• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

Merhaba
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi gaz sancısı cektım oğlumda cok ıyı bılırım bizim dr verdı bu ılacı ve dr tecrubelı bı dr normal gaz ılacı falan kullanma sakın demıstı ve bana bu karısımı verdı eczanede yaptırdım fıyatı 20 lıra tutuyo yalnız guzel bır eczaneye yaptırın herkes beceremıyor ben bı kere yaptırdım yapamadılar neyse ben yazıyım dedıgım gıbı ıyı bır eczanede yaptırın ben oğlum 3 aylık olana kadar kullandım hıc bır yan etkı fılanda göstermıyo ılac aklınız kalmasın kakasımı da yapıyodu ayrıca çok sıkışırsak fitil kullanıyodum

1-Citrate de soude 1gr
2-Bicarbonatede soude 2 gr
3-Plegicil 20 damla
4-Sakarin 0.04 gr
5-Eau distille 80 gr

Günde 4 kere 1 çay kaşığı içiriyorsun tadı bozuk filan da değil ben bakmıstım tadına eger sormak istediğin bişey olursa özelden mesaj atabilir

Benim oğlum 8inci ayına girdi ve hala gaz sancısı var.6.ayında bitmişti İstanbula annenin yanına geldik 3 gün sonra gene başladı bende zararı dokunmayacağına inandığım şeyler yaptım biogaia damla kullandım adaçayı yağı masajı kiraz çekirdekli yastık.fakat gaz problemi bitti diye İstanbula onlardan getirmedim.eğer sizin yapma gaz damlasından tarif alabilirsrm demek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Rica etsem tarifini atabilir misiniz dua ederim

Rica etsem bu tarifi benimlede paylaşır mısonoz oğlumun ağlaması hiç durmuyor 20 günlük ve çok gazı var zinco kullandık fakat o da bebeği kabız yapıyor

Rica etsem bu tarifi benimlede paylaşır mısonoz oğlumun ağlaması hiç durmuyor 20 günlük ve çok gazı var zinco kullandık fakat o da bebeği kabız yapıyor
Emzirirken Her on dakikada bir gazını almaniz gerektiğini söylüyor bir doktor. Zeytinyağı, gaz giderici çaylar vs denediniz mi

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Tarifi bana da verebilir misiniz 5 ayliğiz hala gazdan kıvranıyor hertürlu damalyi denedik işe yaramıyor

10 günluguz ve gaz sancisindan kivraniyoruz resmen. Ne yapacagimizi sasirdik. Gaz damlasi tarifini bizimle de paylasabilir misiniz ?

Back