• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde gaz problemi

arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Paylaşır mısınız tarifi 😊

arkadaş arada biryerde yazmıştı formulü ama ben size yazayım biz de bugün yaptırttık eczaneye bakalım inşallah fayda eder

formül:
1- Citrate de soude 1gr
2- bicarbonatede soude 2 gr
3- plegicil 20 damla
4- sakarin 0.04 gr
5- eau distille 80 gr.

günde 4 defa 1er çay kaşığı verilecekmiş. umARIM HEPİMİZE FAYDA EDER.
Hala etkili midir ki?

Lutfen bana da ozelden yollar mısınız bebeğim düşük kilolu dogdu suan 15 günlük gece gunduz agliyo ikiniyi ise ysramiyo hic bisi cok aci cekiyo cok üzülüyorum

Ben pek anlamadim bu msj cvp yerini o yapma ilac tarifi mi bu

ahh ahh ben çok çektim gazdan umarım siz çekmezsiniz.halada çekiyorum kızım 10 aylık hala gazlı düşünün.uykusunda hala kıvranıyor.artık ilaçlara önerilere falan hiç inanmıyorum hepsini denedim çünkü.:KK43: umarım sizin gaz sıkıntınız daha kısa sürer.
Ayy benimde 6 aylik 4.ayinda geçmişti 2 ay rahat ettik simdi tekrar basladi gaz sancilari ozelliklr geceleri kafasini arkaya atiyor belini kiviriyor agliyor

Lütfen bana yardımcı okurmusunuz bebeğim çok gazlı gece gündüz uyumuyor bana o yapma ilacın tarifini yollanmasınız

banada soyler misiniz nedir bu karisim. kullanmadigimiz ilac kalmadi kizim cok gazli cok huzursuz

Back