bebeklere kac aylikken su vermeye bsslamaliyiz.

Mevlude87

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3
0
6
34
Bursa
Mrb arkadaslar, su an oglum 55 gunluk bebegimi sadece anne sutuyle besliyorum su vermelimiyim? Bu konuda cevremde herkes su vermemi oneriyor ancak internetten arastirdigimda anne sutunden su ihtiyacini karsiladigi icin ayrica vermeye gerek yok diyor. Ben su an gunde bi kere vermeye basladim ancak icim hic rahat degil iyi mi yapiyorum kotumu acaba. Konuda bilgi sahibi olanlardan cvp bekliyorum. Herkese simdiden tskler
Rabbim herkesin evladina saglikli omur nasip etsin insallah.

anne sütü yeteri kadar su içeriyor aslında şuan vermenize hiç gerek yok. bence 6 ay kadar hiçbir takviye yapılmamalı

Valla benim şu anda bebeğim tam 3 aylık ilaç içtiği için günde 5 6 çay kaşığı veriyorum.

Biz kaka sorunundan dolayı duphalac içiyoruz oda şerbet gibi. O yüzden veriyorum. Ama ben ondan öncede veriyodum günde 2 çay kaşığı bi zararını görmedim. Doktor verme demişti ama büyüklerim ver dedi valla vicdanımda rahat bizde içmişiz Allah'a şükür birşeyimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…