• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

lütfen banada o karışımı gönderebilirseniz çok sevineceğim denemediğimiz yöntem kalmadı şimdiden teşekürler çok acil

Bende yeni doğan küçük kızımın gaz sancılarıyla boğuşuyorum. Uykusundan aniden ağlayarak uyanıyor ve ancak oda oda kucağımızda gezdirirsek susuyor. Zeytinyağı sürüyorum karnına ve poposuna ama hiçbişey fayda etmedi. ne yapacağımı bilimiyorum. Ağlamasına da dayanamıyorum. Bahsettiğiniz formül nedir acaba, eczaneye sorsak bilirlermi diye düşünüyorum.

kızlar bende arkadaştan şu tarifi istedim yana yana bekliyorum inşallah görürde mesajımı bana yardımcı olur ben birde çok ağlayıp kaka ve gaz çıkaramayınca derecenin ucunu gri yerini yani poposuna ufak ufak sokup çıkarıyorum gazınıda kakasınıda yaptırıyor ıkınma hissi yaratıyor çünkü bu işlemi yaparken zeytinyağıda sürüyorum pamukla poposuna hem daha kolay giriyor derece canıda yanmıyor kayganlaşıyor inşallah işinize yarar bende yarıyor ama kesin çözüm ve rahat günler için şu karışımı arkadaştan bekliyorum bakalım yarayan arkadaşlar yazmış inşallah bizdede yarar işe

35OZL35 arkadaşım özelden msj atmaya calıstım sana ama yeni üye oldugum ıcın atamıorum..çok zor durumdayım..lutfen sen yazarmsn bana özelden gaz ilacı karışımın tarifini..yada bilen arkadaşlar varsa yazarmısınz

kabız veya ihsal olduğunda kulak temizleciye zzeytinyağına batırıp poposuna sürülüo o çok ii oluo bide çörekotu yağı var canım süper kasıklarına sürüp masaj yap biz yiğenime onu yapıouk birebir yani

benimde çok gazlı bir bebeğim vardı.gündüzleri bir şekil oyalıyorduk akşamları saatlerce ağlıyordukçok sayıda bitkisel,ithal bir çok damla kullandık ama hiçbiri fayda etmedi.20günlükken doktora götürdük baştan aşağı muayene oldu.ulrason ve rontgen sonucundada bol bol gaz çıktıa.sdoktorda acı çekip duracağına ağrısı çok olduğu zmanlar kullanın diye ağrı kesici fitil verdi biz anca fitille başedebildik.ilk 2aya kadar nerdeyse günde bir kullandık.şuan 11aylık olduk hala gazımız ara ara feci yoklar gene 15 güne bir kullanıyorum.adı spasmo-panalgine fiyatıda çok uygun 1.75 fitiller :emir_bebek:1 yaşına kadar yarım kesilip verilmeli.
gazlı bebek anneleri kolay gelsin:teytey:

Arkadaşlar bebeğinizin gaz problemi için bifiform drops kullanın.Bebeğimin gaz sancısı 20 günlükken başladı.O kadar ağlıyordu ki ben de onunla birlikte ağlıyordum.ama bu damla sayesinde hiç bir sıkıntısı kalmadı.Hiç gaz çıkartmama gerek kalmadı. Tavsiye ederim.Hiçbir zararı yok.İçinde yararlı bakteriler var.3 aylık olana kadar kullanılıyor.Bebeğim şimdi 3 buçuk aylık .Gaz problemi kalmadı.Umarım bu bilgi işinize yarar:)

bende karışımın tarifini istiyorum elinde olan bizlere yollarsa çok iyi olur...teşekkürler

canım benım 24 gunluk bebegıme 2 gunlukken nar suyu verdım 4 5 nartanesını damlat yeter ben daha fazla verdım ama 1 cay kasıgı olsa yeter bende kadınlar kulubunden okudum doguma hazırlıga gırersen görursun emzırıp yatırıyorum bebegınızde gaz problemı olmasın ıstıyosanız dogar dogmaz bunu yapın yazmıslardı eczacı bıhanım hamıleyken duydum eve gelınce hemen denedım besleyıcı olsun dıye hergun 1 çay k zeytın yagını bırkaç damla suylla bıberona koyup verıyorum benım 3 bebegım dıgerlerınede hınt cevızıyle badem yagı vermıstım

selam kızlar benim kızım 2.5 yaşında ama gazlı günleri halen dün gibi aklımda...emzirirken yediklerime dikkat etmeme rağmen yinede cok gazı vardı. kuzenim subsimplex adında ithal bi damla önermişti(kendisi kadın doğum uzmanı ve çocuklarınada kullanmısştı o yuzden gönul rahatlığı ile kullandım) faydasını gördüm.bir de mylicon adında bi damla kullanmıştım.fakat ishal yapmıştı . oda etkili bi damlaydı.tabii gece uyurken mutlaka sıcak su torbasını havluya sarıp ayak(ayaklarını yakmayacak bi sıcaklıkta) ucuna koyuyordum.ilk günler biraz zor geçiyor herkese kolay gelsin...

selam kızlar benim kızım 2.5 yaşında ama gazlı günleri halen dün gibi aklımda...emzirirken yediklerime dikkat etmeme rağmen yinede cok gazı vardı. kuzenim subsimplex adında ithal bi damla önermişti(kendisi kadın doğum uzmanı ve çocuklarınada kullanmısştı o yuzden gönul rahatlığı ile kullandım) faydasını gördüm.bir de mylicon adında bi damla kullanmıştım.fakat ishal yapmıştı . oda etkili bi damlaydı.tabii gece uyurken mutlaka sıcak su torbasını havluya sarıp ayak(ayaklarını yakmayacak bi sıcaklıkta) ucuna koyuyordum.ilk günler biraz zor geçiyor herkese kolay gelsin...

subsimplex bende kullanmıştım kızımda katılıyorum size

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır siteyi ve forumları takip ediyorum.doğum yapıp oğluşum 40 günlük olduktan ve hemen hemen hepinizin aynı sorunları yaşadığınızı okuduktan sonra üye olup aranıza katılmak istedim.tanışmak ve paylaşmak dileğiyle..

Çok sevındım işe yaradığına kı emındım yarayacağından ben piyasada ki ilaçların hepsini denedim ama çocukda hiç bişey olmadı sonra doktorumuzun verdiği bu yapma ilaç sayesınde kurtulduk çok şükür darısı diğer annelerimize
Merhaba,
Mesaj sayım yeterli olmadığından özelden mesaj atamıyorum.Kızım 54 günlük 2 haftalıktan ititbaren gaz sancısı çekiyor,bende ilacın tarifini alabilirmiyim zahmet olmazsa ..

cnm kızlarm ıkı aylık bende cok cekıyorum metsıl var ama hıc ışe yaramadı ustelık kabızlık yaptı.ben sımdı nurse harveys ve zınco kullanıyorum cok ıyı geldı ve mılupanın gece cayı var onu ve rezene kımyon tohumu kaynatıp ıcırıyorum cok rahatlatıyo bende humana ve rezene kımyon karısımı ıcıyorum sımdı bıraz daha rahatız.zeytın yağıda ıcır bır cay kasığı..kolay gelsın

benim kızımdada vardı gaz.şuan 15 aylık yeni yeni geçti diyebilirim.nurse harves diye bitkisel şurup var çok iyi geliyordu tavsiye ederim.birde zinko damla.

merhaba arkadaşlar benimde bebeğim 2 aylık kafayı yemek üzereyim gaz sancıları bir türlü geçmek bilmiyor denemediğim çay ilaç kalmadı ne olur yardımcı olun 35ozl35 lütfen tarifi yayınla ve bizde rahat edelim

hepinize merhabalar,hayırlı günler,benimde bebğimle ilgili problemlerim var,dün gece hiç uyumadı neyaptıysam uyutamadım,gazmı,sancımı anlamadım hep ağladı.Fitil filanda kullandım ama hiç bir faydası olmadı yardım ederseniz çok sevinirim kolay gelsin

Back