Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benim ilk oğlum meme emmeyi bırakınca bi panik gidip almıştım dünyanın parasını vermiştim o zaman(300 tl) markasını bile hatırlamıyorum. e sonra sütümü sağsam da bi işe yaramadı emmeyi bırakınca sütüm kesildi ve bende topu topu en fazla 5 kez kullandım ve öylece kayboldu gitti taşınırkenşimdi de yeniden acaba alsam mı diye düşünüyorum. hofff ne zor şey bu kararsızlık. verdiğin fiyat makul aslında ama ihtiyacım olur mu diye düşünüyorum??
Merhaba öncelikle bir konuda yardimci olmak için yazıyorum saglik personeli olduğum içinbbütün pompaları demedim medella ya kadarki biliyorsunuz medella hastane ttipi ve en güçlü emiş onda bebek etmesine en yakini ama emin ol manüel olanlar en güzeli o hem çok pratik hem çok kullanisli hem cçok ucuz ama sütun kesilmesi kacinilmaz son bebek emmedigi surece en fazla 2 ay daha olur sonra hop biter çünkü en basta duygusallık yok buda hormonlarietkiliyor ssüt saliminida
Satılmşlardır prensesin mutlu günlerde kullansn arkadaşım
Eki Görüntüle 1118935 Eki Görüntüle 1118936 Eki Görüntüle 1118937
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cicilerimiz çok tatlı teşekkür ederim tatlım benim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi