bebeklerde gaz problemine ilişkin faydalı bir site..

Teşekkürler ebrucum....Ben bugün masajı yaptım prensesime, ne kadar farkette bilemezsiniz halen mışıl mışıl uyuyor....bundan sonrada sık sık yapmayı düşünüyorum...

ebrucuğum sağol bayağı yararlı şeyler var galiba hepsine bakamdım. bilmiyorum bahsettiğiniz masaj nasılda hemen diyip çıkıcam. ben oğluşun gaz çıkartmasına yardımcı oluyorum bacaklarını karnına doğru bastırıyorum dizleri karnına deyicek şekilde. devamlı yapıyorum her yaptığımdada gazını çıkartıyor çok rahatlıyor kakasınıda yapıyor varsa. çok işime yarıyor çok şükür gazı yüzünde n huzursuzluğu yok yardımcı olduğum için. sabah akşam zinko bitkisel ilacımızıda kullanınıyorum dr rezene çayı verdi kullanmaya başlıcam. gaz problemi başladıktan sonra gidermek daha zormuş önlemini şindiden alıyoruz bizde. gaz var ama çıkartıyoruz çok şükür biz meme için ağlıyoruz sadece

Arkadaşlar merhaba.
Benim 1 ay 4 günlük bir kızım var. Bizim çok gaz sorunumuz var. Hem meme hem de mama veriyorum. Bahsettiğiniz masaj nasıl yapılıyor? Bir de rezene veya ıhlamur iyi gelir mi?
Teşekkürler.:1rolleyes:

bu güneş masajı mı nedir nerde yaaaaaaaaaaaaaa bulamıyom ben nerde söyleniyo öyle güneş ay falan anlamadım acil yardım edin de ızdırabı bitsin yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…