Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi gaz sancısı cektım oğlumda cok ıyı bılırım bizim dr verdı bu ılacı ve dr tecrubelı bı dr normal gaz ılacı falan kullanma sakın demıstı ve bana bu karısımı verdı eczanede yaptırdım fıyatı 20 lıra tutuyo yalnız guzel bır eczaneye yaptırın herkes beceremıyor ben bı kere yaptırdım yapamadılar neyse ben yazıyım dedıgım gıbı ıyı bır eczanede yaptırın ben oğlum 3 aylık olana kadar kullandım hıc bır yan etkı fılanda göstermıyo ılac aklınız kalmasın kakasımı da yapıyodu ayrıca çok sıkışırsak fitil kullanıyodum
1-Citrate de soude 1gr
2-Bicarbonatede soude 2 gr
3-Plegicil 20 damla
4-Sakarin 0.04 gr
5-Eau distille 80 gr
Günde 4 kere 1 çay kaşığı içiriyorsun tadı bozuk filan da değil ben bakmıstım tadına eger sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilir
Benim oglumda 20 aylik hala geceleri gaz sancisindan 2 3 kere uyaniyor gaz damlası kullanıyoruz ama sonuc alamadik birde 2 aydir kabiz dr ilaç verdi icince kabizligi geciyor icmeyince tekrar kabiz oluyor
arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu . umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım