Bebeklerde gaz problemi

canım bebeğim 2.5 aylık. 20 günlük olduğundan beri gaz sıkıntısını çekiyoruz, denemediğim şey kalmadı, tarifini bana da yollayabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler....

banada o tarifi verebilirmisiniz lütfen çok zor durumdayız. şimdiden teşekkür ederim

canım bebeğim 2.5 aylık. 20 günlük olduğundan beri gaz sıkıntısını çekiyoruz, denemediğim şey kalmadı, tarifini bana da yollayabilirsen çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler....

2.5 aylık bir kızım var banada bu tarifi yollarmısınız lütfen şimdiden teşekkür ederim

merhaba benim oğlum 11 aylık ve bizde hala gaz sorunu yaşıyoruz banada tarifi yazarsanız çok sevinirim bende özel mesaj atamıyorum şimdiden teşekkürler...

merhaba.. bende yeni anneyim bebeğim 22 günlük ve çok gaz sancısı var sürekli ağlıyo ne yapıcağımı şaşırdım. bahsettiğiniz tarifi bende öğrenebilirmiyim.. özelden mesaj atamıyorum..yardımcı olursanız çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.

:) aa çok teşekkürler uyarın için kaç gündür mesaj bekliyodum. dikatimden kaçmış. umarım bu tarif işime yarar

hayırlısıyla kucagımıza alacagımız günleri de görürüz insallah
ilk ben yazayım dedim bol bol sırtını ovalatın surup var ondan kullanın

selam kizlar

benim de oglumun gaz sancilari çoktu ilk aylarda ve sirt üstü yatirip bacaklarini hafiften kaldirarak yuvarlak daire seklinde getirip götüruyordum sonra bütün gaz gidiyordu . Fazla zorlmayan aman daha çok küçükse yavas yapin. 3 aydan sonra azaliyo optum sizleriiiiiii

Arkadaşlar, bu topikte verilmiş olan damla tarifini kullanırken bir daha düşünün. Eczacı arkadaşıma danıştım, bu içeriğin etken maddesi şizofreni, insomnia vs. tedavisinde kullanılıyormuş, bebeği uyuşturuyorsunuz yani gaz problemini falan çözmüyorsunuz!!!
Plegicil antipsikotik bir madde, endikasyonlarına bakın ve kendiniz karar verin:
Major endikasyonu psikoz tedavisidir. Bunun yanında kusma ve bulantıda, hıçkırıkta, alkolik halüsinasyonlarda ve diğer nöropsikiyatrik rahatsızlıklarda kullanılır. Manik durumlar, paranoya, şizofreni, ajitasyon, hostilite gibi psikozlarda kullanılır. Nöroleptik ajanların en büyük hedefi olan semptomlar hiperaktivite, halüsinasyonlar ve insomniadır.
ayrıca ;
Kontrendikasyonları:
Komatöz durumlarda; yüksek doz SSS depresanı (alkol, barbitürat, narkotikler gibi) almış olanlarda ve kemik iliği depresyonu mevcut hastalarda kontrendikedir.

Uyarılar:
Tedavi süresince alkol kullanılmamalıdır. Gebelere ve emzirenlere verilmemesi önerilir. Vasıta kullananların dikkatli olmaları gerekir. Uzun süre kullanıldığında tedavinin ilk 3 ayından sonra kan tahlilleri yapılması önerilir.

Yan Etkileri:
Yüksek doz ve uzun süre kullanıldığında ekstrapiramidal belirtiler (diskinezi, parkinson sendromu), uyuşukluk ve sersemlik hali; kardiyovasküler etki olarak ortostatik hipotansiyon, taşikardi, ürtiker ve deri pigmentasyonu, agranülositoz, lökopeni , anemi ve ikter görülebilir.

Son düzenleme:
benim kizimda cok gazli bibebekti simdi 13 aylik biraz rahatladi ama ilk aylarinda cok fenaydi.kaynar suya 2 3 tane kakule tohumu atip bir 10 dak bekleyip o sudan vermemeizi onermisti doktor bizde ise yaramisti.

bir de canakkale taraflarinlarda nane kaynatir verirlermis biraz ama nasil yapiliyor emin degilim ondan.karnina saat yonune masaj yapin oda iyi geliyor.

bir de wn son cok fazla gazi oldugunda aldik acile goturduk hic durmadi aglamasi doktor metsil diye bisi var onu verdi.suyuna damlatip verdik o rahatlatti ama tabi o yardimci tedavi felan degil bildigin ilac.

Selam benim de 1aylık oğlum var gaz sancısı çekiyoruz,özelden mesaj atamıyorum zahmet olmazsa bu ilacın tarifini mesaj atabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim 43:

35OZL35
bebeğim 21 günlük gaz sancımız var sürekli kıpkırmızıyız şu yapma ilacı bana da söyler misin özelden msj atamıyorum...

herkese slm,benim sıpa da çok gazlı...4.aydan 6. aya kadar bebelac mamasının gaz yapmayanı var ondan kullandık ve çok işe yarıyor...Daha sonra sab simplex i keşfettik,şuan çok iyi,ilaç bizde işe yaradı,tavsiyede ediyorumkullanımıda kolay..bebeklerdeki gaz sancısı 1,5 yaşına kadar sürüyormuş..

sitede yeni olduğum için mesaj atamıyorum.ilacın tarifini verir misin?

arkadaşlar benim kızım 38 günlük ve gaz problemimiz var. görümcem tavsiye etti yaptım bizde işe yaradı İnşallah sizdede işe yarar.. ben günde 3 yada 4 defa küçük bir kaseye 2-3 yemek kaşığı bal ve üzerine 1 çay kaşığı kimyon atıp karıştırıp yedim üzerinede bol su içtim sütüme geçti ve bebişim rahatladı .. tavsiye ederim

paptya cayı verin yada çok az kimyonu suya atıp verip hemen emzirin bide anne olarak yediklerinize ve ayak ve sırtınızın soguk almammasına dikkat edin ben oğlum büyüyene kadar kola acı ayran falan içmedim bazı seylere dikkat ediin gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…