Bide dalmayı düzenli kullanmak gerekiyoAcı elma yagi işe yarıyı gibi ayaklarına ve karnına birer damla ile masaj benim bebegimeiyi geldi
Kusura bakmayın özelden size mesaj yazamıyorum. Bebeğim gazdan uyuyamiyor.lütfen banada özelden yaxarmisiniz tarifi çok ağlıyor.Çok sevındım işe yaradığına kı emındım yarayacağından ben piyasada ki ilaçların hepsini denedim ama çocukda hiç bişey olmadı sonra doktorumuzun verdiği bu yapma ilaç sayesınde kurtulduk çok şükür darısı diğer annelerimize
Formülü sayfa 8 de. Ben ilk oğlumda 2009 yılında a kullandım çok fayda gördüm. Fakat içindeki bir ilaç kaldırıldı debiyor ama tam emin değilimKusura bakmayın özelden size mesaj yazamıyorum. Bebeğim gazdan uyuyamiyor.lütfen banada özelden yaxarmisiniz tarifi çok ağlıyor.
Iyi gunler ben yeni uyeyim kizim cok kotu gaz sancisi cekiyor tarifi yollarmisiz yada yazar misiniz rica ediyorumm cok ohtiyacim vararkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
özelden tarifi alabilir miyimarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
6, 7 yada 8. Sayfada yaziyoLütfen
özelden tarifi alabilir miyim
Ama ben denemedim bilmiyorum Nasil6, 7 yada 8. Sayfada yaziyo
TeşekkürlerAma ben denemedim bilmiyorum Nasil
arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
6. 7. Yada 8. Sayfada yaziyorrica etsem özelden mesaj atabilirmsinz ilcn trfini bn msj atmyrm
3 aylik olduk hala ayni benim kizimda gazli yatiyor 10 dk sonra uyaniyorbebeğim çok gazlı gazı olduğu için uykuda uyuyamıyor 2 aydır mahvolmuş durumdayız uykusu hep bölünüyor
Bana da gonderebilirmisinizarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Merhaba . Konuya cevap vereli baya olmuş ama . Kızım sekiz aylık oldu ve hala aşırı gazlı . Geceleri uyumuyor çıkaramıyor ne denesem boş acaba tarifi unutmadıysanız eğer bana da yazar mısınız ? Lütfen çok rica ediyorumarkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
Merhaba. BAYA uzun zaman olmuş yazalı ama. Benim de dünden beri kafama takılan sorular var. Biz zincoyu kullanıyorduk. Gaz çıkarmada bir problemimiz yoktu. Doktorumuz değiştiği için bize dün biogaia mıdır nedir ondan verdi. İşe yaramasına yarayabilir ama bende bebeğimin bu tür fonksiyonlarını ilaçlar sayesinde yapmasını istemiyorum. İlaç sevmeyen biri olarak bebeğimin de ilaç bağımlı yaşamasını istemem. Bana da bu tarifi hala varsa bi yerlerde yollar mısınız.arkadaşlar benım bebeğim 4 aylık başlarda bızde çok gaz problemı yaşadık piyasadakı butun gaz ılaclarını denedım ama fayda olmadı sonra bır doktor buldum çok tecrubelı ve bebeklere bu tarz ilaçları verme taraftarı değil bana yapma bi gaz ilacı verdı ve bızde gazdan eser kalmadı ve bu yapma ilacı kullanan bır cok tanıdıgım var hepsi de memnun oğlum ilk 1 ay kadar gaz problemı yaşadık sonrada ilacı kullanmaya başladığımdan berı gaz filan yok artıkda kullanmıyorum kendı kendıne başarıyo tarifini isteyen olursa verebılırım özel den mesaj atabılırsınız buraya yazılıyormu bılmıyorum allah kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?