• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Canım vana da gönderir misin o ilacın formülünü rica etsem :-(

merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.
Merhabalar bebeğim 24 günlük malum gaz sıkıntısı bizde de var mesajdan ulaşamadım bana da yollar mısınız o tarifi rica etsem çok teşekkürler...

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Cok zaman gecmis ama gaza nasil cozum bulmustunuz.

Konusmalari inceledigimde yanilmiyorsam 8. sayfada formulu yazmis arkadas ancak formulun icindeki bazi maddeler cok zararli oldu soyleniyor bebegi uyusturup uyutugu soyleniyor konusmalarda zararli madeleri siralamislar ve aciklamislar.
bende bu soruna hala cozum bulamadim mecbur cekicez rabbim onlara dermansiz hastalik vermesin bizede sabir versin insallah

35OZL35 isimli arkadaşın gaz sancısı için iyi gelen tarifini bilen varsa mesaj gönderebilir mi rica etsem çok zor durumdayım

35OZL35 isimli arkadaşın gaz sancısı için iyi gelen tarifini bilen varsa mesaj gönderebilir mi rica etsem çok zor durumdayım
Arkadasim merhaba tarif 6veya 7sayfalarda vardi sanirsam ama deneme derim cunku bebek icin zararli madeller var cocugun sancini gecirmiyo uyusturup uyutuyor. yeni annesin sanirim bende cok cektim ama col sukur 3ayinda bicak gibi kesildi ve suan 8aya giriyoruz hic sorunumuz yok bizde eczaneden gaz ilaclari denedik 3,4cesit her bebegin bunyesi farkli onlari dene derim hangisi iyi gelirse devam et ama sunu bil geciyor bu sorun sadece sabir

Arkadasim merhaba tarif 6veya 7sayfalarda vardi sanirsam ama deneme derim cunku bebek icin zararli madeller var cocugun sancini gecirmiyo uyusturup uyutuyor. yeni annesin sanirim bende cok cektim ama col sukur 3ayinda bicak gibi kesildi ve suan 8aya giriyoruz hic sorunumuz yok bizde eczaneden gaz ilaclari denedik 3,4cesit her bebegin bunyesi farkli onlari dene derim hangisi iyi gelirse devam et ama sunu bil geciyor bu sorun sadece sabir
Çok teşekkür ederim denemediğim bir şey kalmadı bebeğim agladikca ben de ne yapacağimi şaşırdım iyice inşallah geçer bizimki de çocuğunun ağlamaktan sesi değişti artık

Zinco, metsil, bio gaia kimyon rezene ve daha bir suru şeyi deniyorum da geçiyor bi sure ama şundan geçti bu iyi geldi diyemiyorum

Zinco, metsil, bio gaia kimyon rezene ve daha bir suru şeyi deniyorum da geçiyor bi sure ama şundan geçti bu iyi geldi diyemiyorum
Evet bende birsuru sey denemistim insan cocugunu ogle gorunce dayanamiyor bizimkinin sesi kisilmisti cikmiyirdu mos mor oluyordu aglamaktan bizede sap siplexti sanirsam ismi o iyi geliyordu hele cevreden gecer gecer bu cocuk ac ac doymamistir uykusu vardir diye soyluyorlardiya insan cinet geciriyordu hele gecer lafi mahvediyodu beni uye olmadim site okumadim yazi kalmamisti ve iki cocugum daha vardi oblar ilgi bekler goguslerim yara ben aglarim bebegim aglar ama gercekten geride kaldi o gunler rabim sanada sabir versin ins yardim etsin dermansiz dert vermesin rabim biz genelde kucakta salauarak ziplatarak oyaliyoduk bide kolikti bebegim aksam oldumu basliyodu gece yarilarina kadar hic susmadan aglamaya cok caresiz kaldimi hisediyordum ama gercekten 3ayina yaklasti bicak gibi kesildi erkenden uyumaya basladi ins sanada sabir versin rabim

35 OZL 35 arkadaşım ben sizin verdiginiz gazilacını kullandım ve her gün size dua ettim çok faydasını gördüm teşekkürler..özelden yenioldugum için mesaj atamıyormuşum lutfen kusura bakma...tekrar binlerce kez teşekkürler..
merhaba, benim de 2,5 aylık oğlum var. çok hareketli olmasına rağmen çok gazı oluyor.damla, nurse harveys, çörek otu rezene hepsini deniyorum ama hala sorunumuz geçmedi..rica etsem tarifi bana da atabilir misin

merhaba, benim de 2,5 aylık oğlum var. çok hareketli olmasına rağmen çok gazı oluyor.damla, nurse harveys, çörek otu rezene hepsini deniyorum ama hala sorunumuz geçmedi..rica etsem tarifi bana da atabilir misin
Arkadaslar tarif 6,7 ve yedinci sayfalarda var eger dikkat ederseniz tarifte bebege zarar verecek modeller var bebegin gazini gidermekten cok uyusturup uyutuyor bu gibi tariflere irtibar etmeyin ve zaten arkadas tarifi vermek isteseydi en basta yazardi konuyu uzatmazdi lutfen biraz daha sabir az kalmis 3aydan sonra rahatliyorlar ins sizinkide en kisa zamanda iyi olur malesef cok zor oluyo sabrinixin son sinirlarinda oluyorsunuz ama gecicek ins ve cok az kalmis en zorunu atlatmisiniz rabbim hepinize yardim etsin

Çok sevındım işe yaradığına kı emındım yarayacağından ben piyasada ki ilaçların hepsini denedim ama çocukda hiç bişey olmadı sonra doktorumuzun verdiği bu yapma ilaç sayesınde kurtulduk çok şükür darısı diğer annelerimize
Merhaba yillar olmus siz yazisali ama goruraeniz mesajimi tarifinize ihtiyacim var....

Merhaba aradan çok zaman geçmiş ama aynı formülü bana da verir misiniz?

Evet cok zaman gecmis ama 6,7yada 8. Sayfalarda formül var ama ben denemedim nasıl bişey işe yarar mi bilmiyorum ancak yorumları okudum çoğu kullanmış ve memnun kalmış ancak bilemiyorum doktora sormak lazım.

Kızımda gaz problemi var.Humana'nın rezene çayını veya ıhlamur vermeye çalışıyorum.Ama birkaç kaşıktan sonra içmiyor.Ama üzerinde 100 ml verilmesi gerektiği yazıyor.Uykusunda hep inliyor,ıkınıyor.Çok üzülüyorum :KK43:
Sizin böyle problemleriniz oldu mu?
Bu çayları bebeklere verirken şeker atılmalı mı?
Bir de burdaki bazı yazılarda bebeklere zeytinyağı içirildiğini okudum.Bunun çocuklara faydası nedir?Isıtılıp soğuttuktan sonra mı içiriliyor yoksa direkt mi veriliyor?:uhm:[/QUOTE
Canim bu gaz şuruplari tamamen anneyi rahatlatmak için , aklina ne gelirse kullandım , yurtdışından bile ilaç aldık ama nafile, benim kizim Kolik bir bebekti şuan 4.5 aylık ve inan 3 ay 4 günlükken bir anda hepsi kesildi. Sicak havlularmi denemedim , kiraz cekirdeklerimi , rezene ,anason , humana cayı, muskatmı aklina me geliyorsa hepsini yaptim ama yok. Ne yaparsam geçmedi. Herkes 6 ayinda keser dedi ama cok sükür 3 ayinda hepsi bitti gitti. Şuan tek sorun yoğun gazı olduğun dönemde kucak alişkanliği kazandi tek sorunumuz o.
Allah yardimcin Olsun.

Acı elma yagi işe yarıyı gibi ayaklarına ve karnına birer damla ile masaj benim bebegimeiyi geldi

Back