- Konu Sahibi yusufun_annesi
-
bu lekelere yapılcak herhangi bi yöntm yokmu
Çok sağol.
Hem kendi doktorundan hem dermatologtan görüş aldım.Estetik görüntü dışında zararsız damar lekeleri olarak adlandırılıyor ama zaman içinde büyüyerek şişebiliyor da.Bir anne olarak benim için her sorana bu lekeleri izah etmekte bir sorun yok ama ileride yusuf kendisine yöneltilen ' aa dudağına ne oldu?o dudağındaki ne öyle?' gibi sorulardan ne kadar etkilenir bu beni düşündürüyor
ılgin için tekrar teşekkürler
merhaba.. benimde 20 günlük kızımın doğduğunda sol bacağında hemanjiom vardı.. bütün bacağını kaplıyor kalçasına kadar.. hastanede söylemediler bana altını değiştirirlerken gördüm çok kırmızı değil daha çok mor gibi.. bize de götürdüğümüz doktorlar yüzde doksan geçer dedi.. ama ben tatmin olamıorum hala çok üzülüorum.. altını almak istemiorum görücem die.. bu şekilde lekesi olupta kaybolan var mı ya da hangi bölümlere götürdünüz bebeklerinizi.. herkese geçmiş olsun..
Kızlar merhaba nbenım kızımdada var.sırtında.ılk dogdugunda gormemıstık 1 hafta sonra yogun bakıma yattı ordan cıktıktan sonra dıkkatımı cektı doktora sordum gecıcek dedı ama gecer mı bılmıyorum.endıselerım var hıc guzel durmuyor,kız cocugu ılerde sorun olur dıye korkuyorum.
Merhabalar ; bu konuyu o zamanki üyeliğimle açan bendim.
Oğlum şimdi 3 yaşında oldu.
Dizindeki ve dudağındaki hemanjiom tamamen kayboldu.
Şİmdi online akışta bu mesajı okuyunca bu haberi vermek istedim.Dizindeki yaklaşık 6-7 cm kadardı ve daha morumsu idi.Dudağındaki ise bildiğiniz ruj gibi duruyordu nohut kadar kırmızı.2 yaşından sonra her ikiside kayboldu.
İnşallah sizin kuzucuklarında yok olup gider.
cevapladığın için çok teşekkür ederim.. bunları okuduğum zaman biraz da olsa rahatlıyorum.. umarım herkesin lekeleri kaybolur..
Kizim 5,5 aylik. Goz kapaginda, kasinda, sirtinda var. kafasindaki cok kabarik. 3 tane pirinc tanesi, kipkirmizi kafasinin tepesine yapistirilmis gibi. Insallah kanatmayiz.
En gec 10 yasina kadar gecer dediler bizede. Umarim hepimizinki gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?