• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın

hala aktif mi topik bilmiyorum,sonuna kadar okumadım.özelden mesaj atamıyorum,tarifi ben de alabilir miyim :))

merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.

özelden yazmaya çalıştım ama olmadı.. bana da atabilir misiniz özelden şu gaz formülünü.. minnettar kalıcam.. kızım çok ağlıyor:((

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın

ben ıstıyorum ısmını ozelden msj atamadım bana yazarmısınız?

Meraba bayanlar benim 6 aylik oglum var dogduktan 10 gun sonra kolik oldugunu anladim. Gunduzleri hic uyumuyodu kivranip duruyodu. Bu arada 3 hafta emzirdim sadece mama iciyo. 3 haftalikken gripe water i kesfettim. Soylemeyi unuttum ben Amerikada yasiyorum ve burdaki her eczanede var. gripe water in icinde reZene,papatya,melisa gibi dogal bitkiler var. oglum cok rahatladi onu verdikce. Gece ara ara gazi oluyo ve hala veriyorum. Ondan baska herseyi denemistim ama hic bisey care olmamisti. Umarim Turkiyedede kolayca bulunur.

arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu :nazar:. umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım

ya şu tarifi bana da verin Allah rızası için özeldn yazamıyorum ben :(

Arkadaslar merhaba, bebeğim 45 günlük ve gaz sancısından yavrum mahvoluyor. Lütfen bahsedilen formülü bana özelden biri mesaj atsın Allah rızası icin arkadaslar.

bende kullandım bu gaz ilacını burda ecz yaptırılıyor zaten özel yaptırmıştık doğum öncesi sezaryan olacağım için sezeryan sonrası bende gaz için hemen rahatlattı ama reklam olur sanırım yazılması birde emziriyorsanız kimyon için derim buraya nasıl yazılır adı bilmiyorum

Arkadaslar merhaba, bebeğim 45 günlük ve gaz sancısından yavrum mahvoluyor. Lütfen bahsedilen formülü bana özelden biri mesaj atsın Allah rızası icin arkadaslar.

karnınıa sarılmış sıcak su torması koyun ama dikkat edin yanındayken koyun ve masaj yapın çok rahatladır bol şifalar

Ozgeı bence bebeğinin bacaklarını hareket ettirirsen karnına bastırmadan çok hafif dairesel hareketlerle masaj yaparsan bi de kendi yediklerine ve giyimine dikkat edersen ( çorap olarak) inşallah gazı azalırsüt artıran çaylar var bak onlarda da rezene papatya melisa falan var hem sen hem bebeğin rahatlar ben öyle yaptım yanımdayken ara ara yüzükoyun da yatırırdım gazını çıkarsın rahatlasın diye geçici ama sabret geçmiş olsun bebeğine

kızım 7 buçuk aylık. gaz problemi bizde çok çektik 7 aylık oluncaya kadar sabah 6dan önce hiç uyumadık karı koca. hatta bazen sabah 8de, bazen sabah 11de bile uyuduğumuz oldu. onca saat uyanık kalan, gazı çıkmadan rahatlayamayan bi çocuk. her türlü gaz ilacı, bitkisel ilaç, sindirim kolaylaştırıcı, prebiyotikler, herşey herşey denedik, sıcak sular, zeytinyağlı masajlar herşey. kızımızı sadece saç kurutma mak sesi uyutabiliyodu. bazen o da işe yaramıyodu, arabayla gezintiye çıkardık sabah namazında. uyusun yada sakinleşsin diye. 6aylık olsun biter dedi herkes. 6 aylık oldu, geceleri kaka yapmaya başladı tabii gazda çıkarıyodu, uykuları 4e çekildi. şimdi çok şükür 15 gündür gaz sıkıntısı yaşamıyoruz, yani büyüyünce bitiyo gidiyo, sadece dişinizi sıkın, biz öyle yaptık. ama gazlardan bize hediye kalan başka bi sıkıntımız var, kızım uyku düzeni malesef geceyle gündüz yer değişmiş durumda. gece 3 civarı uyuyo öğlen 13 gibi uyanıyo.

gazı olanlara benim tavsiyem, probiyotik damla çoğu kişide işe yaramış bizde yaramadı 3 farkı markayı denedik bitirdik ama değişmedi ama sizde işe yarayabilir hem en zararsızı bu, birde çocuk doktoruna değilde çocuk gastroentologuna gidin. çocuk doktoru arkadaşım tavsiye etmişti, onlar daha uygun ilaçlar veriyor demişti.ama biz götüresiye 7. aya uşlaştık ve gaz fian kalmadı.

35 OZL 35 arkadaşım ben sizin verdiginiz gazilacını kullandım ve her gün size dua ettim çok faydasını gördüm teşekkürler..özelden yenioldugum için mesaj atamıyormuşum lutfen kusura bakma...tekrar binlerce kez teşekkürler..

Herkese merhaba,

2009'da yapılmış olan bu yazışmaları bebeğimin gaz sorununa çözüm ararken buldum, umarım yukarıda 35 OZL 35'in önerdiği gaz ilacını benimle de paylaşırsanız çok sevinirim...
umarım bu mesajım okunur...

Şimdiden çok teşekkürler..

sevgilerimle..

hala aktif mi topik bilmiyorum,sonuna kadar okumadım.özelden mesaj atamıyorum,tarifi ben de alabilir miyim :))

merhaba iriss,

konu hala aktif mi bilemiyorum..

2009'da yapılmış olan bu yazışmaları bebeğimin gaz sorununa çözüm ararken buldum, umarım yukarıda 35 OZL 35'in önerdiği gaz ilacını benimle de paylaşabilir misin acaba? yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum...
umarım bu mesajım okunur...

Şimdiden çok teşekkürler..

sevgilerimle..

merhaba buradaki herkes tarifinizin çok işe yaradığınıı söylüyor. benim oğlum 9 aylık oldu ve hala kıvranıp ağlayarak uyumaya çalışıyor.özelden mesaj hakkım yok eğer bu tarifi banada yollarsnız çok minnettar olurum. şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşlar merhaba uzun suredir girmiyodum ozelden mesaj alınca tekrar topige baktım verdigim gaz ilacının tarifinin ise yaradığına cok sevindim ben oglumda cok faydasini gordum hic bir yan etki gormedim su anda bazı etken maddeleri kaldırılmıs diye duydum gene de eczaneye bi sorun kaldi kı benim oglum dogustan kalp hastası ona ragmen kullandim ve doktorumuz verdi hic hirseyde olmadı Allah yavrularımıza sifa versin bana bisey sormak isteyen olursa özelden mesaj atabilir telefonumu verebilirim konusabiliriz

Back