• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekler ve gezme

zeynomm

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
103
0
641
40
Diğer
bebeklerınız ne kadarlık ve onlarla ev oturmalaraında rahat edebiliyormusunuz...benim oğlum 18 aylık ve ben çok huzursuzum gıttıgım yerlerde ona dokunucak sunu kırıcak dıye hiç oturamıyorum bu yüzdende hiç bir yere gitmek istemiyorum,,,fikirlerinizi alabilirmiyim:)))

kizm 17 aylik ve dogdugundan beri hicbiyere goturmuyorum onu mecbur kalmadikca.cunku burnumdan getiriyor oturmalarimi :D

kizm 17 aylik ve dogdugundan beri hicbiyere goturmuyorum onu mecbur kalmadikca.cunku burnumdan getiriyor oturmalarimi :D

aynen tatlım bende oğlumda dışarı çıktığında yanı ev gezmelerıne çok huzursuz oluyoruz eve geldıgımızde oda oh diyor bende.parklarda alışveriş merkezlerınde idare edicez anlaşılan uzunca bir süre:(((

kucuk cocukla ev oturmasi elbette anne icin mumkun degil,nasil ki kendi evimizde cocugun pesinden kosmaktan 2 dk oturamiyorsak baskasinin evinde de oyle olacaktir.Kucuk bir cocuk icin oturup sohbet etmek yada edenleri uslu uslu oturup dinlemek eglenceli olabilir mi zaten.Ben zaten normalde de kapali ortamlarda cocugun tutulmasina karsiyim,mumkun olan her firsatta,yagmurlu degilse de her gun disari cikip en az 2 saat kizimla geziyoruz.Kis gunlerinde de guzel guzel giydirip yarim saat kadar cikariyorum.

kucuk cocukla ev oturmasi elbette anne icin mumkun degil,nasil ki kendi evimizde cocugun pesinden kosmaktan 2 dk oturamiyorsak baskasinin evinde de oyle olacaktir.Kucuk bir cocuk icin oturup sohbet etmek yada edenleri uslu uslu oturup dinlemek eglenceli olabilir mi zaten.Ben zaten normalde de kapali ortamlarda cocugun tutulmasina karsiyim,mumkun olan her firsatta,yagmurlu degilse de her gun disari cikip en az 2 saat kizimla geziyoruz.Kis gunlerinde de guzel guzel giydirip yarim saat kadar cikariyorum.

valla ben korkuyorum ne yalan söylıyım bu havalar tutarsız gecen yılda bu dönemde bır hastalandı kış boyu devam etti.ben kendim astım bronşit hastasıyım oğlumda üşütüp olucak diye korkuyorum 18 aylık dikkat etmeye çalışıyorum,bilmiyorum sizin kızınız ne kadarlık ama keşke bıraz cesaret edebılsem siz gibi....

ben zaten biyerlere goturme taraftari degilim,ev oturmalari anlaminda.parka gidiyoruz bir tek orda bile rahat durmuyor,,arabasinda oturmayi istemiyor,hele alisveris merkezi oooo hayal bizim icin.bende bu sebepden dolayi hava guzelse gunde 2 kere geziyoruz yalnizca.o yeter simdilik.

Back