yıkamak için file almıştım ama filesiz kesinlikle daha kolay yıkıyorum..
park yataktan (kraft markalı) hiç memnun değilim sallarken yada çocuğu koyarken gacurt gucurt ses çıkarıyor kızımda hemen gözünü açıyor!

ben yine kraft markalı çift yönlü araba aldım memnunum fakat tek başıma çıkaramam çünki 12kg!
ama yardımcı olan biri olursa çok memnunum bebeğimde bende çok rahat kullanıyoruz..
evet arkadaşımında dediği gibi çift yönlü çok mantıklı rüzgara & güneşe göre ayarlıyabiliyorsun

ben de kizimin yatagina fischer price nin dönencesini aldim iki de bir bozuluyor kac kere degistirdik hala ayni pismanim aldigim icin.bi de iyi marka olucak guyaaa...

güzel bi topic eminim çok kişiye yardımcı olacak
ben suny baby nin çift yönlü arabasını aldım çok memnunum üstelik çok hafif..
kraftın park yatağından bendede war bendekide gacır gucur ediyo maalesef..pişmanım..
niveanın ürünlerini kullanıyorum ve hepsinden memnunum..
oyuncak olarakta masal kitabını almanızı öneririm bebeklerin çok ilgisini çekiyor..

Kizlar ben interntte gezerken buldum artik gerci cok gec ama belki yeni dogum
yapacaklar gorur bunu. Sar beni diye bir kundak ve uyku tulumu var. Cok kullanisli bir
seye benziyor onu almak isterdim

Gelelim aldiklarima
Bebek arabasi ilk defa aldigim icin mama masasi olmadigini farketmedim. Benimki
cift yonlu ama ben genelde b;r yonunu kullaniyorum ters gidince benim midem kalkar
genelde Asli da rahatsiz olur diye duz kullaniyorum. Ve yanlarinda koruma yok onuda
sonradan farkettimyani kafasi direkt o demire geliyor demirin etrafi incecik bir sungerle
sarili. Bunlarin yaninda bir sorun cikmadi

Ana kucagi Onuda keske chicco alsaymisim. Benimkinde oyuncak falan yok
ustelik nerdeyse ayni fiyata aldim

Oyun halisi Krraft in aldim memnunum ustelik ucuzda 30 tl. kizim direklerini tutup
sallayor cok sirin oluyor.

Oyuncaklar Valla bir suru pelus cingirak oyuncak falan aldim. Bicir kuklalar dikkatini
cekti biraz cingiraklarada arada goz atiyor ama oyle deli gibi sevdigi bir oyuncagi yok
ilerki zamanlarda belki daha cok ilgilenir. haba nin ahsap oyuncagi var oda guzel

birde ben bundan sonra ahsap oyuncak almayi dusunuyorum biraz daha buyuyunce.
Montesori diye bir kitap okudumda bakis acimi degistirdi onuda okumanizi tavsiye ederim
Destan gibi yazdim yine yaw :kedi: :kedi:

biz de chicco bebek arabamızdan çok memnunuz travel sistem almıştık çok işimize yaradı biraz arabanın bagajında yer kaplıyor
kraft park yatak iyi sayılır ama sallarken çok ses çıkıyor park yatakların hepsi öyle mi acaba
en çok memnun olduğum şey chicconun makas şeklindeki tırnak makası çok rahat kesiliyor bir de
chicconun boğulma önleyici yastığından çok memnunum ince olduğu için rahat

bizim park yatağımız mothercare ve çok memnunum çok sade pratik ve kullanışlı hiç gıcırdamıyor

bizim park yatakta sevi bebe bende çok memnunum gıcırdamıyor taşıması falan kolay banyo için bende file almıştım hiç kullanamdık gereksimiş emzirme yastığı almıştım hiç işime yaramnadı bel koruyucu almıştık hiç kullanmadık hoş ağustosta yeğenim olucak ona saklıyorm belki onlar kullanırlar oyuncak olarak çıngırakları var pelüş ayı olana bayılıyor adı pofuduk pofuduk deyince onu arıyor gözleri :)
kitap aldık birde titeşimli balığı var bunlar en çok oynadıkları diğerlerine arada bir bakıyor 5 dakikka okadar uzun süre oyuncak almıcam ben

ben de kizimin yatagina fischer price nin dönencesini aldim iki de bir bozuluyor kac kere degistirdik hala ayni pismanim aldigim icin.bi de iyi marka olucak guyaaa...

kancicegim bende aldim dönengecten bilmiorum aynisimi müzikli odayi kendiliginden isik saciyor cok güzel ben memnunum

allahım neler var almak gereken... şok içindeyim ben şu anda :)
bunların hepsini nasıl öğrendiniz hanımlar? birden vahiy mi geliyor insana, git şunu al.. şeklinde :)

ben 6+5 haftalık gebeyim, bi bakıyım dedim, sizler ne konuşuyorsunuz aranızda.. doğum sonrası mevzular nelermiş falan diye...

şok içindeyim, oyun parkı, oyun halısı, park yatak, ana kucağı, oyuncaklı ana kucağı, emzirme yastığı boğulma önleyici yastık, bel koruyucu, vb....
bunlar da başka bir problem heralde anneler için :)

allah göstersin o günlri de.... alalım biz de.

ben bişey sorucam size, bunla ne zaman alınıyorlar? doğum öncesi alıp hazırda mı duruyorlar? sonradan mı almak daha iyi olur? (yani çocuğun ilgi alanını keşfederek mi alınsa acaba... öyle bi keşif olabiliyor mu mesela...) :)

yalel oyuncaklarla ilgili kısmı bebegin dogduktan sonra alabilirsin geri kalan yastıkmıs bel koruyucusuymus hepsi fasafiso

montesoriye şiddetle katılıyorum :KK70:
önemli şeyleri doğmadan al yatağını giyeceğini falan..
diğer emzirme yastığı falan fıstık onların yanından bile geçme derim :KK66:
ana kucağınıda alabilirsin chicco nun oyuncaklısı çok hoş ama +9kg yani 5.ayından sonra kullanım olmuyor ilk 5 ay kullansam yeter dersen al..

yalel oyuncaklarla ilgili kısmı bebegin dogduktan sonra alabilirsin geri kalan yastıkmıs bel koruyucusuymus hepsi fasafiso

:) iyi bari.. ilk okuduğumda sizi, küçük bi şok yaşadım çünkü..
biz şimdilik 2'li test bile yapmadık henüz.. onun stresindeyiz teyzeleri...
oyuncak moyuncak.. bunlar birden gözüme çok gelmişti zaten.. iyi bari, sonradan bakarız madem :)

montesoriye şiddetle katılıyorum :KK70:
önemli şeyleri doğmadan al yatağını giyeceğini falan..
diğer emzirme yastığı falan fıstık onların yanından bile geçme derim :KK66:
ana kucağınıda alabilirsin chicco nun oyuncaklısı çok hoş ama +9kg yani 5.ayından sonra kullanım olmuyor ilk 5 ay kullansam yeter dersen al..

evet, bebek odası, sepet falan gibi çok luzumlu şeyleri almak lazım doğum öncesi tabi...
ana kucağı ilk 5 ay içinse luzumsuzmuş bizim için :) anneannemiz var, o bizde kalacakmış öyle diyor... anneanne kucağı kullanıcaz biz uzun bi süre sanırım :)

ben gizli gizli izleyeceğim artık sizin topiği :)

X