bebekler ve televızyon

ozlemm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
767
0
slmlar herkese. bebıslerınıze tv ızletıyor musunuz? uzmanlar ıkı yasına kadar ızlememelerını soyluyor. ben cok sıkısınca acıyorum ama tanıstı tabı kı tv ıle. sureklı karsısında bırakmadıktan sonra o kadar zararı olacagını sanmıyorum. hamıleyken kesın ızetmem dıyordum :)) tum konusmalr bosaymıs yanı basa gelmeden anlasılmıyor. sızler bu konuda ne dsuunuyorsunuz? tesekkurler

ben hiiiç izletmiyorum.yakalarsa iki saniye bakıyor hemen çeviriyorum.
evde zaten hiç açmıyorum.gündüzleri.internetten açıyorum kanalı.burdan izliyorum.o da kendi kendine oyalanıyor.
7 aylığa kadar sağsalim geldik,bundan sonrada taviz vereceğimi düşünmüyorum.

zaten bizim tv miz yok..izlemiyoruz hiç..

annemlerdede ya kapattırıyoruz ya da baktırmıyoruz asla...

çok sevıyo televizyon seyretmesini çook
ama eskısı kadar izletmiycem artık

arkadaşlar aman sakın
çevrenizde göreceksiniz ileride bazı çocuklar tv karşısında türlü türlü şaklabanlık yapar ama bunların konuşmaları geç olur aman diyeyim

evet pedagoglar yasaklıyor çocuğa iki yaşına kadar tv izlemeyi...bende izletmiyorum... bunu anne olmadan önce öğrenmiştim... çocuk gelişimine olumsuz etkileri var...
zaten televizyon izleyen anne baba değiliz... sinema sistemi olarak kullanıyoruz kendisini.. o da kızım uyuduktan sonra...

ben izletiyorum kızlar kendim nasıl tv yi belli programlar için seyrediyorsam kızıma da belli şeyler izletiyorum örneğin yumurcak tv deki caillou diye eğitici bir çizgi film var ona bayılıyor bir de mamasını yemek istemediğinde reklamları açıyorum çok ilgisini çekiyor

bende izletmiyorum bazen gittiğimiz yerlerde falan açık olursa şöyle bir bakıp geçiyor alışmadığından çokta ilgisini çekmiyor açıkcası..

benimkide reklam hastası işim olduğunda reklmaları açıyom bakıyo valla yoksa evi pislik götürür ne yemek ne ev işi yapamam açıyorum arada napım kendi kendine oyalanan bi bebek değil çünkü

reklamları izliyor tv çok sık değil ama açılır evimizde zaten şimdi çok ufaklar saatlerce başında oturup
izlicek hali yok neden sakıncalı ben bunuda anlamış değilim aslında herşey sakıncalı bu yeni nesil bebelere :sinifsinif: nasıl büyütçez biz bunları pazarda satılsada şu pedegoglar hepimiz evimize alsak bitane-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…