Üstteki koyu renk yelek ve onun altındaki ne kadar acaba???Eki Görüntüle 1484346
TIĞ İŞİ BEBEK YELEĞİ:)
Eki Görüntüle 1484347
BU ELBİSE DE Bİ SİPARİŞTİ GÜLE GÜLE KULLANSINLAR :)
Eki Görüntüle 1484348
BU DA DÜNYALAR TATLISI YEĞENİME ÖRDÜĞÜM BATTANİYE:)
lacivert beyaz be beyaz üzeri çok renkli olanlar değil mi yanlış anlamadım:)Üstteki koyu renk yelek ve onun altındaki ne kadar acaba???
Tabiki olur ben eskisehirdeyim kargoya verince siz hesaba havale yaparbilirsiniz olur derseniz Ben baslarim pembe yelege:)Birer tane sipariş versem bebeğim şuan 2 aylık..Lacivert olanı pembe yapsanız..Ücreti nasıl gönderebilirim.İstanbuldamısınız
Siz başlayın lütfenn özelimede hesap numaranızı gönderebilirmisiniz aynı anda bende havaleyi yaparım pembe ve altındaki renkli yelek.Cebiniz varsa özelden yazarsanız kaydeyim olur mu?Tabiki olur ben eskisehirdeyim kargoya verince siz hesaba havale yaparbilirsiniz olur derseniz Ben baslarim pembe yelege:)
Kusura bakmayin bakmaya firsatim olmadi Bugun hic tamam yazayim hemenSiz başlayın lütfenn özelimede hesap numaranızı gönderebilirmisiniz aynı anda bende havaleyi yaparım pembe ve altındaki renkli yelek.Cebiniz varsa özelden yazarsanız kaydeyim olur mu?
Cok tesekkur ederimmm :)Ellerine sağlık , yeleklere bayıldım