slmm kizlar benim kizim 3 ay erken dogdu..ilk dogdugunda herhangi birseyy yoktu daha sonra göz kapaginda kirmizi bir leke kirmizi seklinde hemanjiom cikti 3 ay boyunca götürmedigimiz dokdor hastane kalmadi herkes farkli teshis koydu tabi o esnada git gide büyüme yapti..taki bir dokdor hemanjiom diyene kadar 6 ay boyunca propanolol tedavisi gördü ama hic bir sekilde ne kücülme nede renk degisimi..görüldü bu hususdada mecbur bu tedaviyide biraktik...en son istanbula götürdüm kizimi oradada göstermek icin kortizon tavsiye ettiler..ama kesinlikle kabul edemedim böyle birseyi sonucta yan etkisi baya cok..suan kizim bir yasinda ve beklemekde karar verdik..her hangi birsey yapmadan..2 aydir hic birsey kullanmiyor ve renk degisimi oldugunu fark ettik..bence herseyi biraz zamana birakmak..riskli ilaclarla basvurup..allah korusun bi yeri düzeltelim derken diger yaninida bozmiyalim..dabiki üzücü ve bir okadarda zor bi durum..ama allah dert vermisse dermaninida verir diye düsünyiorum..allah hepimize sabir versin..diyorum..herkese gecmis olsun