• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

Merhaba bana gaz ilacı tarifini verir misiniz🤗 bir de bebeğim henüz bir aylık kullanabilir miyim bilginiz var mi?simdiden teşekkürler

Kızımda gaz problemi var.Humana'nın rezene çayını veya ıhlamur vermeye çalışıyorum.Ama birkaç kaşıktan sonra içmiyor.Ama üzerinde 100 ml verilmesi gerektiği yazıyor.Uykusunda hep inliyor,ıkınıyor.Çok üzülüyorum :KK43:
Sizin böyle problemleriniz oldu mu?
Bu çayları bebeklere verirken şeker atılmalı mı?
Bir de burdaki bazı yazılarda bebeklere zeytinyağı içirildiğini okudum.Bunun çocuklara faydası nedir?Isıtılıp soğuttuktan sonra mı içiriliyor yoksa direkt mi veriliyor?:uhm:

Benimde oğlumda gaz sancısı kolik vardı bende bir çok şey denemdim gaz damlaları bitki çayları ama kolik tutunca ne fayda hiç bir şey etki etmiyor bitki çaylarına şeker atılmaz şeker atmada n verirdim ben zeyrinyağıda evt benim ikizdi ikiz olunca mamayla büyüttüm ve mamalarına bir çay kaşığı zeytinyağ ekler öle verirdim 👍🏻zeytinyağ faydalıda bağırsaklarına mamalar kabız yapıyordu o yüZden o şekilde veriyordum

Merhaba 25 günlük bebegim gaz problemi bizde yaşıyoruz çok kötü bir şeymiş banada tarifi yazar mısınız?

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Vana yazar mısınız tarifi

Merhaba rica etsem doktoru ve ilacı paylaşabilir misiniz.ikizlerim için yazıyorum

Merhaba doktorun adını ve ilacın adını yazabilir misiniz

Back