• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

allahım birden eski günlere gittim oglum suan 86 günlük ve biz 3 aya yol alana kadar gaz sorunu yaşadık rezene kimyon ayva dana aklına ne gelirsede verdik ama nafile o kıvrandıkça biz kıvrandık nursey harvey diye bitkisel bir ilaç verdik en sonunda yakın cevremde pekçok kişidende duymuşdum doktor arkadasımında tavsiyesiyle kullandım şimdi oglum zart zurt koca adamlar gibi çıkarıyo uykusuz gecelerimizde sona erdi umarım sizdede işe yarar

rezene çayı bende veriyom onu şişesinden içir ona öle daha çok içer veya gunde 3 kez ver 100ml böl 3 sabah ölen akşam daha iyi olur
zeytin yasına gelince içini ısıtıyo çocun yumuşatıyo büyuk tualetini daha kolay yapıyo çcuk ısıtma şişeden 1 veya 2 amla çay kaşınla ver fazlası zararlı ama dikatlı olun çaylara şeker koymanıza gerek yok onlar zaten tatlı benim olumda çok sıkınıyodu gaz yapıcak yemekleri hep kaçıştırdım yemedim ama şimd çok iyi maşallah gazı çıkıyo ve sıkınmıyo gece rahat uyuyo maşallah rezene çayın sayesinde rahatım

arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu :nazar:. umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım

Bebeğim 8 günlük gaz sancısı çekti bütün gece o tarifi özelden atabilir mısınız ılerde cok lazım olacak gibi görünüyor şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın

slm mrb bebegimde gaz var su ilacin ismini mumkunse alabilirim

arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu :nazar:. umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım

benim bebeğimde 30 günlük .mesaj sayım 50 ye ulaşmadan mesaj atamıyorum bana atarmısın özelden canım.teşekkürler

kızlar 4ay gaz sancısından catlayan kızıma careyi hint cevizi muskat da dıyorlar tatlıkasıgı suya mamaya anne sutune az bırsey rendeleyip içirin faydasını goreceksınız

hiç bi faydasını görmedim :(

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın

merhaba ben yeni üye oldum ve özel mesaj gönderemiyormuşum, rica etsem şu formülü bana da veririr misin? Oğlum henüz 11 günlük ve 3 gündür çılgınlar gibi ağlıyor.....

merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.

merhaba yeni üye olduğum için özeldenmesaj yazmayı bilemiyorum kızım 8 aylık ama daha gaz problemi bitmedi şu gaz ilacının içeriğini nsl yapıldığını yada nerden temiledildiğinin söylerseniz kızım için çok ii olacak hala papatyam kıvranıyor ağrıdan çıakrtamıyogazını

arkadaşım lütfen bu gaz için tarifi bana verebilirmisiniz kızım 8 aylık hala gaz problemi yaşıyoruz piyasadaki bütün gaz damlalarını kullandık fakat faydasını görmedik:(

bence hareket yaptırın. yatırın yere ayaklarını bebeğim karnına doğru itip sonra kendinize çekin çok kısa bir zamanda çıkcak. eğer süt emziiriyorsanız nane gibi gaz yapıcı şeyler yemesin anne eğer mama veriliyorsa laktozsuz sütle yapılması daha iyi.ve sıcak birşeyler koyulursa karnına ütülenmiş havlu gibi mesela gaz sorununu minumuma indirirsiniz.

merhaba ben yeni üye oldum ve özel mesaj gönderemiyormuşum, rica etsem şu formülü bana da veririr misin? Oğlum henüz 11 günlük ve 3 gündür çılgınlar gibi ağlıyor.....

bende alabilirmiyim uyumak istiyorumartık:18:

arkadaş arada biryerde yazmıştı formulü ama ben size yazayım biz de bugün yaptırttık eczaneye bakalım inşallah fayda eder

formül:
1- Citrate de soude 1gr
2- bicarbonatede soude 2 gr
3- plegicil 20 damla
4- sakarin 0.04 gr
5- eau distille 80 gr.

günde 4 defa 1er çay kaşığı verilecekmiş. umARIM HEPİMİZE FAYDA EDER.

Back