Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
çok sevındım işe yaradığına kı emındım yarayacağından ben piyasada ki ilaçların hepsini denedim ama çocukda hiç bişey olmadı sonra doktorumuzun verdiği bu yapma ilaç sayesınde kurtulduk çok şükür darısı diğer annelerimize
benim oğlumda çok gazlıydı doktorumuz bizede yapma ilaç verdi gazı tamamen geçti diyebilirim.
ilacıbir haftadır kestim ama maaşallah hiç ıkınmadan çıkarabiliyor artık gazını.
arkadaşlar benim bebeğimdede gaz problemi var. akşam 8 de başlıyor gece 12 ye kadar sürüyor bebeğim hiç durmadan ağlıyor. bütün gaz ilaçlarını denedim hiç bir faydasını görmedim. ilacı alınca10 dk sakinleşiyor sonra yine aynı. şöyle bir çare buldum ağlamaya başlayınca 1-2 damla metsil ( en hafif gaz ilacı ) damlatıyorum ağzına. metsilin şekerli tadından oğlum ağlamayı kesiyor ve hemen ağzına yalancı meme verip ayağımda sallıyorum. uyuyakalıyor hemen. ama uyudu diye ayağınızdan indirmeyin ağrı gelince yine uyanır gibi oluyo hemen yine sallıyorum. belki sizinde işinize yarar
geçen aylarda metsilin çok zararlı olduğu ile ilgili heberler okumuştum.ben yasaklandı diye duymuştum.demek yasaklanmamış.
kızım 38 günlük
o ilacın ismini öğrenirseniz çok sevinirim
8 damla verilen bir metsil var ama onu da denedim
ilginiz için tşkler
arkadaşlar, benim bebeğimdede birsüre önce fazlasıyla gaz sorunu vardı.kıvrana kıvrana ağlardı yavrum bir yakınımızın tavsiyesi üzerine tatlı elma yağı kullanmaya başladık.bebeğimin göbeğine ve poposuna bu yağdan birkaç damla sürdüğümüzde kızım daha kolay çıkarmaya başladı gazını hatta kendi kendine bile çıkardığı oluyor
deneyin derim bizim işimize çok yaradı,gaz problemimizi büyük ölçüde hafifletti :92:
om-x şurup bizde kesin çözüm oldu,bitkisel bir şurup tavsiye ederim sadece günde bir tatlı kaşığı şurupla olay çözüldü