Bebeklerde gaz problemi

Kusura bakmayın özelden size mesaj yazamıyorum. Bebeğim gazdan uyuyamiyor.lütfen banada özelden yaxarmisiniz tarifi çok ağlıyor.

Kusura bakmayın özelden size mesaj yazamıyorum. Bebeğim gazdan uyuyamiyor.lütfen banada özelden yaxarmisiniz tarifi çok ağlıyor.
Formülü sayfa 8 de. Ben ilk oğlumda 2009 yılında a kullandım çok fayda gördüm. Fakat içindeki bir ilaç kaldırıldı debiyor ama tam emin değilim

Iyi gunler ben yeni uyeyim kizim cok kotu gaz sancisi cekiyor tarifi yollarmisiz yada yazar misiniz rica ediyorumm cok ohtiyacim var

Lütfen
özelden tarifi alabilir miyim

geçmiyor canım naparsan yap sadece hafifletebiliyorsun oda 5 10 dk tek çare zaman 4.haftadan sonra gün gün daha hafiflicek

bebeğim çok gazlı gazı olduğu için uykuda uyuyamıyor 2 aydır mahvolmuş durumdayız uykusu hep bölünüyor

Bana da gonderebilirmisiniz

Biz gaz için kiraz çekirdeği ısıtıcısı kullandık. Harika oldu

Kızlar mesajımı goren varsa yanıtlasın lutfen 6 aylık kolık bır bebegım var. Ne yaptıysam faydası yok.ılacın tarıfını bebde alabılırmıyım?

Merhaba . Konuya cevap vereli baya olmuş ama . Kızım sekiz aylık oldu ve hala aşırı gazlı . Geceleri uyumuyor çıkaramıyor ne denesem boş acaba tarifi unutmadıysanız eğer bana da yazar mısınız ? Lütfen çok rica ediyorum

Merhaba. BAYA uzun zaman olmuş yazalı ama. Benim de dünden beri kafama takılan sorular var. Biz zincoyu kullanıyorduk. Gaz çıkarmada bir problemimiz yoktu. Doktorumuz değiştiği için bize dün biogaia mıdır nedir ondan verdi. İşe yaramasına yarayabilir ama bende bebeğimin bu tür fonksiyonlarını ilaçlar sayesinde yapmasını istemiyorum. İlaç sevmeyen biri olarak bebeğimin de ilaç bağımlı yaşamasını istemem. Bana da bu tarifi hala varsa bi yerlerde yollar mısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…